Stacker Listrik
Produsen Trolley Hoist
Hoist Listrik
Jack Pallet

Apa milih kita


Pabrik

Kita duwe telung pabrik gedhe ing China. Dumunung ing Kutha Baoding, Provinsi Hebei, Kutha Huai'an, Provinsi Jiangsu lan Kutha Chongqing.

Sertifikat

Truk palet TUV SERTIFIKAT,CE manual chain hoist,CE HSY elektrik hoist.

pasar

Perusahaan kita ngadhepi macem-macem pasar. Produk populer banget ing Amerika, Asia Tengah, Asia Tenggara, lan pasar Eropa.

Layanan

Kita wis mesthi penting banget kanggo kualitas produk lan layanan nelusuri sawise-sales.

Produk Unggulan

  • Hoist Listrik 1 Ton

    Hoist Listrik 1 Ton

    Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.

  • Blok Rantai 5 Ton

    Blok Rantai 5 Ton

    Chain Block 5 Ton minangka solusi ngangkat lan angkat sing serbaguna lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nggawe karya sampeyan luwih efisien, luwih aman lan kurang abot. Kanthi desain kasar, kontrol pangguna-loropaken, lan fitur safety paling dhuwur, sampeyan bisa ngandelake blok rantai iki kanggo ngrampungake tugas kanthi bener.

  • Manual Pallet Stacker

    Manual Pallet Stacker

    Stacker palet manual minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo ngangkat lan mindhah palet barang. Dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake sumber daya. Iki kalebu platform kanggo barang sing bakal diangkat lan dipindhah, lan mekanisme kaya gunting sing ngunggahake lan ngedhunake platform. The pallet stacker wis pesawat saka gembong kanggo gerakan gampang lan maneuverability.

  • Meja Angkat Hidrolik Listrik

    Meja Angkat Hidrolik Listrik

    Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Meja Angkat Hidrolik Listrik saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Implementasi strategi manajemen kualitas sing lengkap kanggo njamin kualitas produk, kabeh proses tes lan pelacakan kualitas, aja ngeculake rincian cilik, supaya pilihan sampeyan luwih gampang. Electric Hydraulic Lift Table nduweni karakteristik struktur stabil, gerakan fleksibel, ngangkat lancar, operasi sing trep lan beban gedhe. Iku trep kanggo unit kerja ing altitude.device sing dhuwur.

  • 2,5 ton Hand Pallet Jack

    2,5 ton Hand Pallet Jack

    2,5 ton Hand Pallet Jack Operasi penanganan rampung kanthi narik manungsa. Nalika truk pallet manual digunakake, garpu sing digawa kasebut dilebokake menyang bolongan palet, lan didorong dening sistem hidrolik, kargo palet bisa diangkat lan diturunake.

  • Pengangkat Plat Magnetik

    Pengangkat Plat Magnetik

    The Magnetic Plate Lifter sacara signifikan ningkatake efektifitas grip bahan baja konduktif magnetik. Inti kasebut digawe saka bahan bumi langka kanthi kinerja dhuwur sing dikenal minangka boron wesi neodymium. Ngoperasikake gagang chuck kanthi manual ngowahi sistem magnetik ing boron wesi neodymium, ngidini kanggo nyekel utawa ngeculake workpiece sing diproses kanthi aman.

Kabar

  • Apa prosedur operasi stacker?

    Apa prosedur operasi stacker?

    Nalika nyopir, boom kudu dicopot, banjur dipasang kanthi dawa sing beda-beda miturut kabutuhan kahanan operasi ing situs sawise tekan situs sing tetep; Kahanan kerja ing ngisor iki kudu ditindakake sadurunge ngangkat operasi:

  • Struktur lan prinsip kerja motor hoist listrik

    Struktur lan prinsip kerja motor hoist listrik

    Prinsip kerja motor hoist listrik: motor rotor kerucut AC telung fase zd1 minangka daya nyopir kanggo ngangkat hoist listrik, motor rotor kerucut AC telung fase zdy1 minangka tenaga pendorong troli listrik,

  • Pameran Impor lan Ekspor China kaping 123

    Pameran Impor lan Ekspor China kaping 123

    Pameran Impor lan Ekspor China kaping 123 (Pameran Kanton) ing taun 2018 dibukak ing Guangzhou tanggal 15 wulan iki. Miturut lapuran, Canton Fair iki wis narik luwih saka 600 perusahaan domestik lan manca saka meh 40 negara lan wilayah.