Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Rantai Listrik 1 Ton
Hoist Rantai Listrik 1 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 1 TonHoist Rantai Listrik 1 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 1 TonHoist Rantai Listrik 1 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 1 TonHoist Rantai Listrik 1 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 1 TonHoist Rantai Listrik 1 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 1 TonHoist Rantai Listrik 1 Ton

Hoist Rantai Listrik 1 Ton

1 Ton Electric Chain Hoist minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing kalebu motor, mekanisme transmisi, lan sprocket. Digawe kanthi netepi standar internasional, hoist iki nduweni awak sing nyenengake kanthi estetis sing nggabungake daya tahan kanthi penampilan sing menarik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


1 Ton Electric Chain Hoist minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing kasusun saka motor, mekanisme transmisi, lan sprocket. Kerekan iki cocog karo standar internasional, kanthi desain awak sing apik lan kuat.

Fitur Utama saka 1 Ton Electric Chain Hoist: Iki nampilake desain struktural sing canggih, dimensi kompak, mbangun entheng, kinerja sing bisa dipercaya, operasi sing ramah pangguna, lan aplikasi serbaguna. Banget ing ngangkat barang abot, pangopènan peralatan, lan nangani kargo, hoist iki bisa gampang diinstal ing macem-macem lumahan kayata I-balok, rel sudhut mlengkung, rel panuntun cantilever, lan titik ngangkat tetep. Digawe akeh ing industri utama kalebu pabrik, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, lan situs konstruksi.




Spesifikasi

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur lan Aplikasi


Kerekan rantai listrik 1T nggabungake kopling metalurgi bubuk kanggo proteksi kakehan, nalika nggunakake rem medan elektromagnetik DC jinis cakram sing dikenal kanthi torsi rem sing kuat, stabilitas, respon cepet, lan gangguan sing sithik. Utamane digunakake ing industri utama kayata pabrik, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, lan sektor konstruksi, kerekan iki nggampangake ngangkat barang abot, mbantu ndandani mesin utawa tugas pangopènan.

Dioperasèkaké liwat tombol lemah dening operator utawa dikontrol saka jarak adoh saka kamar kontrol liwat persiyapan kabel utawa nirkabel, kerekan rantai listrik 1T nawakake cara operasi serbaguna. Bisa digunakake kanggo tujuan suspensi tetep lan dicocogake karo troli monorel listrik utawa troli monorel push / tarik tangan kanggo mobilitas lan transportasi ing macem-macem ruang kerja.


 

rincian

Kerekan rantai listrik 1 ton kabeh diprodhuksi sesuai karo standar internasional, kanthi cangkang paduan aluminium, katon apik, kuwat lan awet, lan sink panas khusus.

1 Ton Electric Chain Hoist

Rantai kerekan rantai listrik 1 ton digawe saka baja paduan karbon rendah, sing nggawe rantai luwih angel, luwih kuat lan tahan nyandhang, njamin safety sajrone kerja.

1 Ton Electric Chain Hoist

Pancing hoist chain listrik 1 ton digawe panas, kanthi kekuatan sing apik lan ora gampang pecah. Iki dilengkapi basa safety kanggo njamin safety.

1 Ton Electric Chain Hoist

Hoist rantai listrik 1 ton nggunakake saklar tombol anti banyu, sing entheng lan awet

1 Ton Electric Chain Hoist

Kerekan rantai listrik siji-ton nduweni piranti saklar watesan, lan ana piranti saklar watesan ing sisih ndhuwur lan ngisor hoist. Stop otomatis digunakake kanggo nyegah chain ngluwihi lan njamin safety

1 Ton Electric Chain Hoist





Hot Tags: 1 Ton Electric Chain Hoist, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.