Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Rantai Listrik 2 Ton
Hoist Rantai Listrik 2 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 2 TonHoist Rantai Listrik 2 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 2 TonHoist Rantai Listrik 2 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 2 TonHoist Rantai Listrik 2 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 2 TonHoist Rantai Listrik 2 Ton
  • Hoist Rantai Listrik 2 TonHoist Rantai Listrik 2 Ton

Hoist Rantai Listrik 2 Ton

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® 2 Ton Electric Chain Hoist. 2 Ton Electric Chain Hoist minangka solusi ngangkat sing kuat lan serbaguna sing bisa mbantu nggawe angkat abot sampeyan butuh angin. Apa sampeyan kerja ing gudang, pabrik utawa situs konstruksi, kerekan rantai iki bisa mbantu sampeyan entuk target kanthi gampang.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku HUGO® 2 Ton Electric Chain Hoist saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. ngangkat butuh angin. Apa sampeyan kerja ing gudang, pabrik utawa situs konstruksi, kerekan rantai iki bisa mbantu sampeyan entuk target kanthi gampang.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur sakaHoist Rantai Listrik 2 Ton

Kekiatan lan Keamanan:

Hoist chain listrik iki dibangun kanggo tahan lan digawe saka bahan berkualitas tinggi sing bisa tahan kahanan sing paling angel. Hoist dilengkapi macem-macem fitur safety kayata proteksi kakehan, sistem rem elektromagnetik sing dipercaya lan switch mandeg darurat sing ndadekake pilihan sing luwih aman lan dipercaya yen dibandhingake karo alternatif ngangkat liyane.

Efisiensi:

Hoist chain listrik cepet lan efisien lan bisa ngangkat bobot nganti 2 ton kanthi gampang. Hoist dilengkapi motor listrik sing kuat sing bisa ngangkat beban abot kanthi kecepatan sing konsisten. Iki ndadekake hoist minangka pilihan sing apik kanggo ngangkat beban sing abot ing wektu sing cendhak.


Detail Produk

Nihan paduan aluminium, bobot padhet lan entheng, kanthi sink panas khusus, boros panas sing cepet, panggunaan terus-terusan, efisiensi nganti 40%, struktur sing disegel sakabèhé, bisa digunakake ing pabrik kimia, tanduran elektroplating lan papan liyane.

2 Ton Electric Chain Hoist

Interioré kalebu rem mekanik, piranti proteksi mundur, kontaktor elektromagnetik, lan trafo. Piranti kabel khusus, nalika kabel daya salah, motor kontrol ora bisa dilakokno. Kontaktor elektromagnetik efisiensi dhuwur bisa digunakake ing frekuensi dhuwur.

2 Ton Electric Chain Hoist

Hoist Rantai Listrik 2 Ton rantai G80 berkekuatan tinggi, perawatan panas quenching frekuensi medium, keausan rendah, anti korosi

2 Ton Electric Chain Hoist

The 2 Ton Electric Chain Hoist pancing sawise panas forging, iku ora gampang kanggo break, pancing ngisor bisa diputer 360 °, lan ilat safety ditempelake kanggo mesthekake operasi aman

2 Ton Electric Chain Hoist



Hot Tags: 2 Ton Electric Chain Hoist, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.