Ngarep > Babagan awake dhewe >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional lan panyedhiya layanan mesin angkat, kanthi posisi utama ing teknologi lan sumber daya ing China. Kantor pusat perusahaan dumunung ing Shanghai. Ana bagean lan pangkalan produksi mesin lengkap lan kantor ing Zhejiang lan papan liyane, lan bisnise nyakup akeh negara lan wilayah ing saindenging jagad.


Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake seri produk mesin angkat kayata merek "Yiying" lan merek "Hugong®".kerekan listrik, stacker listrik, pallet jack, meja angkat, stacker manual, lsp.


Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co., Ltd. duwe telung pabrik gedhe ing China. Dumunung ing Kutha Baoding, Provinsi Hebei, Kutha Huai'an, Provinsi Jiangsu lan Kutha Chongqing. Transportasi kasebut trep ing cedhak pelabuhan. Ana ewonan teknisi lan buruh. Pabrik kasebut dipérang dadi pirang-pirang bengkel produk, kayata bengkel truk palet, bengkel rantai, bengkel kerekan listrik manual, lan liya-liyane. Pabrik kasebut nduweni sistem manajemen ilmiah, bakat berkualitas tinggi, teknologi canggih lan peralatan produksi, lan metode pengujian lengkap. Teknologi komputer akeh digunakake kanggo ngembangake produk canggih.


Wire rope electric hoist minangka piranti angkat sing entheng lan cilik. Bisa dipasang ing macem-macem crane kayata balok tunggal, jembatan, gantry, lan crane cantilever. Kacepetan ngangkat hoist listrik iku normal, sing bisa nyukupi syarat-syarat umum. Iki minangka peralatan angkat sing umum digunakake ing pabrik, tambang, pelabuhan, gudang, lan lapangan barang.


Mekanisme hoist chain luwih wajar lan ukurane cilik. Rantai desain bantalan Jepang narik luwih lancar, ngindhari macet rantai lan fenomena liyane, lan cedhak karo kabutuhan pasar. Iki minangka mesin angkat manual sing akeh digunakake lan trep sing bisa digunakake ing industri, instalasi Mesin, ngangkat kargo, loading lan unloading kendaraan ing industri konstruksi tetanèn, industri pertambangan, lan sapiturute, utamané cocok kanggo operasi open-air lan non-powered.


Pengangkat magnet permanen cocok kanggo ngangkat lan nangani piring baja ing suhu kamar ing galangan kapal, mesin teknik, mobil lan industri liyane, lan akeh digunakake ing pabrik, dermaga, gudang, lan industri transportasi.