CD1 Electric Hoist
  • CD1 Electric HoistCD1 Electric Hoist
  • CD1 Electric HoistCD1 Electric Hoist

CD1 Electric Hoist

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® CD1 Electric Hoist. Hoist listrik minangka peralatan angkat cilik, sing bisa dipasang ing girder tunggal, girder dobel, crane jembatan, gantry crane, lan macem-macem crane liyane. Kacepetan ngangkat yaiku kacepetan konstan, sing bisa nyukupi kabutuhan umum. , salah sawijining peralatan ngangkat sing umum digunakake ing pelabuhan, gudang lan lapangan barang, sing bisa nambah efisiensi tenaga kerja lan nambah kahanan tenaga kerja.
Kaluwihan
1. Drum anti-stripping, flange ganda: ditondoi kanthi flange reducer lan flange motor sing cocog karo tembok njaba rong ujung drum sing diwenehake karo cincin platform sing tiba-tiba, reresik. antarane platform abrupt lan drum kurang saka diameteripun ropeEasy operasi ora perlu latihan
2. Motor khusus ora ngandhut asbes lan luwih tahan banyu.
3. 2.0 manganese steel hook impor Schneider Electric.
4. Pandhuan tali wis kenthel lan digedhekake

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Ing ngisor iki introduksi saka HUGO kualitas dhuwur


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

0.5T

1T

2T

3T

5T

10 T

Kapasitas

0.5

1

2

3

5

10

Ngangkat Dhuwur

6-12

6-30

6-30

6-30

6-30

9-30

Kacepetan ngangkat

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

7.7/0.7

Kacepetan obah

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

Model tali kawat

6*37-4.8-180

6*37-7.4-180

6*37-11-155

6*37-13-170

6*37-15-200

6*37-17.5-5200

Model trek I-beam

16-28b

16-28b

20s-32c

20a-32c

25a-63c

28a-63c

Tegangan operasi

3-Phase 220V-690V 50/60HZ


produk


Detail Produk  

                   

1. Drum anti-stripping, flange ganda: ditondoi kanthi flange reducer lan flange motor sing cocog karo tembok njaba rong ujung drum sing diwenehake karo cincin platform sing tiba-tiba, reresik. antarane platform abrupt lan drum kurang saka diameteripun saka tali traksi.

CD1 Electric Hoist

2. Motor khusus ora ngemot asbes lan luwih tahan banyu

CD1 Electric HoistCD1 Electric Hoist


3. Tianzheng Electric, merek kontaktor: Daryl (Pabrik Listrik Yueqing Daryl) impor Schneider Electric

CD1 Electric Hoist


4. 2.0 manganese steel hook2.0

CD1 Electric Hoist

5. Pandhuan tali dikendelake lan digedhekake


6. Omah njaba wis thickened piring baja

CD1 Electric Hoist

 

Kualifikasi produk

Didegake ing taun 2002, Shanghai Yiying Lifting Co., Ltd. minangka perusahaan kuat sing nggabungake R

 

Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Layanan Pre-sale : Nyedhiyani pelanggan karo informasi sing relevan babagan Diniu, nuntun sampeyan milih model sing bener lan menehi jawaban sing akurat, ngewangi pelanggan ing perencanaan lan analisis panjaluk, supaya produk kita bisa nyukupi kabutuhan pangguna kanthi maksimal.

Layanan penjualanï¼Petugas khusus nyedhiyakake layanan. Saka wayahe konsumen nggawe pesenan, tim sales kita wis nelusuri saka pengadaan, pangolahan, pengiriman barang, lan kuitansi, lan umpan balik sing pas wektune.

Layanan sawise-sales: Perusahaan menehi konsumen karo seri layanan sawise-sales, kalebu introduksi produk, transportasi, panuntun dhumateng instalasi, debugging, lan tim sawise-sales bakal nangani kabeh keluhan saka pelanggan.

 

FAQ

1. Apa CD1 hoist listrik

Kanggo nambah lenga, nambah lenga gear cair lan 17-500ml.

Pandhuan rinci babagan ngisi bahan bakar diwenehi ing kaca 14 manual

 






Hot Tags: CD1 Electric Hoist, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.