Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Tali Kawat Listrik Hoist > CD1 Wire Rope Electric Hoist
CD1 Wire Rope Electric Hoist
  • CD1 Wire Rope Electric HoistCD1 Wire Rope Electric Hoist
  • CD1 Wire Rope Electric HoistCD1 Wire Rope Electric Hoist
  • CD1 Wire Rope Electric HoistCD1 Wire Rope Electric Hoist

CD1 Wire Rope Electric Hoist

HUGO® bisa nyedhiyakake sawetara paling apik saka CD1 Wire Rope Electric Hoist kayata Monorail Hoist, Fixed Suspension Hoist, Three Phase CD1 Wire Rope Electric Hoist kanthi efektif.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan HUGO sing berkualitas


CD1 Wire Rope Electric Hoist karo troli minangka peralatan angkat cilik, sing bisa dipasang ing girder tunggal, girder dobel, crane jembatan, crane gantry, lan macem-macem crane liyane. Kacepetan ngangkat bisa dadi siji utawa kaping pindho kacepetan sing bisa nyukupi kabutuhan umum.CD1 Wire Rope Electric Hoist 1 ton saka peralatan ngangkat sing umum digunakake ing pelabuhan, gudang lan lapangan barang, sing bisa ningkatake efisiensi tenaga kerja lan ningkatake kondisi tenaga kerja.



CD1 Wire Rope Electric Hoist

CD1 Wire Rope Electric Hoist

Parameter produk

Model
0.5T 1T
2T
3T
5T
10 T
Kapasitas
0.5
1
2
3
5
10
Ngangkat Dhuwur
6-12
6-30
6-30
6-30
6-30
9-30
Kacepetan ngangkat
8.8/0.8
8.8/0.8
8.8/0.8
8.8/0.8
8.8/0.8
7.7/0.7
Kacepetan obah
20(30)
20(30)
20(30)
20(30)
20(30)
20(30)
Model tali kawat
6*37-4.8-180
6*37-7.4-180
6*37-11-155
6*37-13-170
6*37-15-200
6*37-17.5-5200
Model trek I-beam
16-28b
16-28b
20s-32c
20a-32c
25a-63c
28a-63c
Tegangan operasi

3-Phase 220V-690V 50/60HZ


Detail Produk


CD1 Wire Rope Electric Hoist


CD1 Wire Rope Electric Hoist 1 ton nganggo troli Listrik Rem sing kuat, operasi stabil, efisien lan trep.


CD1 Wire Rope Electric Hoist


HUGO

Desain tembaga murni nduweni rotasi dhuwur, daya bantalan gedhe lan boros panas sing kuwat.

CD1 Wire Rope Electric Hoist


Reducer Gear lan gear poros saka telung tahap

Mekanisme transmisi gear heliks sumbu tetep digawe saka baja paduan sing overheated, lan perakitan kasebut kenceng sing bisa njamin umur dawa CD1 Wire Rope Electric Hoist.



CD1 Wire Rope Electric Hoist


HUGO

CD1 Wire Rope Electric Hoist



CD1 Wire Rope Electric Hoist duwe Limiter, Iku nganggo piranti sing bisa ngethok garis ing darurat lan duwe stroke munggah lan mudhun kanggo nglindhungi piranti stopper geni kanggo mesthekake operasi aman.


CD1 Wire Rope Electric Hoist


FLANGE REEL Kanthi efektif nyegah tali kawat supaya ora kejepit ing rong tahap pengurangan lan nyegah tali kawat ora digulung kanthi acak Iki HUGO


CD1 Wire Rope Electric Hoist


HUGO

Sawise forging panas, iku ora gampang kanggo break, pancing ngisor bisa diputer. lan ana kertu safety kanggo mesthekake nggunakake aman.

Packaging lan pangiriman

Paket umum CD1 Wire Rope Electric Hoist kami dengan kotak kayu ekspor bebas fumigasi standar. Lan yen jumlahe gedhe, kabeh kothak bakal dikempalken karo pallet, lan Hoist listrik rangkep ing pallet bisa ngindhari karusakan disebabake nabrak sak transportasi long-term, lan uga bisa nggampangake loading lan unloading barang dening pelanggan.


CD1 Wire Rope Electric Hoist

CD1 Wire Rope Electric Hoist

CD1 Wire Rope Electric Hoist


Layanan Kita
1.Pre-sale: nyedhiyakake dhukungan teknis, dhukungan, LOGO khusus, warna, ukuran
2.Proses dodolan nyedhiyakake dhukungan teknis lengkap, gambar produk sing gegandhengan, sertifikasi produk, lsp.
3. Nyedhiyani dokumen sing cocog sawise dodolan, nganyari informasi logistik kanthi pas wektune, kalebu status transportasi, lan bagean panggantos gratis lan layanan pangopènan amarga masalah kualitas produk

FAQ
1.Apa tingkat proteksi CD1 Wire Rope Electric Hoist CD1
IP44
2.Apa tingkat umum karya kanggo CD1 Wire Rope Electric Hoist
M3
3.CD1 2T6M ngangkat kacepetan 3 mlaku kacepetan 5 carane entuk
Ya, kanthi konversi frekuensi (motor ngangkat ditambah konversi frekuensi, nyetel kacepetan minangka 3, motor mlaku ditambah konversi frekuensi, nyetel kacepetan minangka 5
4. Suwene babar pisan
Jaminan kualitas 1 taun. Yen produk rusak sajrone garansi, sampeyan bisa hubungi kita kanggo ngganti spare parts.
5. Apa CD1 nggunakake lenga sadurunge digunakake? lenga apa?
Iku perlu kanggo nambah lenga. lenga gear Cairan lan 17-500ml.
Pandhuan lengkap babagan ngisi bahan bakar diwenehi ing kaca 14 manual.


Hot Tags: CD1 Wire Rope Electric Hoist, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.