Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai

Blok Rantai Produsen

Blok Chain uga disebut ranté terbalik. Padha cocok kanggo produksi lan konstruksi pabrik, penambang, tetanèn, listrik, bangunan, ngangkat kargo, loading lan unloading kendaraan, etc. Iku utamané cocok kanggo operasi ruangan lan non-powered, uga fungsi penting liyane. Produk generasi anyar paling anyar saka perusahaan kita kanthi desain canggih, kualitas sing dipercaya lan kinerja sing apik.

Perusahaan kita yaiku perusahaan mesin crane Shanghai Yiying. Kita wis ing industri iki kanggo 30 taun. Kanthi pengalaman produk liyane, sampeyan bisa dipercaya kualitas kita. Kita uga duwe teknologi canggih. Biaya produk kita wis suda. Mulane rega kita kompetitif banget. Kita duwe sertifikasi CE saka TUV. Blok rantai kita tansah diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata India, Amerika, U.K. lan liya-liyane.

Blok chain minangka alat angkat sing umum digunakake. Blok chain diprodhuksi dening open source angkat kisaran saka 0.25T-50 ton. Rantai kasebut bisa dipanjangake lan didhawuhi nganti 30 meter, amarga ora mbutuhake listrik lan regane luwih dhuwur tinimbang kerekan listrik. Iku luwih murah, mula ditresnani dening akeh pelanggan. Hoist chain gedhe-tonnage bisa ngangkat obyek gedhe, ngirit wektu lan gaweyan. Yen hoist listrik ora bisa digunakake, hoists chain wis nuduhake kaluwihan, mula digunakake ing macem-macem papan.

View as  
 
Blok Rantai 5 Ton

Blok Rantai 5 Ton

Chain Block 5 Ton minangka solusi ngangkat lan angkat sing serbaguna lan berkualitas tinggi sing dirancang kanggo nggawe karya sampeyan luwih efisien, luwih aman lan kurang abot. Kanthi desain kasar, kontrol pangguna-loropaken, lan fitur safety paling dhuwur, sampeyan bisa ngandelake blok rantai iki kanggo ngrampungake tugas kanthi bener.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Blok Rantai 3 Ton

Blok Rantai 3 Ton

Chain Block 3 Ton minangka peralatan sing ora bisa dipisahake ing macem-macem aplikasi penanganan material lan konstruksi. Iki minangka piranti ngangkat sing kompak nanging kuat sing dirancang kanggo nggawe tugas ngangkat abot luwih aman lan bisa diatur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist

3 Ton Manual Chain Block Hoist uga disebut fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Chain hoists umume nggunakake piring gesekan ratchet rem siji-cara, kang bisa brake otomatis ing mbukak, lan pawl engages karo rodha ratchet ing tumindak spring kanggo nggawe rem bisa aman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 Ton Manual Chain Hoist

3 Ton Manual Chain Hoist

3 Ton Manual Chain Hoist uga diarani fairy hoist, chain hoist, chain hoist, chain hoist, hand hoist, lan manual hoist. Chain hoists umume nggunakake piring gesekan ratchet rem siji-cara, kang bisa brake otomatis ing mbukak, lan pawl engages karo rodha ratchet ing tumindak spring kanggo nggawe rem bisa aman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
5 ton Chain Block Listrik

5 ton Chain Block Listrik

5ton Chain Block Electric minangka mesin hoist manual sing gampang digunakake, gampang digawa, uga dikenal minangka "chain hoist" utawa "chain reverse". Cocog kanggo angkat peralatan cilik lan barang-barang cilik, lan ditondoi kanthi struktur kompak lan kekuwatan narik tangan cilik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Blok Rantai 2 Ton

Blok Rantai 2 Ton

The Chain Block 2 Ton, dikenali dening macem-macem jeneng kaya fairy hoist, chain hoist, lan chain kuwalik, stands minangka pangguna-loropaken lan portabel ngangkat manual piranti. Biasane diarani "chain hoist" utawa "chain terbalik," iku mahir kanggo angkat peralatan lan barang cilik. Umumé, iku nangani bobot ngangkat ora ngluwihi 10T, sanajan bisa ngatur mbukak maksimum nganti 20T, lan biasane makaryakke ing dhuwur ngangkat ora ngluwihi 6m.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan pemasok profesional China Blok Rantai, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Blok Rantai kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.