Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > Blok Rantai 1 Ton
Blok Rantai 1 Ton
  • Blok Rantai 1 TonBlok Rantai 1 Ton
  • Blok Rantai 1 TonBlok Rantai 1 Ton
  • Blok Rantai 1 TonBlok Rantai 1 Ton
  • Blok Rantai 1 TonBlok Rantai 1 Ton
  • Blok Rantai 1 TonBlok Rantai 1 Ton

Blok Rantai 1 Ton

The Chain Block 1 Ton, sing umum diarani minangka chain hoist utawa manual hoist, minangka piranti angkat manual sing ramah pangguna lan portabel. Iki diakoni amarga kesederhanaan ing operasi lan kepenak. Utamane digunakake kanggo ngangkat barang lan peralatan cilik kanthi jarak cendhak, trampil nangani bobot biasane nganti 10 ton, kanthi kapasitas maksimal tekan 20 ton, lan umume nggampangake ngangkat dhuwure ora ngluwihi 6 meter.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Chain Block 1 Ton beroperasi kanthi nggunakake mekanisme chain lan sprocket manual. Nalika mundhakaken beban abot, chain manual lan sprocket tangan diputer searah jarum jam, ngangkat beban. Kanggo ngedhunake beban, chain zipper tangan ditarik counterclockwise, misahake jog brake saka brake pad. Ratchet tetep tetep amarga pawl, sing, didhukung dening poros dawa limang untu, nyebabake sprocket hoisting pindhah menyang arah sing ngelawan, saéngga beban bisa mudhun kanthi lancar.

Kerekan rantai iki biasane nggunakake rem searah jinis cakram gesekan ratchet sing bisa digunakake ing beban. Springs njamin pawls bolong karo ratchets, nambah rem aman. Chain Block 1 Ton misuwur amarga safety, linuwih, kurang pangopènan, efisiensi mekanik sing dhuwur, tegangan gelang minimal, entheng, portabilitas, penampilan sing ramping, ukuran kompak, lan daya tahan. Cocog kanggo macem-macem setelan kaya pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, gudang, lan liya-liyane, nggampangake instalasi mesin lan ngangkat barang. Utamané mupangati ing operasi mbukak-udara lan non-powered, nuduhake kaunggulan.

Diprodhuksi nganggo komponen baja paduan, rantai kasebut digawe saka bahan rantai angkat kanthi kekuatan dhuwur 800Mpa, biasane nggunakake bahan 20M2 sing ngalami perawatan panas quenching frekuensi medium, menehi tahan abrasi lan karat. Pancing kanthi kekuatan dhuwur, biasane digawe saka baja paduan, digawe kanthi desain unik sing ngidini ngangkat sing dikontrol kanggo nyegah overloading. Sing penting, tundhuk karo standar safety CE Eropa.



Spesifikasi

Model

HSZ1

HSZ1.5

HSZ2

HSZ3

HSZ5

HSZ10

HSZ20

Kapasitas

1

1.5

2

3

5

10

20

Ngangkat Dhuwur

2.5

2.5

2.5

3

3

3

3

Tes Beban

1.25

1.875

2.5

3.75

6.25

12.5

25

Jarak antarane rong pancingan

270

368

444

486

616

700

1000

Tarik katenary tangan

309

343

314

343

383

392

392

NO saka Load Chain

1

1

2

2

2

4

8

Ukuran Rantai Beban

6

8

6

8

10

10

10

 

Fitur lan Aplikasi


Chain Block 1 Ton minangka versi katrol tetep sing ditingkatake, entuk manfaat kabeh nalika nggabungake fitur-fitur inovatif. Nggabungake reducer rem mburi mburi lan blok katrol chain, peralatan iki nduweni struktur rotasi gear spur sekunder sing disusun kanthi simetris sing njamin kesederhanaan, daya tahan, lan efisiensi.

Ngoperasikake Chain Block 1 Ton kalebu narik chain manual lan sprocket tangan, melu ratchet plate gesekan lan kursi rem kanggo rotasi. Tumindak iki nyebabake rotasi poros dawa waos, gear plate, shaft cendhak waos, lan gear hole spline. Akibate, sprocket hoisting dipasang ing gear bolongan spline drive chain hoisting, ngidini kanggo stabil ngangkat obyek abot.

Kanggo mesthekake safety sak operasi, Chain Block 1 Ton nggunakake ratchet friction disc jinis rem siji arah. Mekanisme pengereman iki kanthi otomatis bisa digunakake ing beban, kanthi pawl meshing karo ratchet amarga tumindak musim semi, njamin rem sing aman lan aman.



Rincian

The Chain Block 1 Ton nduweni kaluwihan saka uyuh tutup plastik, thickening lan anti-nempel, lan adopts crimping kompak lan thickening tutup anti-mudhun, lan tingkat chain meh nul.

Chain Block 1 Ton

Chain Block 1 Ton nganggo sistem rem garing dobel, gampang ngangkat, nggunakake tenaga kerja sing kurang, nanging uga nambah kinerja safety.

Chain Block 1 Ton

Chain Block 1 Ton nganggo cangkang jero sing kenthel, mangkok baja kanthi bantalan bal, papan tembok embossed sing kandel, perawatan panas quenching. Urip layanan sing fleksibel lan dawa.

Chain Block 1 Ton

Chain Block 1 Ton nganggo bantalan roller jarum, desain sprocket ganda, rantai geser lancar ora macet, operasi gampang luwih hemat tenaga kerja.

Chain Block 1 Ton

Rantai Blok Chain 1 Ton nganggo rantai baja mangan kelas G80, proses quenching, segel baja sertifikasi, rantai tangan galvanis, tahan karat lan ora gampang karat. Wis kaping papat pasukan bejat.

Pancing saka Chain Block 1 Ton adopts manganese steel anti-detach hook, nambah safety ilat, hardened manganese pancing baja lan ditempelake kabel plate. Struktur rotasi 360 ° luwih fleksibel.

Chain Block 1 Ton

 






Hot Tags: Blok Rantai 1 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.