Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > Blok Rantai 2 Ton
Blok Rantai 2 Ton
  • Blok Rantai 2 TonBlok Rantai 2 Ton
  • Blok Rantai 2 TonBlok Rantai 2 Ton
  • Blok Rantai 2 TonBlok Rantai 2 Ton
  • Blok Rantai 2 TonBlok Rantai 2 Ton
  • Blok Rantai 2 TonBlok Rantai 2 Ton

Blok Rantai 2 Ton

The Chain Block 2 Ton, dikenali dening macem-macem jeneng kaya fairy hoist, chain hoist, lan chain kuwalik, stands minangka pangguna-loropaken lan portabel ngangkat manual piranti. Biasane diarani "chain hoist" utawa "chain terbalik," iku mahir kanggo angkat peralatan lan barang cilik. Umumé, iku nangani bobot ngangkat ora ngluwihi 10T, sanajan bisa ngatur mbukak maksimum nganti 20T, lan biasane makaryakke ing dhuwur ngangkat ora ngluwihi 6m.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Nalika Chain Block 2 Ton elevates beban abot, narik chain manual lan sprocket tangan ing arah jarum jam miwiti proses ngangkat. Kosok baline, kanggo ngedhunake beban, chain zipper tangan ditarik counterclockwise. Kursi rem dipisahake saka bantalan rem, njamin stabilitas kanthi ratchet sing dicekel kanthi aman dening pawl, supaya bisa mudhun kanthi lancar obyek abot. Nganggo rem searah jinis cakram gesekan ratchet, pamblokiran chain iki nduweni kemampuan rem dhewe ing beban. Springs melu pawls karo ratchets, mesthekake rem aman. Chain Block 2 Ton nampilake kuwalitas safety, linuwih, gampang pangopènan, efisiensi mekanik sing dhuwur, tegangan gelang minimal, entheng, portabilitas, desain ramping, kompak, lan daya tahan.

Cocog kanggo macem-macem setelan kaya pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, gudang, lan liya-liyane. Komponen utama chain hoist kalebu baja paduan, kalebu rantai angkat 800Mpa kanthi kekuatan dhuwur sing digawe saka bahan 20M2, ngalami perawatan panas quenching frekuensi medium, menehi tahan abrasi lan karat. Pancing kanthi kekuatan dhuwur, biasane digawe saka baja paduan, nduweni desain kanggo njamin ngangkat bertahap, nyegah kakehan, lan netepi standar safety CE Eropa.



Spesifikasi

Model

HSZ1

HSZ1.5

HSZ2

HSZ3

HSZ5

HSZ10

HSZ20

Kapasitas

1

1.5

2

3

5

10

20

Ngangkat Dhuwur

2.5

2.5

2.5

3

3

3

3

Tes Beban

1.25

1.875

2.5

3.75

6.25

12.5

25

Jarak antarane rong pancingan

270

368

444

486

616

700

1000

Tarik katenary tangan

309

343

314

343

383

392

392

NO saka Load Chain

1

1

2

2

2

4

8

Ukuran Rantai Beban

6

8

6

8

10

10

10

 

Fitur lan Aplikasi

Chain Block 2 Ton, versi sistem katrol tetep sing ditingkatake, kalebu kabeh keuntungan sing ana nalika nggabungake fitur-fitur canggih. Chain Block2 Ton sing ditingkatake iki nggabungake pengurangan rem mburi mburi karo blok katrol chain. Struktur rotasi gear spur sekunder sing disusun kanthi simetris njamin kesederhanaan, daya tahan, lan efisiensi. Fungsi kalebu puteran Chain Block 2 Ton kanthi narik chain manual lan sprocket tangan, nyebabake ratchet plate gesekan lan kursi rem bisa muter bebarengan. Nalika poros dawa waos ngobahake gear piring, bebarengan karo poros cendhak waos lan gear bolongan spline, sprocket hoisting sing dipasang ing gear bolongan spline nyurung rantai angkat, nyedhiyakake angkat sing stabil kanggo beban abot. Nggunakke rem siji-arah jinis cakram gesekan ratchet, iku rem dhewe ing mbukak. Pawl melu ratchet liwat aksi spring, njamin operasi rem aman.


Rincian

The Chain Block 2 Ton nduweni kaluwihan saka nyemprotake tutup plastik, thickening lan anti-nempel, lan adopts crimping kompak lan thickening tutup anti-mudhun, lan tingkat chain meh nul.

Chain Block 2 Ton

Chain Block 2 Ton nganggo sistem rem garing dobel, gampang ngangkat, nggunakake tenaga kerja sing sithik, nanging uga nambah kinerja safety.

Chain Block 2 Ton

Chain Block2 Ton nganggo cangkang jero sing kandel, mangkok baja kanthi bantalan bal, papan tembok embossed sing kenthel, perawatan panas quenching. Urip layanan sing fleksibel lan dawa.

Chain Block 2 Ton

Chain Block 2 Ton nganggo bantalan rol jarum, desain sproket ganda, rantai geser lancar ora macet, operasi gampang luwih hemat tenaga kerja.

Chain Block 2 Ton

Rantai Chain Block2 Ton nganggo rantai baja mangan kelas G80, proses quenching, segel baja sertifikasi, rantai tangan galvanis, tahan karat lan ora gampang karat. Wis kaping papat pasukan bejat.

Pancing saka Chain Block 2 Ton adopts manganese steel anti-detach hook, nambah safety lidah, hardened manganese pancing baja lan ditempelake kabel plate. Struktur rotasi 360 ° luwih fleksibel.





Hot Tags: Blok Rantai 2 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.