Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Rantai > Blok Rantai 3 Ton
Blok Rantai 3 Ton
  • Blok Rantai 3 TonBlok Rantai 3 Ton
  • Blok Rantai 3 TonBlok Rantai 3 Ton
  • Blok Rantai 3 TonBlok Rantai 3 Ton
  • Blok Rantai 3 TonBlok Rantai 3 Ton
  • Blok Rantai 3 TonBlok Rantai 3 Ton

Blok Rantai 3 Ton

Chain Block 3 Ton minangka peralatan sing ora bisa dipisahake ing macem-macem aplikasi penanganan material lan konstruksi. Iki minangka piranti ngangkat sing kompak nanging kuat sing dirancang kanggo nggawe tugas ngangkat abot luwih aman lan bisa diatur.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

1, Pambuka saka Chain Block 3 Ton


Chain Block 3 Ton minangka peralatan sing ora bisa dipisahake ing macem-macem aplikasi penanganan material lan konstruksi. Iki minangka piranti ngangkat sing kompak nanging kuat sing dirancang kanggo nggawe tugas ngangkat abot luwih aman lan bisa diatur. Kanthi kapasitas beban 3 ton, blok rantai iki cocog kanggo ngangkat lan mindhah beban sing abot, dadi alat sing sampurna kanggo digunakake ing pabrik. , situs konstruksi, lan gudang. Desain sing kompak lan entheng nggampangake operate, ngidini fleksibilitas lan fleksibilitas sing luwih gedhe ing panggunaan.



2. Spesifikasi Produk Blok Rantai 3 Ton

Model

HSZ1T

HSZ1.5

HSZ2T

HSZ3T

HSZ5T

HSZ10T

Kapasitas   t

1

1.5

2

3

5

10

Dhuwur ngangkat standar m

2.5

2.5

2.5

3

3

3

Kekuwatan beban lengkap

250

265

335

372

360

380

Bobot tambahan saben meter (kg)

1.6

1.9

2.2

3.0

4.6

9.6


3.Chain Block 3 Ton Fitur Lan Aplikasi


Fitur:

Chain Block 3 Ton nduweni macem-macem fitur sing ndadekake produk sing paling apik. Kaping pisanan, digawe nganggo baja sing diolah kanthi panas kanggo kekuatan lan daya tahan sing apik. Kajaba iku, sistem blok lan tackle duwe rantai sing digawe saka tautan sing digawe kanthi presisi, nyedhiyakake stabilitas lan keamanan sing ora ana tandhingane nalika digunakake.

Blok kasebut nduweni kapasitas muatan sing nyengsemake nganti 3 ton, dadi sampurna kanggo tugas ngangkat tugas abot. Kajaba iku, piranti proteksi kakehan pamblokiran chain njaga unit supaya ora kakehan sajrone operasi, supaya bisa digunakake kanthi aman lan efisien.

Aplikasi:

Chain Block 3 Ton minangka piranti serbaguna sing bisa digunakake ing macem-macem setelan industri. Sampurna kanggo aplikasi kayata konstruksi, pengiriman, lan pertambangan. Blok rantai iki cocog kanggo ngangkat lan ngedhunake beban sing abot, lan konstruksi sing kuwat ndadekake panggunaan ing lingkungan sing atos.




4. Rincian Blok Rantai 3 Ton

Nduwe karakteristik safety lan linuwih, gampang pangopènan, efisiensi mekanik sing dhuwur, gaya tarik gelang cilik, bobot entheng, gampang digawa, katon apik, ukuran cilik, lan daya tahan. Cocog kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, dermaga, gudang, lsp. Nginstal mesin lan barang ngangkat, utamane kanggo operasi ruangan lan non-powered, nuduhake kaunggulane.
Bagéan utama hoist chain digawe saka baja paduan. Rantai kasebut nggunakake rantai angkat kanthi kekuatan dhuwur 800Mpa. Materi umume 20M2. Rantai punika frekuensi medium quenched lan panas-dianggep, kurang nyandhang lan anti-karat; pancing kekuatan dhuwur, materi umume baja campuran, palsu Desain pancing striking njamin ngangkat alon kanggo nyegah kakehan; iku tundhuk karo standar safety CE Eropah

Tambah bukaan pancing lan gunakake kahanan kerja sing luwih akeh. Pancingan ndhuwur lan ngisor digawe saka bahan campuran berkualitas tinggi, lan wis diproses kanthi termal, saengga ora bakal rusak nalika kakehan.

Chain Block 3 Ton

Rantai ngangkat digawe saka baja campuran berkualitas tinggi, kanthi rotasi sing tepat lan kekuatan dhuwur

Chain Block 3 Ton

Tutup tangan nganggo proses curling khusus, sing nambah kekuatan lan miringake tangan ing wektu tanpa nyebabake jamming.

Chain Block 3 Ton






Hot Tags: Blok Rantai 3 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.