Hoist Kabel Listrik
  • Hoist Kabel ListrikHoist Kabel Listrik
  • Hoist Kabel ListrikHoist Kabel Listrik
  • Hoist Kabel ListrikHoist Kabel Listrik
  • Hoist Kabel ListrikHoist Kabel Listrik
  • Hoist Kabel ListrikHoist Kabel Listrik

Hoist Kabel Listrik

Hoist kabel listrik minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing diakoni amarga desain, portabilitas, lan gampang digunakake. Iku unggul ing macem-macem aplikasi kayata nginstal lan relokasi gedhe kanggo struktur beton medium-ukuran, frameworks baja, lan peralatan mechanical. Hoist iki akeh digunakake ing pirang-pirang industri kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil ing pabrik lan tambang, fasilitas tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, konstruksi dalan lan jembatan, metalurgi, operasi pertambangan, terowongan slope, penanganan poros, lan njaga macem-macem infrastruktur. mesin lan peralatan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Pengenalan produk:


Kerekan kabel listrik minangka peralatan angkat khusus sing dikenal kanthi kompak, desain entheng, lan fungsi serbaguna. Hoist iki nglayani macem-macem industri, kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil, konstruksi jembatan, pabrik, tambang, pembangkit listrik, galangan kapal, manufaktur mobil, dalan gedhe, jembatan, metalurgi, pertambangan, terowongan slope, manajemen poros, lan proyek infrastruktur njaga.

Dirancang kanggo nangani beban abot, kayata nginstal struktur beton gedhe, kerangka baja, lan peralatan mekanik, hoist kabel listrik nawakake keluwesan ing instalasi. Bisa dipasang ing I-beam kanthi mandiri utawa digabungake menyang persiyapan crane sing beda kaya balok tunggal utawa dobel, cantilevers, lan gantries.

Kasedhiya ing macem-macem ton (0.5T / 1T / 2T / 3T / 5T / 10T / 16T / 20T) lan dawa tali kawat standar (6M / 9M / 12M / 18M / 24M / 30M), hoist kabel listrik kasedhiya ing CD1 (single). -jinis kacepetan) lan MD1 (jinis loro-kacepetan) model kanggo cocog karo kabutuhan ngangkat beda lan pilihan.




Spesifikasi

Model

0.5T

1T

2T

3T

5T

10T

Kapasitas

0.5

1

2

3

5

10

Ngangkat Dhuwur

6-12

6-30

6-30

6-30

6-30

9-30

Kacepetan ngangkat

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

7.7/0.7

Kacepetan obah

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

Model tali kawat

6*37-4.8-180

6*37-7.4-180

6*37-11-155

6*37-13-170

6*37-15-200

6*37-17.5-5200

Model trek I-beam

16-28b

16-28b

20s-32c

20a-32c

25a-63c

28a-63c

Tegangan operasi

3-Phase 220V-690V 50/60HZ

 

Fitur lan Aplikasi

Hoist kabel listrik kalebu komponen penting kayata motor, mekanisme transmisi, drum, lan tali kawat. Adhedhasar posisi motor relatif kanggo reel, ana papat utami jinis kabel listrik hoists.Konfigurasi Axis Jejeg: Jinis iki, karo sumbu motor jejeg sumbu reel, nggunakake mekanisme transmisi pindah cacing. Nanging, iku ditondoi dening struktur sudhut, efficiency mechanical kurang, Processing tantangan, lan ora maneh diprodhuksi dening perusahaan sembarang.Konfigurasi Axis podo: Kene, sumbu motor aligns podo karo sumbu reel, nawakake kaluwihan saka suda dhuwur lan dawa. Nanging, nerangake karo drawbacks kayata tambah jembaré, kerumitan ing Manufaktur lan perakitan, lan radius ngowahi luwih akeh.Konfigurasi Motor-Inside-Drum: Ing persiyapan iki, motor dumunung ing drum, nyediakake kaluwihan kaya compactness lan suda dawa. Nanging, iku nandhang sangsara saka drawbacks kaya boros panas motor boten cecek, pengawasan Komplek, lan pangopènan amarga placement internal.Motor-Outside-Drum Konfigurasi: Jinis iki, karo motor dipasang njaba drum, nawakake keuntungan kayata versatility apik, gampang imbuhan. saka dhuwur ngangkat, lan instalasi lan pangopènan simplified. Nanging, cenderung duwe dimensi lan dawa sing luwih gedhe minangka kekurangan.


Rincian

Hoist kabel listrik nggunakake motor tanduran umum nanjing, faktor safety sing luwih dhuwur, urip peralatan bahan khusus luwih kuwat.

Electric Cable Hoist

Tali kawat hoist kabel listrik nggunakake tali kawat anti-putaran Shanghai, faktor safety sing luwih dhuwur, kanggo nyegah barang amarga kacilakan rotasi tali kawat.Electric Cable Hoist

Hoist kabel listrik nggunakake tutup drum flange pindho, bisa kanthi efektif nyegah tali kawat nduwurke tumpukan kanggo loro ends saka reducer, nyegah tali kabel disorderly coil disorderly.

Electric Cable Hoist

Hoist kabel listrik dilengkapi reducer gear dhuwur, desain gear heliks, daya transmisi dhuwur, kapasitas bantalan gedhe.

Electric Cable Hoist

Hoist kabel listrik dilengkapi mobil olahraga listrik sing cocog karo dhuwur, rem sing kuwat, operasi sing luwih stabil, umur layanan sing dawa saka kothak kontrol, gagang anti-skid dhewe, tombol sing gampang, operasi sing trep.

Pancing hoist kabel listrik yaiku pancing baja mangan, sing digawe panas lan ora gampang pecah. Pancing ngisor muter 360 ° lan dipasang nganggo basa safety kanggo njamin safety operasi.

 



Hot Tags: Hoist Kabel Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.