Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Rantai Listrik 1 Ton
Hoist Rantai Listrik 1 Ton

Hoist Rantai Listrik 1 Ton

Sampeyan bisa yakin tuku HUGO® Electric Chain Hoist 1 Ton sing disesuaikan saka kita. Electric Chain Hoist 1 ton uga bisa dikonfigurasi karo pilihan stainless steel kanggo nggunakake hoist ing food grade environment.HUGO Hoist nawakake macem-macem hoists, kapasitas, lift, lan opsi kanggo hoists chain listrik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi HUGO sing berkualitas tinggi

HUGO Hoist nawakake macem-macem hoists, kapasitas, lift, lan opsi kanggo hoists chain listrik.

Hoists chain listrik nawakake pilihan sing paling apik kanggo ngangkat Electric Chain Hoist 1 ton 1ton 2ton 3ton 5tons Nalika milih Electric Chain Hoist sampeyan kudu nemtokake voltase utawa sumber daya (fase siji utawa 3-phase), ngangkat kapasitas bobot, ngangkat meter (dawa). rantai), jinis suspensi (pancing, troli geared, troli bermotor), dawa kontrol liontin (dawa pengontrol tombol push), kacepetan hoist, kacepetan troli, lan ukuran balok. Yen sampeyan ora ngerti parameter pas, lan sampeyan bisa ngomong kita requirement, banjur kita bisa menehi saran.


Parameter produk

Model

0.5-01s

01-01s

01-02s

02-01s

02-02s

03-01s

03-02s

03-03s

05-02s

Kapasitas (ton)

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan ngangkat (m/min)

7.2

6.8

3.6

6.6

3.4

5.6

3.3

2.2

2.8

Daya Motor (kw)

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan Ratasi (r/min)

1440

Kelas Isolasi

F tingkat

Kacepetan Lelungan (m/min)

Alon 11m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

Jumlah Rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spesifikasi Rantai beban (mm)

6.3

7.1

6.3

10

7.1

11.2

10

7.1

11.2

Bobot Net (kg)

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Beam (mm)

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-1788

100-178

112-178


Fitur Produk lan Aplikasi

Produsen: Electric Chain Hoist 1 ton, Kapasitas: 1 Ton, Hoist Speed: 6,8 m / min rantai tunggal 3,6 m / min pindho chain . karo tombol Suspension: bisa cocog karo Trolley manual lan troli listrik, Pendant nangani Voltage: 220v 380v 400v 415v 3 phase lan siji phase kabeh bisa. Iku adopts aluminium alloy Nihan, kang ngalangi lan entheng ing bobot. Wis klelep panas khusus, kang bisa dissipate panas cepet lan bisa digunakake terus-terusan. Struktur sing disegel sakabèhé bisa digunakake ing pabrik kimia, pabrik elektroplating lan papan liyane.


Detail Produk

Electric Chain Hoist model 1 ton Kita duwe telung jinis kanggo pilihan sampeyan, pisanan tetep.Kapindho, jinis operasi listrik. Katelu, jinis operasi manual.

Electric Chain Hoist 1 Ton
Electric Chain Hoist 1 ton Shell: Cangkang paduan aluminium, padhet lan entheng. Ana piranti cooling khusus, boros panas cepet. Bisa digunakake terus-terusan. Efisiensi nganti 40%. Wis kinerja sealing apik lan bisa digunakake ing pabrik kimia lan lingkungan ala liyane.

Electric Chain Hoist 1 Ton

Electric Chain Hoist 1 ton Chain: G80 super heat treated alloy steel chain.It bisa aman digunakake ing udan, banyu segara, bahan kimia lan kahanan atos liyane. Rantai G80 minangka rantai industri angkat kelas dhuwur.

Electric Chain Hoist 1 TonElectric Chain Hoist 1 Ton


Electric Chain Hoist 1 ton Hook: Hot palsu, kekuatan banget, ora gampang kanggo break. Pancing ngisor bisa diputer 360 derajat lan dipasang nganggo basa safety kanggo njamin operasi sing aman.

Electric Chain Hoist 1 Ton


Electric Chain Hoist 1 ton Push tombol ngalih: .Gunakake anti banyu push tombol ngalih. Iku entheng lan awet. lan uga kita bisa cocog karo sampeyan controller nirkabel.

Electric Chain Hoist 1 Ton


Electric Chain Hoist 1 ton Limit switch: Ana piranti ngalih watesan ing ndhuwur lan ngisor, kang otomatis mandheg nalika digunakake kanggo nyegah chain saka ngluwihi lan njamin safety.Machine brake: Sistem brake pindho aman lan dipercaya.

Electric Chain Hoist 1 Ton


Electric Chain Hoist 1 ton Kualifikasi Produk

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co.Ltd. disertifikasi dening Institut Produsen Mesin Hoisting. Iki tegese kita minangka salah sawijining panyedhiya peralatan angkat ing industri. Kita dipercaya lan nyedhiyakake nilai sing apik banget.

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co.Ltd. Supply 380V 440V 415V Electric Chain Hoists.Iku paling populer ing Asia, USA lan Kanada,.Iku ayu, kuwat lan awet. Kita janji garansi 2 taun. Kabel sing ditarik tangan ora tahan banyu lan kita welcome steppers saka kabeh ndonya kanggo gabung karo kita.


Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Layanan pra-sales: Kita duwe tim sales profesional lan departemen produksi sing kerja 7 * 24 jam, sing bisa ngatasi masalah sampeyan ing wektu. Kita bakal ngirim gambar lan video produk kanggo referensi sadurunge nglairake. Kita uga bisa ngrancang lan ngrancang LOGO kanggo sampeyan kanthi gratis.

Layanan dodolan: Penjualan siji-kanggo-siji tanggung jawab kanggo kabeh prakara pesenan tuku, ngawasi pangiriman sajrone proses nganti sampeyan entuk kabeh bahan lan dokumen pendukung sing dibutuhake.

Layanan sawise-sales: A tim sawise-sales darmabakti tanggung jawab kanggo nangani kabeh keluhan customer, kayata packaging, kualitas, transportasi, etc. Kanggo complaint customer, yen kesalahan disebabake kita sawise verifikasi, kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe kanggo ilang.


FAQ

1. Model apa sing ana ing produk iki?

Kita duwe telung jinis kanggo pilihan sampeyan: Hoist chain listrik nganggo pancing, Hoist chain listrik nganggo troli listrik lan hoist nganggo troli manual

2. Apa voltase saka hoist?

Tegangan sing disalahake yaiku 380V 50HZ 3 fase, nanging kanggo voltase, kita bisa ngatur kanggo sampeyan. kayata 220V 240V 415V etc. Yen sampeyan duwe panjalukan khusus, mangga ambruk bebas kanggo hubungi kita.

3. Apa sing diarani lifting heignt?

Dhuwur ngangkat bisa dadi 3m 6m 9m utawa minangka panyuwunan sampeyan .amarga kita minangka pabrikan, ora dadi masalah gedhe kanggo kita ngatur dawa rantai kanggo sampeyan.

4. Apa aku bisa ngerti bobot ngangkat?

Kapasitase yaiku 1ton, 2ton, 3ton 5ton 7.5ton 10ton 15ton 20ton lan 30 ton.

5. Apa produk iki bisa digunakake terus-terusan?

Labu iki bisa digunakake terus-terusan nganti wolung jam.

6. Apa tingkat karya?

Tingkat proteksi yaiku IP54, level proyek M3.

7. Apa rantai gampang putus?

Kita nggunakake chain G80, ora chain wesi, iku luwih awet, gaya rem punika 4 kaping, iku waterproofed lan lenga proofed.

8. Kepiye carane ngemas hoist iki?

Kemasan Kasus Kayu Kemasan Ekspor: Kemasan Kasus Kayu Bebas Fumigasi bisa digawe munggah, diselehake alon-alon lan tahan udan

Electric Chain Hoist, kothak kontrol, mobil sport, nangani; Yen mlaku: Gourd lan Roadster dikempalken ing 2 kasus kayu.

9. Cangkang iki digawe saka bahan apa?

Kanggo cangkang, digawe saka cangkang paduan aluminium sing entheng, entheng nanging angel, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus dilayani.

10. Kanthi cara apa bisa nggayuh kacepetan kaping pindho?

Iki bisa ditindakake kanthi remot kontrol






Hot Tags: Electric Chain Hoist 1 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.