Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Chain Hoist Listrik 5ton Kab
Chain Hoist Listrik 5ton Kab
  • Chain Hoist Listrik 5ton KabChain Hoist Listrik 5ton Kab
  • Chain Hoist Listrik 5ton KabChain Hoist Listrik 5ton Kab
  • Chain Hoist Listrik 5ton KabChain Hoist Listrik 5ton Kab
  • Chain Hoist Listrik 5ton KabChain Hoist Listrik 5ton Kab
  • Chain Hoist Listrik 5ton KabChain Hoist Listrik 5ton Kab

Chain Hoist Listrik 5ton Kab

Shanghai Yiying Lifting Machinery Co., Ltd. nawakake telung hoists chain listrik sing dirancang kanggo safety lan daya tahan ing aplikasi ngangkat. Kanthi kapasitas ngangkat nganti 30 ton, hoist chain listrik HSY nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo safety lan daya tahan ing aplikasi industri lan workstations standar dhuwur. saka workstations tartamtu. Sugeng rawuh kanggo tuku Electric Chain Hoist 5ton saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Hoist chain listrik 5ton nduweni cangkang paduan aluminium, padat lan entheng. Fitur sink panas, boros panas cepet, bisa digunakake terus-terusan, lan efisiensi nganti 40%. Hoist rantai listrik 5 ton
Brake Magnetik Pound: Generator gaya magnet sing anyar dirancang, karakteristike yaiku ngasilake gaya magnet. Bisa rem ing wektu sing padha nalika sumber daya dipateni kanggo njamin safety rem nalika ngangkat bobot. Rantai listrik hoist 5ton Chain: G80 super heat treated alloy steel chain. Aman kanggo digunakake ing banyu udan, bahan kimia banyu segara lan kahanan atos liyane.


2.Walkie stacker Spesifikasi

Model

0.5-01S

01-01S

01-02S

02-01S

02-02S

03-01S

03-02S

03-03S

05-02S

Kapasitas

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan Ngangkat

7.2

6.8

3.6

8.8

6.6

3.4

5.6

5.6

2.8

Daya Motor

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

Kacepetan rotasi

1440

Kelas Isolasi

Tingkat F

Traveling Speed

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

NO. Saka rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spec. Saka rantai beban

6.3

7.1

6.3

10.0

7.1

11.2

10.0

7.1

11.2

Bobot resik

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Aku-Beam

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-178

100-178

112-178


3. Fitur Lan Aplikasi

Rantai listrik hoist 5ton minangka jinis peralatan angkat sing entheng lan cilik, sing biasane digunakake ing bengkel, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, konstruksi lan industri liyane. mekanik. Amarga obyek sing beda-beda, kapasitas daya angkat listrik saiki ora padha. Ana 0,1 ton, 0,25 ton, 0,5 ton, 1,5 ton, 1-3 ton, lan ton luwih gedhe, kayata 5 ton, 10 ton, 20 ton, lan sapiturute. Model gedhe saka 1 ton nganti 100 ton, gumantung saka cara nggunakake , ana prabédan amba ing struktur.
Rantai listrik hoist 5ton dilakokno dening teknisi profesional. Proses operasi kabeh prasaja banget. Apa operasi njero ruangan utawa remot kontrol nirkabel, iki minangka cara kerja hoist listrik. Kajaba iku, kerekan listrik sing diprodhuksi saiki bisa digunakake kanggo suspensi tetep lan kanggo monorel listrik. Amarga kaluwihan kasebut, hoists listrik bisa digunakake kanthi tetep, lan saiki luwih akeh hoists listrik digunakake ing rantai industri logistik.


4.Walkie Stacker Details

Electric chain hoist 5ton Limit switch: Ana piranti ngalih watesan ing hanging lan hanging, kang bisa kanthi otomatis mandheg, nyegah chain saka ngluwihi, lan njamin safety.
Rantai listrik hoist 5ton Chain: G80 super heat treated alloy steel chain. Aman kanggo digunakake ing banyu udan, bahan kimia banyu segara lan kahanan atos liyane.
Electric chain hoist 5ton Pancing: Hot palsu, kekuatan banget, ora gampang kanggo break. Pancing ngisor bisa diputer 360 derajat, lan basa safety ditempelake kanggo mesthekake operasi aman. Dhukungan pigura: Pigura support ngangkat dumadi saka rong piring baja, kang kuwat banget.
x
Rantai listrik hoist 5ton piranti proteksi fase Reverse: piranti kabel khusus, nalika kabel sumber daya salah, sirkuit kontrol ora bisa digunakake. Ngalih tombol: Gunakake ngalih tombol anti banyu, entheng lan awet.

Electric Chain Hoist 5ton


Hot Tags: Electric Chain Hoist 5ton, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.