Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Listrik 1 Ton
Hoist Listrik 1 Ton
  • Hoist Listrik 1 TonHoist Listrik 1 Ton
  • Hoist Listrik 1 TonHoist Listrik 1 Ton
  • Hoist Listrik 1 TonHoist Listrik 1 Ton
  • Hoist Listrik 1 TonHoist Listrik 1 Ton
  • Hoist Listrik 1 TonHoist Listrik 1 Ton

Hoist Listrik 1 Ton

Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake HUGO® Electric Hoist 1 Ton. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Standar dhuwur sing wis ditetepake wiwit wiwitan lan tetep nganti saiki wis entuk reputasi sing padhet lan mbantu kita narik akeh pelanggan lan bakat anyar.


Pengenalan produk

Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.


Spesifikasi Produk

Model

0.5-01S

01-01S

01-02S

02-01S

02-02S

03-01S

03-02S

03-03S

05-02S

Kapasitas

0.5

1

1

2

2

3

3

3

5

Kacepetan Ngangkat

7.2

6.8

3.6

8.8

6.6

3.4

5.6

5.6

2.8

Daya Motor

1.1

1.5

1.1

3.0

1.5

3.0

3.0

1.5

3.0

kacepetan rotasi

1440

Kelas Isolasi

Tingkat F

Traveling Speed

Alon 11m / min & Cepet 21m / min

sumber daya

3-phase 380V 50HZ

Tegangan Kontrol

24V 36V 48V

NO. Saka rantai beban

1

1

2

1

2

1

2

3

2

Spec. Saka rantai beban

6.3

7.1

6.3

10.0

7.1

11.2

10.0

7.1

11.2

Bobot resik

47

65

53

108

73

115

131

85

145

Aku-Beam

75-125

75-178

75-178

82-178

82-178

100-178

100-178

100-178

112-178


Fitur lan aplikasi


Electric Hoist 1 Ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja lan keandalan sing luar biasa, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, manufaktur lan logistik. Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipasang lan digunakake, dene motor sing kuat njamin ngangkat sing efisien lan efektif.

Kanthi kapasitas ngangkat 1 ton, hoist listrik iki cocog kanggo ngangkat barang abot kayata mesin lan peralatan, bahan konstruksi, lan liya-liyane. Sistem rem presisi hoist njamin beban bisa diangkat utawa diturunake kanthi aman lan aman tanpa ana risiko kacilakan.



rincian produk

Hoist listrik 1 Ton dilengkapi sistem rem ganda, lan uga dilengkapi rem magnetik pon lan rem mekanik. Bisa langsung mandheg nalika barang kudu mandheg, sing luwih aman.

Electric Hoist 1 Ton

Cangkang kerekan listrik 1 Ton minangka cangkang paduan aluminium, sing padhet lan entheng, lan cepet ngilangi panas. Ndhukung panggunaan terus-terusan, lan efisiensi nganti 40%. Ana struktur sing disegel kanggo nglindhungi motor njero.

Electric Hoist 1 Ton

Hoist listrik 1 Ton dilengkapi switch watesan, sing kanthi otomatis mandheg nalika barang ditarik menyang ndhuwur kanggo nyegah impact ing hoist lan karusakan ing hoist. Mandek kanthi otomatis nalika ana ing sisih ngisor kanggo nyegah rantai ngluwihi.

Electric Hoist 1 Ton

Prodhuk adopts chain baja mangan G80, kang wis kaping papat pasukan bejat, kang kurang kamungkinan kanggo break nalika ngangkat barang, lan faktor safety luwih.

Electric Hoist 1 Ton

Gagang kerekan listrik 1 Ton sing dilapisi karet tahan banyu, lan teksture entheng lan awet. Dilengkapi tombol mandeg darurat, sing bisa mungkasi operasi mesin yen ana masalah dadakan.

Electric Hoist 1 Ton

Pancing hoist listrik 1 Ton nggunakake teknologi forging, faktor safety 1,25 kaping, lan bisa diputer 360 ° fleksibel.

Electric Hoist 1 Ton








Hot Tags: Hoist Listrik 1 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.