Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Hoist Listrik 2 Ton
Hoist Listrik 2 Ton
  • Hoist Listrik 2 TonHoist Listrik 2 Ton
  • Hoist Listrik 2 TonHoist Listrik 2 Ton
  • Hoist Listrik 2 TonHoist Listrik 2 Ton
  • Hoist Listrik 2 TonHoist Listrik 2 Ton
  • Hoist Listrik 2 TonHoist Listrik 2 Ton

Hoist Listrik 2 Ton

Electric Hoist 2 Ton minangka piranti angkat khusus sing dirancang kanthi struktur unik sing nyuda spasi vertikal ing antarane awak lan trek balok. Desain inovatif iki ndadekake utamané cocok kanggo lingkungan karo headroom winates, kayata bangunan ngisor utawa persiyapan workshop sak wentoro ngendi ngembangaken papan ngangkat kasedhiya perlu.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Electric Hoist 2 Ton, ditambah karo hoist mobil sport, nawakake kemampuan ngangkat serbaguna ing spektrum setelan sing akeh. Kanthi dhuwur ngangkat saka 3 nganti 120 meter lan kapasitas muat mulai saka 0,3 ton nganti 10 ton, hoist chain listrik iki bisa adaptasi banget.

Aplikasi kasebut nyebar, nemokake kesesuaian ing industri kayata tenaga listrik, logistik, pertambangan batu bara, petrokimia, pelabuhan, dermaga, situs konstruksi, bengkel, lan gudang. Iki nggampangake operasi angkat, muat lan mbukak, lan nangani operasi ing macem-macem skenario, nuduhake efisiensi lan efektifitas ing macem-macem lingkungan industri lan komersial.



Spesifikasi Produk

Item

HSY Electric Chain Hoist Kanthi Troli Listrik

15-06S

15-06D

20-08S

20-08D

25-10S

25-10D

Kapasitas (Ton)

15

15

20

20

25

25

Kacepetan Ngangkat (m/min)

1.8

1.8/0.6

1.4

1,5 / 0,5

1.1

1.2/0.4

Daya Motor (kw)

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

2*3.0

2*3.0/1.0

Kacepetan rotasi (r/min)

1440

2880/960

1440

2880/960

1440

2880/960

Kelas insulasi

Tingkat F

Kacepetan lelungan troli (m/min)

11 alon, 21 cepet

sumber daya

3P-380V 50HZ

Tegangan kontrol

24v/36v/48v

Nomer rantai beban

6

6

8

8

10

10

Diameter rantai (mm)

11.2

NW (KG)

382

455

482

545

530

579

fitur lan aplikasi


Hoist listrik headroom sing kurang nduweni desain struktur sing elegan lan inovatif ditambah karo tampilan sing apik banget. Selaras karo standar DIN lan FEM, padha karo produk sing padha ing babagan kecanggihan teknis. Fleksibilitas kasebut ngluwihi macem-macem setelan transfer materi, kalebu pangolahan mekanik, jalur perakitan, lan gudang, saengga cocog kanggo lokasi sing diwatesi kanthi dhuwur tanduran.

The Electric Hoist 2 Ton serves minangka tambahan becik kanggo Gorbel Work Station Crane, Jib Crane, Gantry Crane, utawa Cleveland Tramrail System. Misuwur kanggo kinerja sing terus-terusan unggul, nyedhiyakake sistem ngangkat sing bisa dipercaya nalika sampeyan mbutuhake. Kanthi kalebu kerekan rantai ing penawaran kita, kita njamin proses pangiriman lan instalasi sing paling trep ing industri kasebut.

Ing baris hoist kita, macem-macem model kasedhiya, beda-beda ing kacepetan lan kapasitas kanggo ngebaki kabutuhan tartamtu. Konstruksi sing kuat ndadekake dheweke cocog kanggo lingkungan produksi dhuwur uga aplikasi sing mbutuhake ngangkat lan posisi kanthi periodik, njamin linuwih ing macem-macem panjaluk operasional.



rincian produk

Electric Hoist 2 Ton Kanggo cangkang, digawe saka cangkang alloy aluminium entheng, entheng nanging hard, sirip pendinginan dirancang khusus kanggo mesthekake boros panas kanthi cepet kanthi tingkat nganti 40% lan terus-terusan.

Electric Hoist 2 Ton

Piranti ngalih watesan listrik 2 Ton dipasang ing endi bobote diangkat lan dipateni supaya motor mandheg kanthi otomatis supaya ora nglarang rantai ngluwihi keamanan.

Electric Hoist 2 Ton

Electric Hoist 2 Ton Kita nggunakake chain G80, ora chain wesi, iku luwih awet, gaya rem punika 4 kaping, iku waterproofed lan lenga proofed

Electric Hoist 2 Ton

Pancing, iku panas forging karo kekuatan sampurna sing hard kanggo break.The safety operasi pancing ngisor wis menthekake dening 360 degreesrotin lan safety ilat Piece, lan mbukak test punika 1.25times, kita bakal nyoba.

Electric Hoist 2 Ton

Tombol push anti banyu diterapake, entheng lan awet.

Electric Hoist 2 Ton







Hot Tags: Hoist Listrik 2 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.