Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Mini Electric Hoist Kab > Hoist Listrik karo Remote Control
Hoist Listrik karo Remote Control
  • Hoist Listrik karo Remote ControlHoist Listrik karo Remote Control
  • Hoist Listrik karo Remote ControlHoist Listrik karo Remote Control
  • Hoist Listrik karo Remote ControlHoist Listrik karo Remote Control
  • Hoist Listrik karo Remote ControlHoist Listrik karo Remote Control
  • Hoist Listrik karo Remote ControlHoist Listrik karo Remote Control

Hoist Listrik karo Remote Control

Iki Electric Hoist karo Remote Control sing ngijini sampeyan kanggo gampang operate hoist saka kadohan aman. Hoist nduweni kapasitas ngangkat nganti 500kg lan kemampuan kanggo ngangkat beban kanthi kacepetan 8 meter saben menit. Uga dilengkapi switch safety kanggo mesthekake yen hoist ora overloaded. Hoist listrik nduweni konstruksi sing awet lan kuat, kanthi pigura baja tugas abot sing nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas. Uga nduweni desain kompak lan entheng, dadi luwih gampang kanggo nginstal lan digunakake ing macem-macem setelan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1, Pambuka Electric Hoist karo Remote Control

Apa sampeyan bosen nggunakake kerekan manual kanggo ngangkat beban sing abot? Ngomong pamit kanggo repot ngangkat manual karo Electric Hoist karo Remote Control. Produk iki wis dirancang kanggo nggawe ngangkat abot luwih gampang lan luwih efisien tinimbang sadurunge.Hoist listrik iki dilengkapi karo remot kontrol sing ngijini sampeyan kanggo gampang operate hoist saka kadohan aman. Hoist nduweni kapasitas ngangkat nganti 500kg lan kemampuan kanggo ngangkat beban kanthi kacepetan 8 meter saben menit. Uga dilengkapi saklar safety kanggo mesthekake yen hoist ora overloaded.Hoist listrik nduweni konstruksi sing awet lan kuat, kanthi pigura baja tugas abot sing nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas. Uga nduweni desain kompak lan entheng, dadi luwih gampang kanggo nginstal lan digunakake ing macem-macem setelan.


2. Spesifikasi Produk Electric Hoist with Remote Control

Model

PA200

PA250

PA300

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

480

510

600

Kapasitas (kg)

100/200

125/250

150/300

Kacepetan ngangkat (m/min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

3 mm

3 mm

3 mm

Wektu kerja

30 min

30 min

30 min

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

38.5*29.5*24cm

2 PCS/CTN


G.W.

22-23 kg

2 PCS/CTN



Model

PA400

PA500

PA600

instruksi

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Single hook/Double hook

Daya Motor (W)

950

1020

1200

Kapasitas (kg)

200/400

250/500

300/600

Kacepetan urip (m / min)

10/5

10/5

10/5

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

4 mm

4 mm

4,5 mm

Wektu kerja

1-2 jam

1-2 jam

2-3 jam

kelas IP

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

Ukuran paket

45*32.5*27cm

2 PCS/CTN


G.W.

31.5kg 2PCS/CTN

32,5 kg

33,1 kg


Model

PA700

PA800

PA1000

PA1200

instruksi

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Kait tunggal/

dobel pancing

Daya Motor (W)

1250

1300

1600

1800

Kapasitas (kg)

350/700

400/800

500/990

600/990

Kacepetan ngangkat (m/min)

8/4

8/4

8/4

8/4

dhuwur ngangkat (m)

12/6

12/6

12/6

12/6

Tali kawat dia

5 mm

5 mm

6 mm

6 mm

Wektu kerja

2-3 jam

2-3 jam

3-4 jam

3-4 jam

kelas IP

40

40

40

40

Kelas insulasi

B

B

B

B

Ukuran Paket (mm)

45*32.5*27cm 2PCS/CTN

56*25*32.5cm 1 PCS/CTN

G.W.

36 kg

2 PCS/CTN

30kg 1 PCS/CTN

30.5 1PCS/CTN


3.Electric Hoist karo Fitur Remote Control

1. Gampang kanggo Gunakake: Salah siji saka kaluwihan utama saka Electric Hoist karo Remote Control iku sawijining pangguna-loropaken operasi. Remot kontrol ngijini sampeyan kanggo operate hoist saka kadohan aman, supaya sampeyan bisa posisi dhewe persis ngendi sampeyan kudu kanggo kontrol optimal.

2.Versatile:Hoist listrik iki minangka alat serbaguna sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi. Cocog kanggo digunakake ing gudang, bengkel, situs konstruksi, garasi omah lan lokasi liyane ing ngendi obyek abot kudu diangkat lan dipindhah.

3. Kuat: Electric Hoist karo Remote Control didhukung dening motor sing kuat sing bisa ngangkat beban nganti 880 kilogram (400 kg) kanthi gampang. Uga nduweni pancing tugas abot sing bisa nampung macem-macem beban lan lampiran.

4.Awet: Digawe saka bahan berkualitas tinggi, hoist listrik iki dibangun kanggo tahan. Nduwe konstruksi kasar sing bisa nahan panggunaan lan paparan unsur sing abot, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo lingkungan kerja sing nuntut.

5. Fitur Safety: Safety tansah prioritas ndhuwur nalika nggarap mesin abot, lan Electric Hoist karo Remote Control ora ana sing istiméwa. Nerangake karo sawetara fitur safety, kalebu sistem rem otomatis sing njamin mbukak tetep aman ing panggonan, malah ing acara mundhut daya.



4. Electric Hoist karo Remote Control Details

Electric Hoist karo Remote Control nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, instalasi trep lan ukuran cilik. Nggunakake listrik fase siji minangka sumber daya lan bisa dioperasikake ing omah kanthi 220 v.

Electric Hoist with Remote Control

Watesan piranti, kontrol tatanan hoist, watesan pangayoman, nglindhungi ngalih saka karusakan

Electric Hoist with Remote Control

Electric Hoist karo Remote Control nggunakake Anti rotasi tali kawat, daya bantalan kuwat, ora patah

Electric Hoist with Remote Control

Pendinginan ganda, cangkang pendingin aluminium, kipas putar kecepatan tinggi 8 bilah

Electric Hoist with Remote Control

Kabeh motor kabel tembaga duwe umur layanan sing luwih dawa lan kinerja sing luwih stabil

Electric Hoist with Remote Control

Gagang kasebut anti banyu lan bisa disesuaikan kanggo ngalih mandeg darurat

Electric Hoist with Remote Control




Hot Tags: Electric Hoist karo Remote Control, China, Produsen, Suppliers, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.