Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Angkat Gunting Hidrolik Listrik
Angkat Gunting Hidrolik Listrik
  • Angkat Gunting Hidrolik ListrikAngkat Gunting Hidrolik Listrik
  • Angkat Gunting Hidrolik ListrikAngkat Gunting Hidrolik Listrik
  • Angkat Gunting Hidrolik ListrikAngkat Gunting Hidrolik Listrik
  • Angkat Gunting Hidrolik ListrikAngkat Gunting Hidrolik Listrik
  • Angkat Gunting Hidrolik ListrikAngkat Gunting Hidrolik Listrik

Angkat Gunting Hidrolik Listrik

Desain mekanik basis gunting sing ana ing Electric Hydraulic Scissor Lift nyedhiyakake stabilitas sing luwih dhuwur, platform kerja sing wiyar, lan kapasitas beban beban sing ditingkatake menyang platform ngangkat. Peralatan iki umume digunakake kanggo ngunggahake beban menyang macem-macem dhuwur kanthi cara sing stabil lan dikontrol, nawakake macem-macem aplikasi ing industri kayata konstruksi, gudang, pangopènan, lan liya-liyane. Sistem hidrolik nggampangake gerakan vertikal sing lancar lan efisien, saéngga platform bisa tekan macem-macem elevasi kanthi aman lan efektif.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Angkat Gunting Hidraulik Listrik stands metu kanggo fungsi otomatis, nawakake penak, lan keluwesan tanpa mbutuhake operasi manual. Kacepetan ngangkat bisa dikontrol kanthi tepat, njamin gerakan vertikal sing efisien lan dikontrol. Menapa malih, jinis angkat iki ora mung gumantung ing sumber daya; nduweni kemampuan mobilitas otomatis.

Angkat Gunting Hidrolik Listrik iki asring katon ing papan sing misuwur kaya stadion gedhe, stasiun sepur, lan bandara. Dheweke duwe peran penting kanggo nggampangake operasi kerja sing efektif ing lokasi sing penting. Struktur sakabèhé sing kuat njamin stabilitas, saéngga bisa tahan faktor njaba tanpa ngrusak kinerja. Kapabilitas iki njamin pemenuhan syarat kerja nalika nyilikake kabutuhan tenaga kerja manual lan tenaga kerja sing berlebihan.



Spesifikasi


DP300

DP500

DP800

DP1000

Kapasitas Beban (kg)

300

500

800

1000

Dhuwur Min (mm)

280

280

410

410

Dhuwur maksimal (mm)

900

900

1000

1000

Tabel dimensi (mm)

950*500*50

950*500*50

1200*610*50

1200*610*50

Diameter roda (mm)

125

125

150

150

Tegangan (V)

12

12

12

12

Daya (Kw)

0.8

0.8

0.8

0.8

Baterei Panyimpenan (Ah)

60

60

60

120

Tegangan input pengisi daya (V)

220/110

220/110

220/110

220/110

Bobot Net (kg)

110

110

150

150


Fitur lan Aplikasi


Angkat Gunting Hidrolik Listrik nduweni konstruksi sing kuat, aman, lan bisa dipercaya. Desaine, dicocogake karo pendekatan ergonomis eksklusif, prioritize safety nalika nambah comfort pangguna. Peralatan iki cocog kanggo ngangkat lan ngatur beban abot ing macem-macem setelan kayata pabrik, fasilitas pangolahan panganan, gudang, bengkel, lan lingkungan sing padha.

Berfungsi minangka solusi kanggo tugas ing dhuwur, Electric Hydraulic Scissor Lift njamin efisiensi lan safety sing luwih apik sajrone operasi sing luwih dhuwur. Kinerja kasebut ora diwatesi kanthi jarak mlaku, nyedhiyakake fungsi sing stabil lan umur layanan sing luwih dawa.



Rincian

The Electric Hydraulic Scissor Lift nggunakake silinder lenga sing disegel kanthi struktur sing kuat kanggo ngindhari bocor lenga, kacepetan angkat seragam, safety lan umur layanan sing luwih dhuwur, lan kinerja biaya sing dhuwur.

Electric Hydraulic Scissor Lift

Gunting garpu saka Electric Hydraulic Scissor Lift adopts dikiataken piring baja thickened kanggo nambah kapasitas ngangkat lan ngangkat aman.

Electric Hydraulic Scissor Lift

The Electric Hydraulic Scissor Lift nduweni dhukungan sing stabil, nganggo roda pu industri dual-rem, kapasitas bantalan sing kuat, awak sing stabil lan aman, ngunci sensitif, aman lan ora kuwatir.

Electric Hydraulic Scissor Lift

The Electric Hydraulic Scissor Lift adopts lumahing cat thickened, piring baja thickened, lan proses Paint, kang anti-karat lan anti-karat, tenan lan ayu.

Electric Hydraulic Scissor Lift







Hot Tags: Angkat Gunting Hidrolik Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.