Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Rantai Listrik Hoist > Electric Lifting Hoist
Electric Lifting Hoist
  • Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist
  • Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist
  • Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist
  • Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist
  • Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist

Electric Lifting Hoist

Electric Lifting Hoist kita nampilake desain kompak, faktor wangun cilik, bangunan entheng, operasi sing ramah pangguna, safety, linuwih, lan aplikasi serbaguna. Sampeyan ngajak sampeyan tuku Electric Lifting Hoist saka toko kita. Kita njamin respon cepet kanggo kabeh pitakon pelanggan sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk



Karakteristik Struktural: Electric Lifting Hoist kita ngemot desain sing kompak, tapak cilik, konstruksi entheng, gampang digunakake, lan fitur safety sing kuat. Iku pamer versatility, accommodating macem-macem aplikasi.

Fleksibilitas: Ngluwihi suspensi tetep, hoist iki adaptasi karo troli sing digambar tangan utawa listrik. Iku seamlessly Integrasi menyang struktur beda dumadi saka balok tunggal, balok pindho, lan sistem transportasi overhead kanggo bhinéka operasional.

Aplikasi: Digunakake akeh ing pabrik, gudang, situs pembangkit tenaga angin, pusat logistik, dermaga, fasilitas batching, lan wilayah kerja sing terbatas. Hoist iki kanthi efisien nangani ngangkat, mbukak, lan mbongkar barang. Kajaba iku, mbantu ngangkat barang abot kanggo nggampangake kerja utawa ndandani mesin gedhe.

Ing gudang, dermaga, batching, lan lingkungan kerja sing terbatas, hoist iki nuduhake kualitas lan kinerja sing luar biasa.



Spesifikasi Produk

Parameter saka 220v kanggo 380v converter motor listrik ngangkat hoist

Model

PDH-A-0.5

PDH-A-1

PDH-A-2

PDH-A-2.5

PDH-A-3

PDH-A-5

Kapasitas (t)

0.5

1

2

2.5

3

5

dhuwur ngangkat standar (m)

3

Kacepetan Ngangkat (m/min)

7.2

5.8

3.0

5.0

5.0

2.6

Angkat Motor

Daya (kw)

8

8

14

7

10

5

Volt (V)

380

Frekuensi (Hz)

50

Rantai giliran

1

1

2

1

1

2

Spesifikasi rantai (mm)

Ø 6,3 × 19

Ø8×24

Ø8×24

Ø11.2×34

Ø11.2×34

Ø11.2×34

Beban tes (t)

0.625

1.25

2.5

3.125

3.75

6.25

Bobot Net (kw)

41

45

53

108

110

130

Bobot ditambahake kanthi 1m luwih dhuwur (kg)

1.1

1.4

2.8

2.8

2.8

5.6


Fitur lan Aplikasi


Awak mesin duwe konstruksi cangkang tarik sing kuat utawa aluminium die-cast, digawe kanthi teliti liwat proses cetakan ekstrusi tembok tipis sing tepat. Desain struktural sing canggih njamin kompak, mbangun entheng, kinerja sing bisa dipercaya, operasi sing ramah pangguna, lan aplikasi sing ekstensif. Hoist iki unggul kanggo ngangkat barang abot, nggampangake tugas bongkar muat, pangopènan peralatan, lan ngangkat barang.

Bisa adaptasi kanggo instalasi ing balok-I sing digantung, trek mlengkung, rel crane jib, lan titik angkat tetep.

Nampilake sistem kotak gear mandiri, nduwe mekanisme gear transmisi coaxial sekunder ing kotak gear sing disegel. Hoist nggabungake sistem pelumasan adus minyak sing umure dawa kanggo daya tahan sing luwih apik. Nganggo kopling metalurgi bubuk hoist listrik, fungsine minangka piranti proteksi kakehan. Kajaba iku, rem kasebut nggunakake sistem rem medan elektromagnetik DC jinis disk, nyedhiyakake ...



Rincian


Tutup njaba sebagean motor listrik: Digawe saka aluminium kanthi kekuatan dhuwur nggunakake teknik casting komprèsi, tutup iki nduweni sifat solid lan entheng. Padha efisien dissipate panas lan njaga operasi terus amarga struktur terlampir. Cocog kanggo digunakake ing lingkungan kaya pabrik kimia lan pabrik elektroplating.

Rem sisih: Sistem sing dirancang kanthi ruwet sing njamin safety hoist sajrone pemadaman listrik lan nyegah kakehan. Sistem rem iki tumindak bebarengan karo rem motor, nggawe persiyapan rem dual sing nambah safety lan daya tahan.

Proteksi anti phase: A pangayoman marang kasalahan kabel sumber daya, nyegah gerakan ing sirkuit kontrol nalika masalah kuwi njedhul.

Pancing: Dipalsukan lan diolah kanthi panas kanggo njamin kekuatan lan daya tahan.

Rantai: Digawe saka baja paduan FEC80 ultra-kuat sing diolah kanthi panas, nyedhiyakake kekiatan lan ketahanan.

Kaluwihan: Cocog kanggo panggunaan ing kahanan sing ora becik kayata banyu udan, banyu segara, paparan kimia, lsp., njamin keamanan lan linuwih.

Kelas perlindungan (tombol kerekan lan push): Dirating ing IP55.

ISO: M5 / FEM: 2AM Kelas isolasi: F

Sumber daya: 3-phase, 200-600V, 50Hz


Electric Lifting HoistElectric Lifting Hoist

1. Sistem rem ganda, rem mekanik lan rem elektromagnetik diadopsi. Rem mekanik nganggo sistem bantalan rem saka American Raybestos, salah siji saka telung produsen rem mobil. Teknologi luwih aman. 10. Ora rame. Standar nasional yaiku 80 desibel kanggo gangguan, dene swara operasi hoist listrik iki mung 40 desibel.



Karakteristik PDH Electric Lifting Hoist:


Sistem Rem Ganda: Nggabungake rem mekanik kanthi rem elektromagnetik, nggunakake teknologi bantalan rem Raybestos Amerika kanggo keamanan sing luwih apik.


Piranti Watesan Beban sing Dibangun: Mateni operasi kerekan kanthi otomatis nalika beban sing diangkat ngluwihi kapasitas sing dirating, nyegah bebaya potensial saka kakehan.


Piranti Watesan Ndhuwur lan Ngisor: Putus daya otomatis nalika pancing tekan posisi sing ekstrem, supaya gerakan hoist mandheg langsung.


Perlindhungan Overheating: Dilengkapi mekanisme sing mateni motor kanthi otomatis kanggo nyegah burnout yen suhu motor mundhak banget amarga kerep digunakake.


Komponen Listrik Premium: Nggunakake piranti listrik Siemens kanthi saklar gagang 5-tombol tetep, kalebu tombol arah, tombol mandeg darurat, mbukak, lan nutup kanggo mateni daya langsung ing kahanan darurat.


Ngunci Piranti ing Ngangkat Pancing: Nyegah slippage sing ora disengaja saka kunci pancing kanggo keamanan tambahan.


Rantai Kualitas Tinggi: Nganggo rantai FEC Jepang sing diimpor, sing dikenal kanthi keamanan lan keamanan.


Konverter Frekuensi Dibangun: Ngidini loading selektif, ngilangi kabutuhan tambahan eksternal. Nyedhiyakake kontrol liwat kacepetan ngangkat kaya sing dikarepake.


Badan Aluminium Die-Cast Presisi: Konstruksi paduan aluminium die-cast vakum kanthi permukaan semprotan plastik. Nawakake boros panas sing entheng, efisien, lan tampilan estetis.


Emisi Kebisingan Kurang: Makarya ing tingkat swara mung 40 desibel, luwih murah tinimbang standar nasional 80 desibel, njamin lingkungan kerja sing luwih tenang.


Electric Lifting HoistElectric Lifting HoistElectric Lifting Hoist




Hot Tags: Electric Lifting Hoist, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.