Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Meja Angkat Listrik Kab
Meja Angkat Listrik Kab
  • Meja Angkat Listrik KabMeja Angkat Listrik Kab
  • Meja Angkat Listrik KabMeja Angkat Listrik Kab
  • Meja Angkat Listrik KabMeja Angkat Listrik Kab
  • Meja Angkat Listrik KabMeja Angkat Listrik Kab
  • Meja Angkat Listrik KabMeja Angkat Listrik Kab

Meja Angkat Listrik Kab

Tabel Angkat Listrik minangka piranti mekanik serbaguna sing digunakake kanggo tugas ngangkat lan nangani. Iki digunakake minangka platform angkat listrik sing didorong dening tekanan hidrolik. Struktur mekanik basis gunting njamin stabilitas sing luar biasa, nawakake platform kerja sing wiyar lan kapasitas beban sing dhuwur. Desain iki nggedhekake jangkauan kerja aerial, dadi cocog kanggo nampung sawetara individu sing kerja bebarengan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Tabel Angkat Listrik minangka piranti angkat lan penanganan serbaguna, nggunakake sistem platform listrik sing didhukung dening tekanan hidrolik. Sistem iki nggabungake struktur mekanik adhedhasar gunting, njamin stabilitas sing luar biasa, platform kerja sing amba, lan kapasitas bantalan beban sing kuat. Fitur-fitur kasebut mbisakake jangkoan kerja aerial sing ditambahi, nampung sawetara buruh bebarengan.

Tabel kasebut bisa digunakake ing macem-macem fasilitas manufaktur lan gudang. Atribut safety sing penting kalebu penjaga jempol listrik sing nglindhungi titik jiwit nalika mudhun meja, sekring kecepatan safety internal sing njamin retensi dhuwur platform yen selang utawa gagal pas, kontrol tangan tombol push 24V AC, prop pangopènan, lan lelungan ndhuwur. ngalih watesan mungkasi meja ing dhuwur maksimum. Model standar kalebu motor 2HP, 460V, 3-phase, 60 Hz, kanthi pilihan voltase alternatif sing kasedhiya.




Spesifikasi Produk

kapasitas

ngangkat dhuwur

jumlah gunting

rodha

ukuran meja

150 kg

0.72

1

roda nilon

450*700

150 kg

1.22

2

roda nilon

450*700

300 kg

0.9

1

roda nilon

500*815

300 kg

1.3

2

roda nilon

500*815

350 kg

1.3

2

roda nilon

500*815

350 kg

1.5

2

roda nilon

500*815


Fitur lan Aplikasi


Peralatan kasebut dilengkapi silinder lenga terpadu sing dikenal kanthi kemampuan bantalan beban sing kuat, njamin stabilitas lan kinerja tanpa bocor. Platform robot dilas, nambah kapasitas beban lan efisiensi operasional. Kanthi countertops cat sing ditingkatake lan kenthel, nduweni daya tahan, estetika, lan tahan karat.

Nggunakake mekanisme gunting sing dikuatake lan stabil, Tabel Angkat Listrik nambah kapasitas ngangkat. Platform operasi multifungsi menehi kontribusi kanggo panggunaan saben dina sing luwih aman lan trep, nyederhanakake lan nggampangake prosedur operasional kanggo nambah keramahan pangguna.



Detail Produk

Electric Lifting Table wis rapi gandheng chassis, kang umumé njamin stabilitas lan safety saka kendaraan.

Electric Lifting Table

Meja Angkat Listrik digawe saka pompa minyak kanthi daya dhuwur, kanthi daya sing kuat lan kapasitas bantalan sing kuwat.

Electric Lifting Table

Umur baterei Meja Angkat Listrik kuwat lan bisa tahan suwe, lan soket pangisi daya mburi dipasang kanggo nggampangake ngisi daya pas wektune.

Electric Lifting Table

Nganyarke piranti rem Electric Lifting Table kanggo ngontrol kacepetan kendaraan nalika digunakake.

Electric Lifting Table

Electric Lifting Table wis hydraulic pump.Durable hydraulic pump njamin long service life.With over load by pass valve kanggo nglindhungi operator lan pump.











Hot Tags: Meja Angkat Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.