Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Listrik

Jack Pallet Listrik Produsen

Shanghai Yiying Hoisting Machinery Co., Ltd. misuwur kanthi produksi profesional merek "Yiying" lan hoists listrik merek "Hugong" lan hoists rantai. Produk utama kalebu kerekan listrik rantai cincin, kerekan listrik, kerekan listrik tali kawat baja, crane magnet permanen, penyeimbang musim semi, jack claw, engkol tangan, kerekan rantai, kerekan magnet permanen jack palet listrik, sabuk angkat Tank cilik lan macem-macem piranti hardware. . Kita uga bisa ngrancang kabeh jinis mesin angkat khusus, mesin angkat non-standar lan mesin angkat khusus miturut kabutuhan pelanggan.
Jack pallet listrik minangka jinis kendaraan industri warehousing sing entheng lan cilik sing akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri lan duweni potensi pasar sing gedhe. Didhukung dening baterei, didorong dening motor DC, stasiun kerja hidrolik diangkat, joystick kontrol terpusat, lan ngadeg nyopir. Operasi jack pallet Listrik trep, stabil lan cepet; katon cilik lan operasi fleksibel; swara kurang, polusi kurang, bisa dilakokno ing mall blanja, supermarket, warehouses, yard barang, lokakarya lan panggonan liyane, utamané cocok kanggo industri industri cahya kayata pangan, tekstil, printing, etc.
View as  
 
Walkie Pallet Jack

Walkie Pallet Jack

Walkie Pallet Jack minangka operator kargo listrik sing beroperasi liwat daya baterei, nggampangake gerakan ing jarak sing cendhak. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem setelan kayata bengkel, gudang, dermaga, stasiun, lan lapangan barang, minangka alat sing efisien kanggo ningkatake produktivitas lan nyuda tenaga kerja.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Semi Electric Pallet Jack

Semi Electric Pallet Jack

Semi Electric Pallet Jack, uga diakoni minangka kendaraan industri, nduweni fungsi minangka alat penanganan logistik sing utamané digunakake kanggo mindhah barang. Peralatan iki, asring diarani minangka jack palet semi-listrik, beroperasi minangka kendaraan tanpa trek sing dirancang khusus kanggo nangani, mbukak, mbukak, lan numpuk barang ing macem-macem papan bisnis. Iku mbuktekaken mupangati kanggo tugas nglibatno loading, unloading, lan penanganan materi antarane stasiun, dermaga, bandara, warehouses, situs construction, yard kargo, lan lokasi padha mbutuhake gerakan efisien lan tepat barang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Jack Pallet Listrik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Jack Pallet Listrik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.