Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Full Electric Stacker > Pallet Lifter Listrik
Pallet Lifter Listrik
  • Pallet Lifter ListrikPallet Lifter Listrik
  • Pallet Lifter ListrikPallet Lifter Listrik
  • Pallet Lifter ListrikPallet Lifter Listrik
  • Pallet Lifter ListrikPallet Lifter Listrik
  • Pallet Lifter ListrikPallet Lifter Listrik

Pallet Lifter Listrik

The Electric Pallet Lifter makaryakke liwat energi-powered baterei lan motor minangka daya nyopir sawijining. Komponen utama kalebu baterei, motor, pompa hidrolik, silinder oli, rod piston, garpu, rantai, pengontrol, lan liya-liyane. Utamane dirancang kanggo ngunggahake beban menyang dhuwur tartamtu, nemokake aplikasi umum ing gudang, bengkel, lan lokasi sing mbutuhake penanganan logistik sing efisien. Utamane mahir kanggo ningkatake efisiensi gudang kanthi panggunaan palet, asring diarani minangka Stacker Pallet Listrik amarga kemampuan tumpukan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Electric Pallet Lifter, uga dikenal minangka stacker listrik utawa stacker listrik lengkap, nggambarake kendaraan penanganan industri sing didhukung dening motor lan baterei. Iki dirancang kanggo nangani barang-barang palet sing dikemas, nyakup tugas-tugas transportasi, bongkar muat, tumpukan, lan transportasi jarak cendhak. Diakoni dening Organisasi Internasional kanggo Standardisasi (ISO / TC110) minangka kendaraan industri, stacker listrik kasedhiya ing macem-macem jinis: listrik lengkap, semi-listrik, maju, maju, listrik lengkap, stacker maju, lan keseimbangan mlaku. tumpukan bobot.

Fungsi operasional inti saka stacker listrik kalebu penanganan horisontal, stacking / picking, loading / unloading, lan picking. Pilihan model stacker biasane gumantung ing syarat operasional tartamtu saka seri produk perusahaan. Kajaba iku, fungsi khusus kaya nangani gulungan kertas utawa wesi cair bisa uga mbutuhake aksesoris tambahan kanggo penumpuk kanggo nindakake tugas tartamtu kasebut.

Keperluan operasional kalebu pertimbangan kayata spesifikasi palet utawa kargo, dhuwur angkat, jembar lorong kanggo operasi, lan tingkat miring. Salajengipun, faktor kayata kabiasaan nyopir (ngadeg utawa nyopir biasa) lan efisiensi operasional (werna-werna ing macem-macem model) minangka aspek penting sing kudu dipikirake nalika milih sing cocog.


 

Spesifikasi Produk

PRODUK INDUSTRI WESCO 261024 SPESIFIKASI

Jembar

25 1/2 Inci

ambane

36 inchi

dhuwur

92 inchi

Kapasitas

1.000 lb.

Ukuran Caster

4 inchi

Casters

ya wis

warna

abang

Digawe ing Amerika

ya wis

Bahan

baja

Jumlah Casters

2

Bahan Platform

baja

Jinis daya

Baterei

Gaya

Mbukak

Platform

Jinis

Stackers

Jinis Roda

Fenolik

 

Fitur lan Aplikasi

Fungsi operasi dhasar saka stacker listrik dipérang dadi penanganan horisontal, stacking / picking, loading / unloading lan picking. Miturut fungsi operasi sing bakal ditindakake perusahaan, bisa ditemtokake kanthi preliminarily saka seri produk perusahaan. Kajaba iku, fungsi operasi khusus bakal mengaruhi konfigurasi tartamtu saka stacker, kayata gulungan kertas, wesi molten, lan sapiturute iku perlu kanggo nginstal aksesoris ing stacker kanggo ngrampungake fungsi khusus.

 

Detail Produk

(1) Desain awak apik banget, operasi fleksibel, lan impuls ngirit tenaga kerja.

Electric Pallet Lifter

(2) Baterei sing disegel kanthi energi dhuwur, Panggunaan jangka panjang tanpa pangopènan, dadi sampeyan ora perlu nambah banyu sajrone urip.

Electric Pallet Lifter

(3) Operasi rem kaki gampang digunakake.

Electric Pallet Lifter

(4) Meter listrik dikonfigurasi, supaya bisa ngelingake operator kanthi tepat wektu, lan trep kanggo nglindhungi baterei.

Electric Pallet Lifter

 







Hot Tags: Pengangkat Pallet Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.