Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Full Electric Stacker > Pallet Stacker Listrik
Pallet Stacker Listrik
  • Pallet Stacker ListrikPallet Stacker Listrik
  • Pallet Stacker ListrikPallet Stacker Listrik
  • Pallet Stacker ListrikPallet Stacker Listrik
  • Pallet Stacker ListrikPallet Stacker Listrik
  • Pallet Stacker ListrikPallet Stacker Listrik

Pallet Stacker Listrik

Tumpukan palet listrik nemokake aplikasi sing akeh ing macem-macem setelan industri kayata bengkel pabrik, gudang, pusat distribusi, pusat sirkulasi, pelabuhan, stasiun, lan bandara. Dheweke duwe peran penting kanggo mbukak, mbongkar, lan nangani barang-barang palet kanthi efisien ing kabin, gerbong, lan kontainer. Peralatan iki minangka aset penting sing nggampangake transportasi palet lan wadhah, saengga ora bisa ditindakake ing macem-macem operasi logistik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Tumpukan palet listrik minangka peralatan umum sing ditemokake ing bengkel pabrik, gudang, pusat distribusi, pusat sirkulasi, pelabuhan, stasiun, bandara, lan lingkungan sing padha. Fleksibilitas kasebut ngidini dheweke navigasi kabin, gerbong, lan wadhah, kanthi efektif ngatur muat, mbongkar, lan gerakan barang palletized. Peralatan iki minangka komponen penting ing operasi transportasi palet lan wadhah.

Ing sisih liya, truk stacker nyakup macem-macem kendaraan roda sing digunakake kanggo mbukak, mbongkar, numpuk, lan ngangkut barang palletized ing jarak sing cendhak.




Spesifikasi Produk


Parameter utama CDD Stacker

Paramèter dhasar

1

Model produk


CDD


2

Mode nyopir


Listrik

3

Metode operasi


Model stand-on

4

Dirating beban

Q kg

1000, 1500, 2000

5

Pusat beban

C mm

500

6

Dasar poros

Y mm

1480

7

Bobot mati (ora kalebu baterei)

kg

680

roda

1

Ban


roda PU

2

Ukuran roda nyopir

mm

∅250×80

3

Ukuran roda ngarep

mm

∅80×70

4

Ukuran rod imbangan

mm

∅125×50

5

Jumlah roda (ngarep / mburi) (x = roda penggerak)


1x+2/4

6

Trek roda ngarep

mm

510

7

Trek roda mburi

mm

620

dimensi dhasar

1

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling murah)

h1 mm

2080

2

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling dhuwur)

h2 mm

3380

3

Ngangkat dhuwur

h3 mm

3000

4

Free ngangkat dhuwur

h4 mm

0

5

Dhuwur lemah garpu (yen garpu paling ngisor)

h5 mm

85

6

Dhuwur lemah saka gagang operasi (maksimum / minimal)

h6 mm

1450/1020

7

Total dawa

L1 mm

2030

8

Jarak saka mburi ngarep garpu menyang sisih ngarep

L2 mm

1000

9

Jembaré total

b1 mm

860

10

Ukuran fork (metal plate)

s/e/Imm

160*50*1000

11

Jembar njaba saka garpu

b3 mm

680/550

12

Reresik lemah minimal

m mm

35

13

Jembare saluran tumpukan sudut tengen, baki 1.000x1.200 (1.200: ing pinggir garpu)

Asu mm

2500

14

Radius ngowahi

R mm

1800


Properti

1

Kacepetan nyopir muatan penuh / ora ana beban

km/j

4.5/5.5

2

Kacepetan ngangkat beban penuh / ora ana beban

mm/s

50/100

3

Kacepetan ngedhunake beban full load / ora ana beban

mm/s

140/135

4

Maksimum gradeability full load / ora ana beban

%

5.0/8.0

5

Mode rem


Rem elektromagnetik

Motor

1

Daya motor nyopir

kw

1.5

2

Ngangkat daya motor

kw

2.2

3

Tegangan / kapasitas baterei

V/Ah

24/120/210

4

Bobot sel daya

kg

70/195


Fitur lan Aplikasi

Electric Pallet Stacker nuduhake macem-macem truk rodha kanggo mbukak lan mbongkar, numpuk, numpuk lan transportasi jarak cendhak barang palletized.


Detail Produk 


Garpu peralatan kasebut digawe saka baja mangan, sing misuwur amarga ketangguhan lan daya tahan sing luar biasa. Garpu iki dikuwatake ing sisih ngisor kanthi kaku, nambah kekuwatane kanggo panggunaan sing suwe.

Ing garpu, ana sekrup sing bisa diatur kanggo kustomisasi. Kajaba iku, rocker garpu, dumadi saka rod padhet galvanis, menehi kekuatan sing kuat, tahan kanggo teyeng, lan daya tahan sing luwih dhuwur, njamin linuwih sing dawa.



Electric Pallet Stacker


Bingkai roda digawe kanthi presisi kanggo stabilitas sing luwih apik sajrone panggunaan, njamin kinerja sing luwih dipercaya.

Nggunakake roda poliuretan (PU), peralatan kasebut entuk manfaat saka sifat nyerep swara, nyedhiyakake operasi sing luwih tenang.

Digawe saka baja C-shaped asli lan baja manganese, pigura lawang wis dikuwataké karo tulang rusuk reinforcing, nyegah deformasi lan breakage kanggo kekiatan ingkang dipun danguaken.

Rantai sing digunakake yaiku kualitas standar nasional, diuji kanthi ketat kanggo kekiatan lan kekuwatan kanggo nahan beban sing abot.

Silinder lenga dilengkapi pipa lenga sing disegel, njamin kebocoran lenga nol utawa udara, nyederhanakake prosedur pangopènan.



Electric Pallet Stacker

Motor lan pangisi daya Dilengkapi kanthi baterei merek berkualitas tinggi, baterei khusus kanggo forklift listrik. Bisa terus-terusan nganti 5-7 jam. Wektu kerja baterei rada beda-beda gumantung saka kapasitas mbeta tartamtu.

Tutup njaba nganggo proses mbentuk integral, kanthi lapisan penguat ing njaba, sing ora gampang deform lan ngganti warna.

Electric Pallet Stacker

Peralatan kita duwe gagang sing dirancang khusus saka gagang tipis sing umum ditemokake ing pasar, sing rawan rusak. Gagang kita digawe kanthi unik nggunakake cetakan khusus, njamin kekiatan lan daya tahan. Iki nggabungake tombol ngalih, tombol sungu, kontrol pangaturan garpu kanggo ngangkat lan ngedhunake, lan saklar anti tabrakan. Persiyapan iki ora mung menehi penak nanging uga nambah safety sajrone operasi.

Electric Pallet Stacker






Hot Tags: Stacker Pallet Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.