Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Meja Angkat Gunting Listrik
Meja Angkat Gunting Listrik
  • Meja Angkat Gunting ListrikMeja Angkat Gunting Listrik
  • Meja Angkat Gunting ListrikMeja Angkat Gunting Listrik
  • Meja Angkat Gunting ListrikMeja Angkat Gunting Listrik
  • Meja Angkat Gunting ListrikMeja Angkat Gunting Listrik
  • Meja Angkat Gunting ListrikMeja Angkat Gunting Listrik

Meja Angkat Gunting Listrik

The Electric Scissor Lift Table minangka piranti mekanik serbaguna sing digunakake kanggo ngangkat lan mbukak tugas. Didhukung dening sistem angkat hidrolik, platform iki beroperasi kanthi struktur mekanik garpu geser, njamin stabilitas sing luar biasa, platform operasi sing wiyar, lan kapasitas nahan bobot sing akeh. Fitur-fitur kasebut mbisakake operasi dhuwur sing ekstensif lan nampung sawetara individu sing kerja bebarengan, nambah efisiensi lan safety sajrone tugas sing luwih dhuwur.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Pengangkat Meja Listrik kasedhiya ing macem-macem jinis, kayata platform ngangkat gunting, kendaraan platform angkat paduan aluminium, platform angkat silinder lengan, platform angkat lengen sing mlengkung, platform angkat tetep lan seluler, kendaraan platform ngangkat panggung, lan liya-liyane. Khusus, Electric Scissor Table Lifter serves minangka peralatan khusus kanggo ngangkat vertikal ing operasi dhuwur, nemokake aplikasi njero ruangan lan ruangan sing ekstensif. Versatility nyedhiyakake pangopènan peralatan, instalasi mekanik, lan pemeliharaan bangunan ing stasiun, dermaga, jembatan, balai, lan pabrik industri.

Utamane digunakake ing industri logistik lan jalur produksi, nggampangake ngangkat, mbukak, lan mbongkar barang ing antarane lantai sing beda-beda, mbantu elevasi panggung lan konsol. Produk iki ditondoi kanthi struktur sing stabil, tingkat kegagalan minimal, operasi sing dipercaya, safety, efisiensi, lan pangopènan sing gampang. Nampilake desain novel lan mekanisme sing trep, cocog kanggo macem-macem tugas kayata nangani tong minyak, tumpukan, lan transportasi ing pabrik, bengkel, gudang, lan depot minyak. Utamane migunani ing bengkel kimia lan panganan kanggo mbuwang utawa batching, kanthi nyata nambah efisiensi kerja, nyuda intensitas tenaga kerja, lan bisa diadaptasi kanggo macem-macem operasi muatan, unloading, lan ngangkat barang abot. Mesin multifungsi iki minangka solusi inovatif lan becik kanggo macem-macem tugas mbukak lan mbukak.


 

Spesifikasi Produk

Model

Kapasitas

Ngisor Dhuwur

Dhuwur Dhuwur

Ukuran Platform

Ukuran Frame Base

Wektu Angkat

Paket Daya

Bobot resik

 

(kg)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(kapindho)

 

(kg)

HW1001

1000

205

990

820×1300

680×1266

20~25

380V/50HZ, AC 1.1kw

160

HW1002

1000

205

990

1000×1600

680×1266

20~25

186

HW1003

1000

240

1300

850×1700

680×1600

30~35

200

HW1004

1000

240

1300

1000×1700

680×1600

30~35

210

HW1005

1000

240

1300

850×2000

680×1600

30~35

212

HW1006

1000

240

1300

1000×2000

680×1600

30~35

223

HW1007

1000

240

1300

1700×1500

1600×1362

30~40

380V/50HZ, AC 1.1kw

365

HW1008

1000

240

1300

2000×1700

1600×1362

30~40

430

HW2001

2000

230

1000

850×1300

785×1255

20~25

380V/50HZ, AC 2.2kw

235

HW2002

2000

230

1000

1000×1600

785×1255

20~25

268

HW2003

2000

250

1300

850×1700

785×1630

25~35

380V/50HZ, AC 2.2kw

289

HW2004

2000

250

1300

1000×1700

785×1630

25~35

300

HW2005

2000

250

1300

850×2000

785×1630

25~35

300

HW2006

2000

250

1300

1000×2000

785×1630

25~35

315

HW2007

2000

250

1400

1700×1500

1630×1435

25~35

380V/50HZ, AC 2.2kw

415

HW2008

2000

250

1400

2000×1800

1630×1435

25~35

500

 

Fitur lan Aplikasi

Heavy Duty Design.HW series lift tables meets EN norma and  ANSI/ASME safety standards.These models can be used in above-floor or in-floor pit applications.Upper platform lifted with aluminum safety bar nyegah keturunan ing kontak karo obstructions.Low- kothak kontrol tention (24V) karo tombol munggah-mudhun.Pack daya internal dilengkapi tutup relief marang overloading lan menehi ganti rugi katup aliran kanggo kontrol ngedhunaké kacepetan.Heavy tugas silinder karo sistem got lan mriksa katup kanggo mungkasi meja angkat Mudhunake ing cilik saka selang bledosan .Reresik safety antarane gunting kanggo nyegah trapping sak operasi.Self lubricating bushings ing titik poros.Removable ngangkat mripat kanggo gampang nangani lan instalasi meja angkat.High kualitas AC ngemas daya digawe ing Eropah.

 

Detail Produk

(1) Indikator baterei

Electric Scissor Lift Table

5. kontrol angkat

Electric Scissor Lift Table

(2) Roda PU

Electric Scissor Lift Table

(4) pompa lenga pamisah

Electric Scissor Lift Table


 








Hot Tags: Tabel Angkat Gunting Listrik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.