Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Listrik Winch Hoist > Winch Listrik 120v Kab
Winch Listrik 120v Kab
  • Winch Listrik 120v KabWinch Listrik 120v Kab
  • Winch Listrik 120v KabWinch Listrik 120v Kab
  • Winch Listrik 120v KabWinch Listrik 120v Kab
  • Winch Listrik 120v KabWinch Listrik 120v Kab
  • Winch Listrik 120v KabWinch Listrik 120v Kab

Winch Listrik 120v Kab

Winch Listrik 120v minangka piranti angkat serbaguna sing dikenal kanthi struktur kompak, entheng, lan operasi sing trep. Peralatan iki akeh ditrapake, nggampangake instalasi lan relokasi konkrit, struktur baja, lan mesin sing akeh. Iki nyedhiyakake macem-macem sektor, kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil, konstruksi jembatan, pabrik manufaktur, fasilitas pembangkit listrik, industri maritim, jalur perakitan otomotif, situs konstruksi, jaringan transportasi, lan proyek pertambangan, metalurgi, lan infrastruktur, kayata slope tunneling, manajemen poros, lan langkah-langkah protèktif.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Winch Listrik 120v minangka piranti angkat serbaguna sing dihormati amarga desain kompak, sifat entheng, lan kemampuan adaptasi sing luar biasa. Kepraktisan kasebut nyebar ing macem-macem industri, ndhukung instalasi lan gerakan struktur beton ukuran gedhe lan medium, unsur baja, lan mesin mekanik. Iki nemokake utilitas ing pirang-pirang sektor, kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil, konstruksi jembatan ing setelan industri kaya pabrik lan tambang, uga ing sektor kayata tenaga listrik, galangan kapal, manufaktur otomotif, konstruksi, infrastruktur transportasi, metalurgi, operasi pertambangan. , tunneling slope, manajemen poros, lan langkah-langkah protèktif kanggo proyek infrastruktur.

Peralatan angkat khusus iki nawakake struktur sing kompak lan fleksibilitas ing komponene, supaya bisa dipasang ing I-beam kanthi mandiri utawa ing macem-macem jinis crane, kalebu balok tunggal listrik utawa manual, balok dobel, cantilever, utawa crane gantry. Utamane digunakake kanggo ngangkat, narik, lan nangani beban abot, kalebu welding terbalik saka tangki minyak, Winch Listrik 120v ndhukung gerakan lan instalasi struktur beton lan baja sing akeh, uga macem-macem peralatan mekanik. Iki minangka aset penting kanggo perusahaan konstruksi, pabrik, operasi pertambangan, galangan kapal, manufaktur otomotif, konstruksi dalan, konstruksi jembatan, fasilitas metalurgi, lan proyek infrastruktur liyane.

Kasedhiya ing pirang-pirang ton saka 0.5T nganti 20T, lan dilengkapi dawane tali kawat standar saka 6M nganti 30M, kasedhiya ing variasi CD1 (jinis kacepetan tunggal) lan MD1 (jinis loro-kacepetan), nawakake solusi serbaguna sing cocog kanggo operasional sing beda-beda. kabutuhan.




Spesifikasi

Model

0.5T

1T

2T

3T

5T

10T

Kapasitas

0.5

1

2

3

5

10

Ngangkat Dhuwur

6-12

6-30

6-30

6-30

6-30

9-30

Kacepetan ngangkat

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

8.8/0.8

7.7/0.7

Kacepetan obah

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

20(30)

Model tali kawat

6*37-4.8-180

6*37-7.4-180

6*37-11-155

6*37-13-170

6*37-15-200

6*37-17.5-5200

Model trek I-beam

16-28b

16-28b

20s-32c

20a-32c

25a-63c

28a-63c

Tegangan operasi

3-Phase 220V-690V 50/60HZ

 

Fitur lan Aplikasi

Hoist kabel listrik minangka sawetara unsur penting, kalebu motor, mekanisme transmisi, drum, lan tali kawat. Gumantung ing konfigurasi motor lan gulungan, umume ana papat jinis sing beda: Hoists sing nampilake sumbu motor sing tegak karo sumbu reel nggunakake transmisi gear cacing, nyedhiyakake efisiensi mekanik sing sithik lan pangolahan rumit. Amarga ukuran gedhe lan struktur kompleks, desain iki ora diprodhuksi maneh. Kerekan kabel listrik kanthi sumbu motor sing sejajar karo sumbu reel nduweni kaluwihan kayata dhuwur lan dawa kompak. Nanging, padha cenderung nambah jembar, nggawe proses pengelompokan lan manufaktur luwih rumit. Menapa malih, trek sing mbutuhake radius ngowahi gedhe.Hoists dirancang karo motor nang drum nuduhake dimensi kompak lan dawa luwih cendhek. Senadyan kaluwihan, hoists iki nandhang sangsara marga saka boros panas motor miskin, complicating pengawasan motor, instalasi, lan pangolahan pangopènan. Kajaba iku, pengaturan sumber daya kanggo kerekan iki rumit. Kerekan kabel listrik sing nampilake motor sing dipasang ing njaba drum nawakake pengelompokan sing luwih apik, fleksibilitas sing luwih gedhe kanggo nyetel dhuwur ngangkat, lan prosedur instalasi lan pangopènan sing gampang. Nanging, padha cenderung duwe dimensi lan dawa sing luwih gedhe, dadi kekurangan sing penting. Saben konfigurasi hoist dilengkapi karo kaluwihan lan kekurangan sing unik, nyedhiyakake macem-macem syarat operasional lan pilihan ing domain peralatan angkat.


Rincian

Hoist kabel listrik nggunakake motor tanduran umum nanjing, faktor safety sing luwih dhuwur, urip peralatan bahan khusus luwih kuwat.

Electric Winch 120v

Tali kawat hoist kabel listrik nggunakake tali kawat anti-putaran Shanghai, faktor safety sing luwih dhuwur, kanggo nyegah barang amarga kacilakan rotasi tali kawat.

Electric Winch 120v

Kerekan kabel listrik nggunakake tutup drum flange ganda, kanthi efektif bisa nyegah tali kawat sing nduwurke tumpukan menyang ujung pengurang, nyegah tali kawat sing ora teratur coil.

Electric Winch 120v

Hoist kabel listrik dilengkapi reducer gear dhuwur, desain gear heliks, daya transmisi dhuwur, kapasitas bantalan gedhe.

Electric Winch 120v

Hoist kabel listrik dilengkapi mobil olahraga listrik sing cocog karo dhuwur, rem sing kuwat, operasi sing luwih stabil, umur layanan sing dawa saka kothak kontrol, gagang anti-skid dhewe, tombol sing gampang, operasi sing trep.

Electric Winch 120v

Pancing hoist kabel listrik yaiku pancing baja mangan, sing digawe panas lan ora gampang pecah. Pancing ngisor muter 360 ° lan dipasang nganggo basa safety kanggo njamin safety operasi.

Electric Winch 120v

 






Hot Tags: Winch Listrik 120v, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.