Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Listrik Winch Hoist > Winch Listrik 220v Kab
Winch Listrik 220v Kab
  • Winch Listrik 220v KabWinch Listrik 220v Kab
  • Winch Listrik 220v KabWinch Listrik 220v Kab
  • Winch Listrik 220v KabWinch Listrik 220v Kab
  • Winch Listrik 220v KabWinch Listrik 220v Kab
  • Winch Listrik 220v KabWinch Listrik 220v Kab

Winch Listrik 220v Kab

Electric Winch 220v minangka jinis lifting hoist kasedhiya ing rong kategori utami: hoists miniatur kluwarga lan hoists miniatur industri. Iki luwih dibedakake dadi kerekan listrik miniatur tali kawat lan kerekan listrik miniatur rantai, sacara kolektif dikenal minangka hoists listrik sipil. Hoists iki teka ing jinis tetep lan operasi, bisa adaptasi kanggo macem-macem setelan, bisa ngangkat obyek sing bobote kurang saka 1000 kg. Dheweke unggul utamane ing skenario kayata bangunan dhuwur sing ngangkat barang abot saka lantai ngisor perlu. Ditondoi dening struktur prasaja, instalasi gampang, desain kompak lan olahan, hoists iki operate ing listrik siji-phase, serves minangka sumber daya trep.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Electric Winch 220v nemokake panggunaan optimal ing aplikasi sipil saben dina lan jalur produksi industri. Versatility nyakup macem-macem setelan industri modern kayata jalur perakitan, transportasi logistik, manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, lan zona industri teknologi tinggi.

Ing gudang, dermaga, penanganan bahan, operasi sing digantung, lan ruang kerja sing terbatas, kualitas lan fungsi sing luar biasa ditampilake kanthi jelas. Iki minangka produk pelengkap sing cocog kanggo crane jib kolom lan tembok, nambah kemampuan ngangkat.

Winch listrik iki nduweni tampilan sing menarik, struktur sing dipikirake kanthi apik, instalasi tanpa repot, output swara minimal, lan safety lan linuwih ing operasine. Akibate, seneng digunakake ing pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, komplek blanja, dekorasi interior, transportasi, lan macem-macem setelan liyane.



Spesifikasi Produk

Ora.

PENGGUNAAN

Tegangan (V)

Daya input (w)

Kapasitas (kg)

Kacepetan ngangkat (m/min)

dhuwur ngangkat (m)

DR-590100100

Pancing tunggal

220V/50Hz

480

100

10

10/12/20/30

dobel pancing

200

5

5/6/10/15

DR-590100101

Pancing tunggal

220V/50Hz

540

125

10

10/12/20/30

dobel pancing

250

5

5/6/10/15

DR-590100102

Pancing tunggal

220V/50Hz

600

150

10

10/12/20/30

dobel pancing

300

5

5/6/10/15

DR-590100103

Pancing tunggal

220V/50Hz

950

200

10

10/12/20/30

dobel pancing

400

5

5/6/10/15

DR-590100104

Pancing tunggal

220V/50Hz

1020

250

10

10/12/20/30

dobel pancing

500

5

5/6/10/15

DR-590100105

Pancing tunggal

220V/50Hz

1200

300

10

10/12/20/30

Pancing tunggal

600

5

5/6/10/15

DR-590100106

Pancing tunggal

220V/50Hz

1300

400

10

10/12/20/30

dobel pancing

800

5

5/6/10/15

DR-590100107

Pancing tunggal

220V/50Hz

1600

500

10

10/12/20/30

dobel pancing

990

5

5/6/10/15

DR-590100108

Pancing tunggal

220V/50Hz

1250

350

10

10/12/20/30

dobel pancing

700

5

5/6/10/15

DR-590100109

Pancing tunggal

220V/50Hz

1800

600

10

10/12/20/30

dobel pancing

1200

5

5/6/10/15


Fitur lan Aplikasi


Electric Winch 220v minangka peralatan sing akeh digunakake sing ditemokake ing macem-macem setelan, kalebu pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, mall, dekorasi, transportasi, lan akeh lokasi liyane. Aplikasi kasebut nyebar menyang domain industri modern kayata jalur produksi, mesin perakitan, transportasi logistik, lan macem-macem industri kayata manufaktur mesin, elektronik, mobil, galangan kapal, lan zona industri teknologi tinggi. Utamane, ing lingkungan kayata gudang, dermaga, area penanganan bahan, operasi keranjang gantung, lan ruang kerja sing terbatas, kualitas luar biasa kasebut dadi luwih jelas. Winch iki minangka sistem dhukungan sing apik kanggo crane jib kolom lan tembok, nambah kemampuan ngangkat kanthi efektif. Daya tarik estetis, desain sing wicaksana, instalasi sing gampang, gangguan operasional sing sithik, lan safety lan linuwih sing paling apik lan bisa dipercaya luwih nyumbang kanggo popularitas lan adopsi sing nyebar ing macem-macem papan kayata pabrik, bengkel, omah, gudang, restoran, pusat blanja, setelan desain interior, lan hub transportasi.



Detail Produk

Electric Winch 220v nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, instalasi trep lan ukuran cilik. Nggunakake listrik fase siji minangka sumber daya lan bisa dioperasikake ing omah kanthi 220 v.

Electric Winch 220v

Watesan piranti, kontrol tatanan hoist, watesan pangayoman, nglindhungi ngalih saka karusakan

Electric Winch 220v

Electric Winch 220v nggunakake Anti rotasi tali kawat, daya bantalan kuwat, ora patah

Electric Winch 220v

Pendinginan ganda, cangkang pendingin aluminium, kipas putar kecepatan tinggi 8 bilah

Electric Winch 220v

Kabeh motor kabel tembaga duwe umur layanan sing luwih dawa lan kinerja sing luwih stabil

Electric Winch 220v

Gagang kasebut anti banyu lan bisa disesuaikan kanggo ngalih mandeg darurat

Electric Winch 220v




Hot Tags: Winch Listrik 220v, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.