Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Listrik Winch Hoist

Listrik Winch Hoist Produsen

Kerekan winch listrik minangka winch sing didhukung dening motor lan muter drum liwat piranti nyopir. Kacepetan motor bisa dikontrol dening konverter frekuensi. Peralatan angkat sing entheng lan cilik sing nggunakake reel kanggo nggulung tali kawat baja utawa ranté kanggo ngangkat utawa narik barang sing abot, uga dikenal minangka winch. Winch bisa ngangkat barang abot kanthi vertikal, horisontal utawa miring. Bisa digunakake piyambak utawa minangka komponen mesin kayata ngangkat, bangunan dalan lan mine hoisting. Digunakake kanthi wiyar amarga operasi sing gampang, volume penggulungan tali sing gedhe lan pamindahan sing trep. Utamane digunakake ing konstruksi, proyek konservasi banyu, kehutanan, tambang, dermaga, lsp. Hoist ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor 1, yaiku, rotor motor muter lan metu, lan banjur mimpin reel kanggo muter sawise decelerated dening V-sabuk, poros, lan pindah. Drum angin tali kawat baja lan ngliwati blok katrol kanggo nggawe crane pancing angkat utawa nyelehake beban Q, ngowahi energi mekanik dadi karya mekanik, lan ngrampungake transportasi vertikal, loading lan unloading beban. Tali kawat ing reel kudu disusun kanthi rapi nalika digunakake. Yen tumpang tindih utawa nduwurke tumpukan miring ditemokake, mesin kudu mandheg lan disusun maneh. Dilarang banget kanggo narik utawa ngindhari tali kawat kanthi tangan utawa sikil sajrone rotasi. Tali kawat ora diidini diluncurake kanthi lengkap, lan paling ora telung giliran kudu ditahan.
View as  
 
220V Cilik Electric Hoist Winch

220V Cilik Electric Hoist Winch

Sampeyan bisa yakin tuku Winch Hoist Listrik 220V sing disesuaikan saka kita. Ditawakake ing macem-macem konfigurasi sing nyakup kapasitas angkat saka 8 ton nganti 600 ton, solusi iki cocog kanggo para pelanggan sing golek fungsi tugas abot, posisi beban sing tepat, utawa operasi otomatis kanthi otomatis. Becik kanggo beban lan operasi sing abot ing lingkungan ruang kepala sing diwatesi, iki minangka perwakilan kemajuan teknologi ing industri manufaktur crane. Diakoni kanggo inovasi, kreasi terobosan iki wis entuk pirang-pirang paten.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Winch Listrik 240v Kab

Winch Listrik 240v Kab

Electric Winch 240v minangka piranti angkat sing kompak lan entheng sing nggunakake mekanisme drum kanggo angin tali kawat baja utawa rantai kanggo ngangkat utawa narik barang abot. Biasane diarani winch. Piranti serbaguna iki bisa ngangkat barang abot kanthi vertikal, horisontal, utawa miring. Winches umume dadi telung kategori: winch manual, Winch Listrik, lan winch hidrolik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Winch Listrik 120v Kab

Winch Listrik 120v Kab

Winch Listrik 120v minangka piranti angkat serbaguna sing dikenal kanthi struktur kompak, entheng, lan operasi sing trep. Peralatan iki akeh ditrapake, nggampangake instalasi lan relokasi konkrit, struktur baja, lan mesin sing akeh. Iki nyedhiyakake macem-macem sektor, kalebu perusahaan konstruksi lan instalasi, teknik sipil, konstruksi jembatan, pabrik manufaktur, fasilitas pembangkit listrik, industri maritim, jalur perakitan otomotif, situs konstruksi, jaringan transportasi, lan proyek pertambangan, metalurgi, lan infrastruktur, kayata slope tunneling, manajemen poros, lan langkah-langkah protèktif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Winch Listrik 220v Kab

Winch Listrik 220v Kab

Electric Winch 220v minangka jinis lifting hoist kasedhiya ing rong kategori utami: hoists miniatur kluwarga lan hoists miniatur industri. Iki luwih dibedakake dadi kerekan listrik miniatur tali kawat lan kerekan listrik miniatur rantai, sacara kolektif dikenal minangka hoists listrik sipil. Hoists iki teka ing jinis tetep lan operasi, bisa adaptasi kanggo macem-macem setelan, bisa ngangkat obyek sing bobote kurang saka 1000 kg. Dheweke unggul utamane ing skenario kayata bangunan dhuwur sing ngangkat barang abot saka lantai ngisor perlu. Ditondoi dening struktur prasaja, instalasi gampang, desain kompak lan olahan, hoists iki operate ing listrik siji-phase, serves minangka sumber daya trep.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Listrik Winch Hoist, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Listrik Winch Hoist kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.