Ngarep > Produk > Hoist Listrik > Tali Kawat Listrik Hoist > Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton
Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton
  • Tali Kawat Listrik Hoist 1 TonTali Kawat Listrik Hoist 1 Ton
  • Tali Kawat Listrik Hoist 1 TonTali Kawat Listrik Hoist 1 Ton
  • Tali Kawat Listrik Hoist 1 TonTali Kawat Listrik Hoist 1 Ton
  • Tali Kawat Listrik Hoist 1 TonTali Kawat Listrik Hoist 1 Ton

Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton

Electric Wire Rope Hoist 1 Ton dirancang kanggo mindhah ing sadawane troli sing dipasang ing balok-I lan bisa dipasang ing macem-macem sistem crane kaya crane balok tunggal, crane gantry, crane jib, lan crane overhead kanggo ngangkat lan ngedhunake beban abot. Iki nemokake aplikasi ing pabrik, tambang, dermaga, gudang, pekarangan barang, lan setelan liyane sing mbutuhake peralatan angkat kanggo nangani obyek sing gedhe banget. Electric Wire Rope Hoist 1 Ton dilengkapi pancing ndhuwur lan ngisor. Pancing ndhuwur disambungake menyang ndhuwur cangkang hoist, nalika pancing ngisor disambungake menyang mburi tali sing tatu ing drum tali. Utamane, pancing ndhuwur dipanggonke ing garis vertikal sing padha karo pusat gravitasi hoist listrik. Kajaba iku, sawise tali sabuk dipandu dening rodha panuntun, arah ujung tali sejajar karo pusat gravitasi hoist listrik. Desain iki njamin struktur langsung, nyederhanakake prosedur instalasi lan panggunaan kanggo penak.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

1. Hoist Tali Kawat Listrik 1 Ton


Electric Wire Rope Hoist 1 Ton minangka piranti angkat portabel sing kalebu pancing ndhuwur lan ngisor. Pancing ndhuwur disambungake menyang ndhuwur cangkang hoist, nalika pancing ngisor ditempelake ing pucuk tali sing ngubengi drum. Notabene, pancing ndhuwur lan mburi tali sing sabenere didadekake siji karo pusat gravitasi hoist listrik ing sadawane baris vertikal siji. Desain iki nambah stabilitas lan kinerja hoist.

Hoist kabel listrik tipe R iki, nggunakake teknologi Jepang sing canggih, kasedhiya ing kapasitas standar 1T6M, 2T6M, lan 3T6M. Makaryakke ing sistem daya 3-phase 50Hz/60Hz, kasedhiya ing variasi 220V/380V, nampilaken fungsi watesan kakehan.

Komponen Kunci: Reducer: Nggunakake struktur transmisi gear heliks axel mati kelas telu, digawe saka baja paduan sing diolah panas kanggo robustness.Button Switch: Nawakake operasi sing ramah pangguna, njamin safety operator, lan menehi pilihan kontrol remot utawa liontin. Motor: Nganggo motor induksi asinkron telung fase sing tahan lama kanthi kelas insulasi F, njamin linuwih lan daya.Proteksi Kelas: Njaga rating proteksi IP54, kanthi kelas kerja M3.Fitur Keamanan: Kalebu watesan kakehan, pancingan sing digedhekake lan dikuatake. , proteksi mateni daya, lan sistem mandeg darurat. Iki Electric Wire Rope Hoist 1 Ton dilengkapi fitur safety lan komponen sing kuat, njamin operasi ngangkat sing efisien lan aman.




2. Tali Kawat Listrik 1

 Electric Wire Rope Hoist 1 Ton


 

3. Tali Kawat Listrik Hoist 1 Ton


Kerekan listrik tali kawat, minangka peralatan angkat serbaguna, mbutuhake pertimbangan lingkungan khusus kanggo fungsi sing optimal. Ing ngisor iki karakteristik lingkungan sing penting kanggo panggunaan hoist listrik tali kawat:


Pandhuan Tali: Nalika nggunakake cara nduwurke tumpukan siji-lapisan ing hoists listrik tali kawat, nginstall guide tali iku wigati. Iki mesthekake yen tali kawat bisa bebas unwind saka stopkontak tali sanajan pancing wis sudo, tanpa pasukan external.


Spesifikasi Listrik: Kanggo kerekan listrik kanthi sirkuit utama AC telung fase, paramèter sing cocog yaiku voltase dirating 380V lan frekuensi 50Hz. Suhu kerja sing disaranake antara -25°C nganti +40°C. Kajaba iku, resistance sambungan lemah ngirim ora ngluwihi 0.1Ω, lan resistance jampel ing suhu kamar ngirim ora kurang saka 1.5MΩ.


Standar Proteksi: Motor listrik, piranti listrik, lan tombol switch ing hoists listrik tali kawat kudu memenuhi syarat IP54 miturut standar GB / T4942.1 lan GB / T 4942.2.


Langkah-langkah Keamanan sing Ditingkatake: Nalika ngangkat barang sing rapuh, mbebayani, utawa larang regane, luwih becik ngunggahake tingkat kerja mekanisme angkat lan nggabungake langkah-langkah perlindungan safety sing penting.


Ngerteni syarat lingkungan iki kanggo hoists listrik tali kawat ngidini panggunaan sing luwih efektif, saengga bisa ningkatake efisiensi kerja.


Nganggo kerekan listrik, versi canggih kanthi mobilitas lateral ing trek I-beam, cocog kanggo aplikasi skala gedhe kaya pabrik, gudang, pusat logistik, lan situs konstruksi. Penak operasional gerakan hoist listrik 500kg bisa diatur kanthi tepat ing ndhuwur obyek abot tanpa dipindhah, nggawe tugas ngangkat luwih efisien lan ngirit tenaga kerja.






4 Tali Kawat Listrik Hoist 1

1. Motor nganggo motif sing digawe dhewe kanggo rotasi conical, kanthi piranti watesan safety bidirectional ndhuwur lan ngisor

Electric Wire Rope Hoist 1 Ton

2. , Hoist tali kawat kacepetan pindho duwe rong jinis kecepatan angkat, cepet lan alon, sing bisa njamin kualitas kerja nalika ngangkat, lan duwe stabilitas lan akurasi sing luwih apik.

3. Pengurangan kerekan listrik iki nganggo desain transmisi permukaan waos sing keras, umur dawa, efisiensi mekanik sing dhuwur lan karakteristik liyane sing gegandhengan

4. Kerekan listrik tali kawat loro-kacepetan kompak banget, bobot entheng, ukurane cilik, lan trep banget kanggo digawa.

Electric Wire Rope Hoist 1 Ton

 






Hot Tags: Electric Wire Rope Hoist 1 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.