Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Full Electric Stacker > Full Electric Straddle Stacker
Full Electric Straddle Stacker

Full Electric Straddle Stacker

HUGO Full electric straddle stacker iku sawijining forklift listrik lengkap karo straddle saged mundhakaken lan Mudhunake loads.For luwih saka 20 taun, Shanghai Yiying Crane Machinery Co., wis Produsèn anjog saka Material Handling Equipment dening nyediakake macem-macem saka sudhut standar, ergonomis Premium Pallet Jack Truck lan stacker listrik etc.
Stackers straddle listrik Full nggunakake baterei minangka sumber daya, Amarga lumaku lan ngangkat mobil listrik, mode nyopir mlaku, stacker straddle listrik Forklift karo advancement listrik lan ngangkat listrik supaya disebut stacker lumampah kabeh-listrik. . Merek kita yaiku HUGO sing misuwur ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

HUGO nawakake baris lengkap stackers listrik, Kasedhiya ing versi ing ngisor iki: mbukak 500 kg -2000kg

Ngangkat dhuwur 1600 mm - 5000mm 3-mast bisa selaras


Parameter produk

Parameter utama CDD Stacker

Paramèter dhasar

1

Model produk


CDD


2

Mode nyopir


Listrik

3

Metode operasi


Model stand-on

4

Dirating beban

Q kg

1000ã1500ã2000

5

Pusat beban

C mm

500

6

Dasar poros

Y mm

1480

7

Bobot mati (ora kalebu baterei)

kg

680

roda

1

Ban


roda PU

2

Ukuran roda nyopir

mm

â250×80

3

Ukuran roda ngarep

mm

â80×70

4

Ukuran rod imbangan

mm

â125×50

5

Jumlah roda (ngarep / mburi) (x = roda penggerak)


1x 2/4

6

Trek roda ngarep

mm

510

7

Trek roda mburi

mm

620

dimensi dhasar

1

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling murah)

h1 mm

2080

2

Dhuwur sakabèhé (nalika garpu paling dhuwur)

h2 mm

3380

3

Ngangkat dhuwur

h3 mm

3000

4

Free ngangkat dhuwur

h4 mm

0

5

Dhuwur lemah garpu (yen garpu paling ngisor)

h5 mm

85

6

Dhuwur lemah saka gagang operasi (maksimum / minimal)

h6 mm

1450/1020

7

Total dawa

L1 mm

2030

8

Jarak saka mburi ngarep garpu menyang sisih ngarep

L2 mm

1000

9

Jembaré total

b1 mm

860

10

Ukuran fork (metal plate)

s/e/Imm

160*50*1000

11

Jembar njaba saka garpu

b3 mm

680/550

12

Reresik lemah minimal

m mm

35

13

Jembare saluran tumpukan sudut tengen, baki 1.000x1.200 (1.200: ing pinggir garpu)

Asu mm

2500

14

Radius ngowahi

R mm

1800


Properti

1

Kacepetan nyopir muatan penuh / ora ana beban

km/j

4.5/5.5

2

Kacepetan ngangkat beban penuh / ora ana beban

mm/s

50/100

3

Kacepetan ngedhunake beban full load / ora ana beban

mm/s

140/135

4

Maksimum gradeability full load / ora ana beban

%

5.0/8.0

5

Mode rem


Rem elektromagnetik

Motor

1

Daya motor nyopir

kw

1.5

2

Ngangkat daya motor

kw

2.2

3

Tegangan / kapasitas baterei

V/Ah

24/2*70

4

Bobot sel daya

kg

70/195


Aplikasi

Punika sawetara instruksi nggunakake, nalika sampeyan nggunakake Full stacker straddle elektrik mbukak kudu roto-roto mbagekke ing garpu.

Ing wektu sing padha, kanggo ngangkat peralatan kayata stacker straddle listrik, gunakake minangka saben grafik keamanan.

Gumantung saka ukuran lan karakteristik lifter, kanthi nambah dhuwur utawa jarak saka pusat gravitasi nyuda tingkat aliran.


Rincian stacker straddle listrik lengkap

Garpu baja mangan nganggo teknologi mlengkung, mburi ngarep garpu bisa disesuaikan bunder utawa alun-alun, lan sisih ngisor garpu duwe tulang rusuk sing nguatake, sing bisa nambah kapasitas beban / mati truk pangiriman. Garpu kita kekandelan 6mm, lan saben garpu duwe kaku ekstra kanggo njamin panggunaan garpu sing dawa.

Aksesoris internal kita kabeh merek terkenal, kayata baterei Juneng, stasiun pompa Weibo, motor Zhongda, kanthi cepet ngangkat silinder minyak, ngangkat cepet lan kuat Aksesoris iki larang nanging kualitas apik lan bisa ngluwihi umur straddle listrik Full penumpuk.

Full electric straddle stacker Multi-fungsi nangani operasi

Garpu lan sikil straddle bisa nyetel saka sisih menyang sisih kanggo nampung jembar skid beda. Saben tombol bisa dioperasikake kanthi fleksibel.


Kualifikasi produk

Merek HUGO dadi merek terkenal ing China. Kita duwe tenaga kerja sing trampil, sistem manajemen kualitas sing ketat, pengalaman ekspor sing sugih lan tim layanan dodolan profesional, pilih kita supaya karya angkat sampeyan luwih gampang lan luwih efisien.


Packaging lan Pangiriman

Siap digawe stacker straddle listrik lengkap bakal dikirim metu ing 3-7 apa dina sawise pembayaran Cara packaging umum kanggo stacker straddle listrik punika pallet, banjur kita bakal nggunakake nyudo Binding tetep kanggo mesthekake yen stacker pallet ora rusak sak transportasi. Utawa yen klien duwe panjalukan khusus, kita uga bisa nindakake kemasan kasus kayu. Nalika klien nampa lan bisa didol ing kondisi apik.


FAQ

1. Apa model umum?

Model umum 1ton 2ton .ngangkat dhuwur saka 1.6m kanggo 3m. Kita uga bisa nindakake model sing disesuaikan kanggo sampeyan.

2. Apa informasi sing kudu diwenehake nalika takon?

Matur nuwun kanggo pitakonan sampeyan. Informasi liyane sing diwenehake, solusi akurat sing bisa kita nyiyapake kanggo sampeyan! Informasi kayata kapasitas angkat, span, dhuwur angkat, utawa spesial liyane sing diwenehake bakal luwih dihargai.

3. Apa garansi sampeyan?

Kita nyedhiyakake garansi setaun lan dhukungan teknologi online.

4. Apa sampeyan pabrik?

Ya, kita duwe pabrik dhewe lan bisa ngatur model sing dibutuhake







Hot Tags: Full Electric Straddle Stacker, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.