Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Hand Pallet Jack
Hand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack
  • Hand Pallet JackHand Pallet Jack

Hand Pallet Jack

Jack Pallet Tangan minangka salah sawijining jinis peralatan penanganan bahan sing paling populer. Dheweke nawakake solusi ngangkat sing apik kanggo beban sing entheng lan abot. Pilihan jack pallet tangan kita wiwit saka angkat entheng nganti produk tugas abot sing ngangkat materi nganti 5000kg. Jack Pallet Tangan yaiku kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Jack Pallet Tangan minangka salah sawijining jinis peralatan penanganan bahan sing paling populer. Dheweke nawakake solusi ngangkat sing apik kanggo beban sing entheng lan abot. Pilihan jack pallet tangan kita wiwit saka angkat entheng nganti produk tugas abot sing ngangkat materi nganti 5000kg. Jack Pallet Tangan yaiku kualitas dhuwur lan minangka truk palet sing paling populer. pallet Jack dirancang kanggo Gamelan, lan operasi sepi lan gampang nangani supaya operator nemu kurang lemes lan bisa luwih irit.


2.Pallet Jack for sale

Model

HC-AC2.0

HC-AC2.5

HC-AC3.0

HC-AC5.0

Kapasitas (kg)

2000

2500

3000

5000

Min. Dhuwur garpu (mm)

80

80

80

80

Maks. Dhuwur garpu (mm)

200

200

200

200

Dhuwur ngangkat (mm)

120

120

120

120

dawa garpu (mm)

1150/1220

1150/1220

1150/1220

1150/1220

Tinggi garpu tunggal (mm)

160

160

160

160

sakabèhé garpu Jembar (mm)

550/685

550/685

550/685

550/685

roda bantalan beban (mm)

80*70

80*70

80*70

80*70

Setir (mm)

180*50

180*50

180*50

180*50

Bobot Truk (kg)

73-92

73-92

73-92

73-130

Jumlah / 20 GP

180/144

180/144

180/144

180/144

Jumlah / 40 GP

336/360

336/360

336/360

336/360


3.Pallet Jack for sale Fitur lan Aplikasi

Kita duwe jack pallet tangan 2000kg 2500kg 3000kg 5000kg kanggo pilihan sampeyan Ukuran garpu umum 550 * 1150mm 685 * 1220mm ukuran liyane uga bisa disesuaikan. Jack pallet tangan kita dipercaya, kuat, tahan torsi amarga profil baja kualitas dhuwur banget lan nduweni kualitas lukisan sing dhuwur. Kabeh titik poros greased kanggo njamin maneuverability banget karo setir effortless.

1. Jack pallet tangan kita nggunakake garpu kandel 4mm kekandelan, karo 4 bêsik 75cm saluran dawa pigura dikiataken njamin alignment garpu ora kompromi

Hand Pallet Jack

2. kanggo welding mesin welding, ing welding lapisan gawe tingkat nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe metu katon luwih ayu.

Hand Pallet Jack

3. Rol entri lan metu nilon cilik nyegah tenaga fisik operator lan nglindhungi rol beban lan pallet Iki nggampangake mindhah beban sing luwih abot ing jack pallet tangan sing nyebabake kurang gaweyan / galur operator.

Hand Pallet Jack

4. Roda kemudi lan beban direkayasa kanthi komponen lan bantalan berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake resistensi gulung sing kurang. Jack pallet sing didol luwih akeh opsional kanggo pilihan sampeyan. Kayata plastik, nilon Pu lan Karet ..

Hand Pallet Jack

5. Wangun lan kekandelan gagang bebarengan karo desain lan panggonan saka tuas kontrol nyuda lemes operator lan nambah produktivitas. Posisi tuas netral ngeculake ketegangan ing gagang supaya luwih gampang maneuver. Pallet jack for sale kita duwe rong wangun gagang beda.

Hand Pallet Jack

6. Rocker lengen widened lan thickened bisa njamin umur dawa.

Hand Pallet Jack


5. Kualifikasi produk

Shanghai Yiying Crane Machinery Company minangka perusahaan khusus ing impor lan ekspor peralatan angkat. Kita duwe telung pabrik ing China. produk utama kita kalebu manual hoist, elektrik hoist, tangan pallet Jack, stacker etc. Hydraulic tangan pallet Jack paling anyar panas-sade produk. Pelanggan lawas wis menehi pujian sing dhuwur kanggo kualitas produk kita. Minangka Pemasok Truk Pallet paling ndhuwur ing China, kita mesthi bakal menehi pitulung lan saran kanggo mesthekake sampeyan nampa Truk Pallet sing cocog karo spesifikasi sampeyan. Kanthi jack Pallet tangan lan Layanan Peralatan Penanganan Manual, pangiriman standar kita njamin sampeyan ngirim truk palet sajrone 3 - 7 dina kerja. lan Welcome pedagang lan importir saka kabeh ndonya kanggo rembugan karo kita.


6. Ngirim, Shipping Lan porsi kanggo pallet Jack

Produk siap, bisa dikirim ing 3-7 dina kerja

Cara pengepakan: 6 lembar dikemas ing 1 palet


Layanan Pre-sale: kita duwe tim sales profesional minangka pandhuan sampeyan kanggo milih model sing bener lan ngatasi masalah sampeyan kanthi pas wektune, kerja sama karo tim teknik departemen teknis departemen produksi departemen administrasi departemen akuntan departemen dokumen, wektu kerja iku 7x24 jam.


Layanan dodolan siji-siji dodolan bakal tanggung jawab kabeh perkara babagan pesenan tuku lan bakal ngawasi pengiriman nganti entuk materi, kalebu bukti dokumen, komunikasi karo forwarder, lsp. Kerjasama karo departemen produksi, departemen teknis, departemen insinyur. departemen teknisã € departemen kemasanã € departemen logistik kanggo ngatasi komunikasi sing gegandhengan njamin supaya pesenan sampeyan bakal diterusake tanpa kesalahan.


Layanan sawise-sale: tim sawise-sales bakal menehi hasil karo kabeh complaint saka pelanggan kayata packaging, kualitas, shipping, etc. Kita mesthi bakal ngganti barang utawa nggawe ilang yen pungkasane verifikasi kesalahan sing disebabake dening pihak kita, janji iku janji!


7. FAQ

Q1: Suwene iku Warranty kanggo Jack pallet tangan iki?
A1: Kita nyedhiyakake garansi 12 wulan

Q2: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A2: Biasane truk pallet ngasilake wektu yaiku 7-10 dina sawise kita nampa pembayaran lanjut. Kanggo sawetara produk standar, kita duwe stok lan bisa dikirim langsung.

Q3: Apa babagan MOQ sampeyan kanggo jack pallet tangan?
A3: Yen sampeyan duwe forwarder ing China, 1 Piece kasedhiya. Yen sampeyan ora duwe forwarder, MOQ yaiku 6 potong.

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan? Produk OEM utawa produk ODM?
A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, nampa panjaluk khusus sampeyan.

Q5: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?
A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.






Hot Tags: Hand Pallet Jack, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.