Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Truk Pallet Tangan 2,5 Ton
Truk Pallet Tangan 2,5 Ton
  • Truk Pallet Tangan 2,5 TonTruk Pallet Tangan 2,5 Ton
  • Truk Pallet Tangan 2,5 TonTruk Pallet Tangan 2,5 Ton
  • Truk Pallet Tangan 2,5 TonTruk Pallet Tangan 2,5 Ton
  • Truk Pallet Tangan 2,5 TonTruk Pallet Tangan 2,5 Ton
  • Truk Pallet Tangan 2,5 TonTruk Pallet Tangan 2,5 Ton

Truk Pallet Tangan 2,5 Ton

Hand Pallet Truck 2.5 Ton minangka peralatan angkat sing populer digunakake ing pirang-pirang industri. Iki minangka alat sing gampang lan efisien sing ngidini gampang nangani barang ing gudang, fasilitas manufaktur, utawa setelan apa wae sing mbutuhake gerakan beban abot saka sak panggonan menyang papan liyane.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


1, Pambuka Hand Pallet Truck 2,5 Ton

Hand Pallet Truck 2.5 Ton minangka peralatan angkat sing populer digunakake ing pirang-pirang industri. Iki minangka alat sing gampang lan efisien sing ngidini gampang nangani barang ing gudang, fasilitas manufaktur, utawa setelan apa wae sing mbutuhake gerakan beban abot saka sak panggonan menyang papan liyane.
· Desain segel lapisan ganda sing unik, dipercaya lan awet


Fitur Hand Pallet Truck 2,5 Ton

- Kualitas Tinggi: Truk palet tangan 2,5 ton digawe saka bahan berkualitas tinggi sing njamin daya tahan lan umur dawa. Garpu digawe saka baja kelas dhuwur, lan pigura digawe saka baja tahan karat.

- Kapasitas Muatan: Peralatan iki bisa ngangkat nganti 2,5 ton utawa 2500 kg, sing ndadekake pilihan becik kanggo mindhah palet abot.

- Gampang digunakake: Truk palet tangan 2,5 ton gampang digunakake. Nduwe pompa hidrolik sing gampang kanggo ngangkat beban lan mindhah.


2. Spesifikasi Produk Hand Pallet Truck 2.5 Ton

Kapasitas

Dhuwur minimal (mm)

Dhuwur angkat maksimal (mm)

dawa (mm)

Jembar (mm)

Jinis roda

Ukuran roda beban (mm)

Ukuran setir (mm)

2

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2.5

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

2.5

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

3

80

200

1150

550

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

3

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50

5

80

200

1220

685

Karet / PU / Nylon

70*80

180*50


3. Hand Pallet Truck 2.5 Ton Aplikasi


- Gudang: Truk palet tangan 2,5 ton biasane digunakake ing gudang kanggo mindhah palet abot. Ukuran sing kompak lan gampang maneuver ngidini kanggo navigasi ing lorong sing sempit.

- Pabrik Pabrik: Truk palet tangan 2,5 ton digunakake ing pabrik manufaktur kanggo mindhah bahan mentah lan produk rampung. Bisa nangani beban gedhe kanthi gampang, sing nyuda tenaga kerja manual sing dibutuhake.

- Toko Eceran: Truk palet tangan 2,5 ton uga digunakake ing toko eceran kanggo mindhah barang-barang abot ing toko. Ukuran sing kompak ngidini kanggo navigasi kanthi gampang ing lorong toko.



4. Hand Pallet Truck 2,5 Ton Details

Kanggo ukuran forksi, ana 550 * 1150mm lan 685 * 1220mm kanggo pilihan sampeyan, nanging kita uga bisa ngatur ukuran garpu kanggo sampeyan, dadi, yen sampeyan duwe panyuwunan khusus, hubungi kita kanthi bebas. nyukupi kabutuhan sampeyan.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Lan ing kene, priksa teknologi weddig, kanggo welding mesin las, leveling lapisan welding nambah kapasitas mbeta produk lan nggawe tampilan luwih apik.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Rocker lengen widened lan thickened, yen dibandhingake, sampeyan bakal weruh beda langsung
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Sawise lukisan, kekandelan piring baja bisa 4mm, kuwat lan awet. Nalika liyane bisa uga 3.75mm malah 3.5mm.
Hand Pallet Truck 2.5 Ton
Truk palet duwe 4 pengaku garpu ing sisih ngisor, saben 75cm, sing bisa njamin kapasitas lengkap lan nambah kekuwatan.

Hand Pallet Truck 2.5 Ton



Hot Tags: Truk Pallet Tangan 2.5 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.