Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Truk Pallet Tangan 3 Ton
Truk Pallet Tangan 3 Ton
  • Truk Pallet Tangan 3 TonTruk Pallet Tangan 3 Ton
  • Truk Pallet Tangan 3 TonTruk Pallet Tangan 3 Ton
  • Truk Pallet Tangan 3 TonTruk Pallet Tangan 3 Ton
  • Truk Pallet Tangan 3 TonTruk Pallet Tangan 3 Ton
  • Truk Pallet Tangan 3 TonTruk Pallet Tangan 3 Ton

Truk Pallet Tangan 3 Ton

Hand Pallet Truck 3 Ton minangka piranti penanganan sing kompak lan entheng sing dilengkapi karo rong sikil sisipan kaya garpu sing dirancang kanggo pas karo bolongan garpu gratis ing palet. Sikil iki nduweni rong roda lumampah kanthi diameter cilik ing ujung ngarep. Kanthi ngangkat lan ndhukung bobot kargo palet, truk iki ngidini pallet utawa kothak kargo bisa diangkat saka lemah.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hand Pallet Truck 3 Ton cocog banget kanggo operasi ing papan sing diwatesi lan diwatesi. Iku mbuktekaken minangka alat indispensable kanggo efisien nangani loading, unloading, lan ngangkut barang palet ing lingkungan kayata warehouses, supermarket, lan lokakarya. Versatility, keluwesan, lan efisiensi dhuwur ndadekake piranti kasebut digunakake kanthi akeh. Truk palet khusus iki dilengkapi desain segel lapisan ganda sing unik, njamin linuwih lan daya tahan. Mekanisme ngangkat cepet lan rong garpu sawetara tekanan bisa tekan ngisor palet kanthi cepet, nyuda wektu operasional nganti setengah dibandhingake karo model standar. Kajaba iku, Hand Pallet Truck 3 Ton nduweni gagang karet sing dirancang kanthi ergonomis, nyedhiyakake kenyamanan lan nyuda rasa kesel nalika digunakake. Garpu Beetle, sing dibentuk kanthi unik liwat stamping integral, ora mung nambah kekuwatan nganti 25% dibandhingake karo garpu biasa nanging uga nambah tampilan estetis sakabèhé peralatan kasebut.



Spesifikasi Produk

Kapasitas (ton)

2

2.5

3

5

Dhuwur garpu min (MM)

80

80

80

80

Dhuwur garpu maksimum (MM)

200

200

200

200

Pompa

AC

AC

AC

AC

roda

PU / Nylon

PU / Nylon

PU / Nylon

PU / Nylon

Ukuran garpu

1220*685/1150*550

1220*685/1150*550

1220*685/1150*550

1220*685/1150*550


Fitur lan Aplikasi


Hand Pallet Truck 3 Ton minangka truk palet hidraulik manual tingkat rendah khusus sing dirancang kanggo makarya ing wilayah kanthi palet sing sithik lan papan sing sempit. Nerangake ing macem-macem model, kalebu versi galvanis lan stainless steel, saben catering kanggo kabutuhan industri tartamtu.

Truk Pallet Tangan Hidrolik Manual Galvanis 3 Ton nduweni desain anti bocor ing silinder mobil galvanis, njamin daya tahan. Bagean sing mbukak kunci kaya pigura, gagang, lan silinder uga galvanis. Dilengkapi bantalan stainless steel lan gembong nilon tahan nyandhang, model iki nuduhake resistance karat kuwat.

Truk Pallet Tangan Stainless Steel 3 Ton, ing tangan liyane, digawe kanthi bagean baja tahan karat, kajaba roda lan segel. Utamane cocog kanggo lingkungan sing mbutuhake standar kebersihan sing dhuwur, kayata pangolahan daging, pangolahan produk susu, lan industri pangolahan panganan.

Kajaba iku, hoist listrik sing mlaku, tambahan saka hoist listrik standar, bisa digunakake minangka mobil olahraga obah ing trek I-beam. Cocog kanggo lokasi sing luwih gedhe kayata pabrik, gudang, pembangkit tenaga angin, hub logistik, dermaga, lan bangunan. Jinis operasi ngidini kanggo gerakan trep tanpa mindhah obyek abot langsung lan bantuan ing karya-nyimpen karya ngangkat.



Detail Produk

Hand Pallet Truck 3 Ton, Ngadopsi pelat baja 4mm berkualitas Baosteel, kekuatan las sing dipercaya tanpa titik putus, Silinder lenga tuang Integral, kacepetan mudhun silinder lenga ora kena pengaruh beban.

Hand Pallet Truck 3 Ton
Ring sealing impor, rod piston berlapis krom, Hand Pallet Truck 3 Ton, Katup relief internal nyedhiyakake proteksi kakehan, kanthi efektif nyuda biaya pangopènan

Hand Pallet Truck 3 Ton
Bantalan roller radial berkualitas tinggi digunakake ing sambungan poros puteran, sing fleksibel lan ora goyang.

Hand Pallet Truck 3 Ton nduweni bantalan roller radial berkualitas tinggi sing njamin sambungan sing fleksibel kanggo poros puteran, nyuda goyang nalika operasi. Desaine kalebu pigura rodha siji-potong sing diiringi roda pandhuan ngarep lan mburi, kanthi efektif nglindhungi roda sing cocog saka pengaruh lan nambah umur.

Kanthi desain garpu busur conical, truk palet iki nggampangake mlebu lan metu saka palet kanthi cepet lan gampang. Kajaba iku, komponen obah dilengkapi dering panuntun sing tahan nyandhang, sing efisien nyerep beban sing ora seimbang, saéngga nambah daya tahan lan ndawakake umur layanan truk. Desain garpu busur kerucut, cepet lan gampang mlebu lan metu saka palet, Bagean obah dilengkapi cincin pandhuan tahan nyandhang, sing nyerep beban sing ora seimbang lan ndawakake umur layanan


Hand Pallet Truck 3 Ton
Garpu gagang dilengkapi bantalan karet, sing bisa nambah umur layanan

Hand Pallet Truck 3 Ton




Hot Tags: Truk Pallet Tangan 3 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.