Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Hand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
Hand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
  • Hand Pallet Truck karo Timbangan TimbanganHand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
  • Hand Pallet Truck karo Timbangan TimbanganHand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
  • Hand Pallet Truck karo Timbangan TimbanganHand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
  • Hand Pallet Truck karo Timbangan TimbanganHand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan
  • Hand Pallet Truck karo Timbangan TimbanganHand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan

Hand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan

Hand Pallet Truck kanthi Timbangan Timbangan, uga diarani minangka van manual timbangan utawa mobil penanganan hidrolik manual timbangan elektronik, kalebu ing kategori peralatan penanganan manual. Iki minangka alat serbaguna sing nggabungake fungsionalitas truk palet standar kanthi kemampuan kanggo ngukur bobot beban kanthi tepat. Peralatan inovatif iki nyederhanakake tugas kanggo mindhah lan nimbang barang utawa palet abot, nyedhiyakake efisiensi lan akurasi ing lingkungan industri lan komersial sing beda-beda.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hand Pallet Truck kanthi timbangan sing dibangun ing fitur instrumentasi paling canggih kanthi tingkat akurasi 0.1% kanthi ukuran minimal 1kg. Iki kalebu fungsi kayata penentuan bobot reged, fungsi tare, tambahan bobot kumulatif, lan tundhuk karo standar sealing IP65, njamin gampang ngumbah lan nyukupi standar sing dhuwur kanggo tahan banyu lan bledug.


Sistem skala truk palet canggih iki dilengkapi fitur kaya konsumsi daya sing sithik, deteksi kekurangan kertas, lan fungsi weker suhu rendah. Iki dirancang kanggo nyukupi macem-macem setelan kalebu gudang, bangunan, lan pabrik amarga struktur sing kuwat, komponen bebas minyak, proteksi kakehan, lan kinerja sing konsisten, kabeh nalika ngirim solusi sing larang regane.



Spesifikasi Produk

Model

LMA-C20

LMA-C25

LMA-J20

LMA-J25

Kapasitas (kg)

2000

2500

2000

2500

Dhuwur garpu Hmin (mm)

205 (utawa 195)

205 (utawa 195)

205 (utawa 195)

205 (utawa 195)

Tinggi garpuHmax(mm)

85 (utawa 75)

85 (utawa 75)

85 (utawa 75)

85 (utawa 75)

Jembaré garpu (mm)

168

168

168

168

Jembaré garpu (mm)

555/690

555/690

555/690

555/690

forklength (mm)

1150/1200

1150/1200

1150/1200

1150/1200

Roda (PU) (mm)

75*68

75*68

Roda mburi (PU) (mm)

200*50

200*50

Bobot net (kg)

85/88

90/93

85/88

90/93


Fitur lan Aplikasi


Hand Pallet Truck kanthi skala timbangan terintegrasi nemokake aplikasi ekstensif ing penanganan horisontal lan tugas penempatan ing macem-macem setelan kayata bengkel produksi, gudang, stasiun, terminal, bandara, fasilitas panyimpenan minyak, gudang kimia, lan lokasi sing padha. Pangguna duwe keluwesan kanggo milih model sing paling cocog adhedhasar kahanan kerja tartamtu. Kanthi kapasitas mbeta saka 1.0 nganti 5.0 ton lan jembar saluran kerja khas 2.3 nganti 2.8 meter, peralatan iki utamane digunakake kanggo nangani macem-macem mesin lan barang abot. Bisa digabungake kanthi efektif karo alat angkat kaya jacks lan tangan, nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi operasional kanthi signifikan.



Detail Produk

Hand Pallet Truck karo Timbangan Timbangan nggunakake tliti dhuwur tabung abrasive, segel lenga impor, spools terpadu, trep disassembly lan ndandani. Kaki, sirkulasi kacepetan promosi, ningkatake keamanan.

Hand Pallet Truck with Weighing Scale

Jembaré pilihan saka garpu gumantung ing ukuran tray saben dina, umum Hand Pallet Truck karo ukuran Skala Weighing widened lan mobil sempit, mobil sudhut 685 * 1220mm, mobil sempit 550 * 1150mm.

Hand Pallet Truck with Weighing Scale

Jembaré pilihan saka garpu gumantung ing ukuran tray saben dina, umum Hand Pallet Truck karo ukuran Skala Weighing widened lan mobil sempit, mobil sudhut 685 * 1220mm, mobil sempit 550 * 1150mm.

Hand Pallet Truck with Weighing Scale

Hand Pallet Truck karo Timbangan Skala kasedhiya ing loro KG lan LBS kanggo milih saka, kang bisa ngatur gaya plug saka negara kang.

Hand Pallet Truck with Weighing Scale






Hot Tags: Truk Pallet Tangan karo Timbangan Timbangan, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.