Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Semi Listrik Stacker > Hand Stacker Electric Kab
Hand Stacker Electric Kab
  • Hand Stacker Electric KabHand Stacker Electric Kab
  • Hand Stacker Electric KabHand Stacker Electric Kab
  • Hand Stacker Electric KabHand Stacker Electric Kab
  • Hand Stacker Electric KabHand Stacker Electric Kab
  • Hand Stacker Electric KabHand Stacker Electric Kab

Hand Stacker Electric Kab

Hand Stacker Electric nduweni struktur prasaja, kontrol fleksibel, fretability apik, kinerja safety bledosan-bukti dhuwur, lan cocok kanggo operasi ing saluran sempit lan papan winates. ease saka nggunakake lan suda kaku fisik operator. Nanging, kaya peralatan listrik, latihan sing tepat, pangopènan lan tundhuk karo pedoman safety penting kanggo operasi sing aman lan efisien.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Hand Stacker Electric kalebu komponen penting sing nggampangake operasi: Mekanisme Nyopir: Stacker semi-listrik didorong dening kombinasi tenaga kerja lan sistem penggerak listrik. Iki nggunakake roda nilon utawa poliuretan sing tahan lama sing dirancang kanggo tahan nyandhang, toleransi tekanan, lan operasi sing sepi. Iki ngidini kanggo kontrol manual, mesthekake operasi fleksibel, entheng, lan gampang.Steering Control: Nangani kontrol setir sawijining mengaruhi setir liwat mekanisme setir, nyediakake cahya lan pengalaman setir responsif. Desain iki mbisakake maneuverability effortless dening ngidini imbuhan langsung saka nangani kontrol setir kanggo entuk angle.Braking System dikarepake: Stacker semi-listrik makaryakke mekanisme rem mlaku sing langsung tumindak ing setir universal, mbisakake rem langsung nalika engaged.Hydraulic Circuit System : Nyetel rod narik hydraulic ngidini stasiun pump kanggo ngontrol gerakan saka pigura lawang njero lan njaba lan pigura geser mimpin dening silinder lenga. Gerakan iki ngidini ngangkat utawa ngedhunake garpu. Kajaba iku, katup watesan tekanan ing pompa hidraulik nglindhungi kendaraan lan sistem hidrolik saka kahanan kakehan. Sumber Daya Listrik: Didhukung dening baterei, daya listrik sing isih ana ing stacker nuduhake kapasitas utawa voltase baterei, nyedhiyakake representasi visual saka baterei kasedhiya power.The Hand Stacker Electric irit nggabungke manual lan komponen elektrik kanggo mesthekake gerakan Gamelan lan kontrol nalika nangani kathah. Desaine nandheske gampang operasi, fitur safety, lan sumber daya sing dipercaya kanggo tugas nangani materi sing efisien ing macem-macem setelan industri.



Spesifikasi

Beban (kg)

1000/1500/2000

Dhuwur angkat (mm)

1600/2000/2500/3000/3500

Dhuwur statis pigura (mm)

2090/1590/1840/2090/2340

Dhuwur maksimum operasi gantry (mm)

2090/2410/2910/3410/3910

Total dawa (mm)

1735

Jembar awak total (mm)

800

Jembaré garpu (mm)

320-1000

Ukuran garpu (mm)

1100*160*50

1000*160*50

roda

Roda nilon

Baterei (V/AH)

12/120

12/80


Fitur lan Aplikasi


Hand Stacker Electric minangka solusi panyimpenan sing didhukung dening baterei lan didhukung dening motor listrik. Utamane digunakake ing gudang, bengkel, lan setelan sing padha sing mbutuhake penanganan logistik sing efisien. Nalika dipasangake karo palet, Hand Stacker Electric nambah efisiensi panyimpenan.

Peralatan iki digunakake kanthi nggunakake daya baterei lan motor listrik, saengga cocog kanggo macem-macem tugas logistik ing lingkungan sing mbutuhake penanganan sing lancar lan efektif. Dirancang khusus kanggo panggunaan bebarengan karo palet, ngoptimalake proses panyimpenan, njamin alur kerja sing luwih ramping lan produktif ing ruang kasebut.



Baja gantry "C" sing luwih kandel, baja sing luwih kandel kanggo ngluwihi umur gantry

Hand Stacker Electric

1244-piece ngangkat chain plate, kapasitas mbukak tambah, nolak kanggo deformasi sawise wektu dawa dening tension, nambah umur kendaraan.

Hand Stacker Electric

Silinder anti bocor awet, segel impor, garansi silinder dawa.

Hand Stacker Electric

Garpu sing bisa diatur, garpu sing bisa diatur bisa nyetel ukuran ukuran, adaptasi karo macem-macem ukuran palet.

Hand Stacker Electric

Piranti rem sing dioperasikake sikil, operasi rem sikil sing gampang lan cepet

Hand Stacker Electric

Baterei tanpa pangopènan merek daya kuwat, wektu panggunaan terus-terusan, ora ana pangopènan, irit biaya.

Hand Stacker Electric







Hot Tags: Hand Stacker Electric, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan