Ngarep > Produk > Stacker Listrik > Semi Listrik Stacker > Hand Stacker Full Electric
Hand Stacker Full Electric
  • Hand Stacker Full ElectricHand Stacker Full Electric
  • Hand Stacker Full ElectricHand Stacker Full Electric
  • Hand Stacker Full ElectricHand Stacker Full Electric
  • Hand Stacker Full ElectricHand Stacker Full Electric
  • Hand Stacker Full ElectricHand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric

Hand Stacker Full Electric nglayani tujuan kanggo mbukak, mbongkar, numpuk, lan transportasi barang palletized. Diakoni dening Organisasi Internasional kanggo Standardisasi (ISO / TC110) minangka kendaraan industri, peralatan iki nggampangake macem-macem tugas nangani sing ana gandhengane karo barang palletized ing setelan industri.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hand Stacker Full Electric nampilake desain poros mburi sing diowahi kanggo rasionalitas struktural sing luwih apik. Inovasi kasebut kalebu nggabungake piranti pegangan spring pneumatik sing diimpor, sing ngutamakake kenyamanan lan kepraktisan. Digawe saka bahan mentah sing asale saka Jerman, gantry sing dibentuk njamin kontrol kualitas sing ketat. Dilengkapi pompa minyak sing diimpor saka Italia, para pelanggan duwe pilihan kanggo ngganti karo pompa domestik sing berkualitas tinggi adhedhasar pilihane.

Nampilake desain entheng jinis pedal, stacker iki nduweni ciri push-and-pull sing luwih entheng, nyedhiyakake keluwesan lan gampang digunakake. Sistem rem sing ilmiah lan dipercaya kanthi signifikan nambah safety sajrone aplikasi praktis. Kajaba iku, struktur rod penghubung khusus nambah umur mesin nalika nggampangake prosedur pangopènan sing luwih gampang.



Spesifikasi Produk

Kapasitas muatan

1T

1.5T

2T


Maks. Ngangkat Dhuwur

1.6M

2M

2,5M

3M

1.6M

2M

2,5M

3M

1.6M

2M

2,5M

3M

Min.garpu dhuwur

90 mm


Dawane garpu

800 mm


Sumber Daya

DC


Baterei

12V/120AH


Jembaré garpu

680 mm


Plug

plug bisa custom


ngangkat daya motor

1.6KW


Bahan Roda Kab

Nylon/PU


layanan sawise-sales

Nyedhiyani aksesoris lan dhukungan teknis video


warna

bisa adat


Sertifikasi

ISO/CE/SGS/BV


 

Fitur lan Aplikasi

Yen barang sing bakal ditangani dening perusahaan utawa lingkungan gudang duwe syarat kanggo nglindhungi lingkungan kayata kebisingan utawa emisi knalpot, pilihan model lan konfigurasi kendaraan kudu dipertimbangkan. Yen ing panyimpenan kadhemen utawa ing lingkungan karo syarat bledosan-bukti, konfigurasi saka stacker uga bakal kadhemen panyimpenan utawa bledosan-bukti. Kasebut kanthi teliti, mriksa panggonan sing forklifts kudu pass sak operasi, lan mbayangno masalah bisa, kayata apa dhuwur lawang wis impact ing stacker nalika ngetik lan metu saka gudang; Nalika ngetik lan ninggalake elevator, pengaruh dhuwur elevator lan prewangan ing stacker; Nalika nggarap lantai ndhuwur, apa beban lantai memenuhi syarat sing cocog, lsp.


Detail Produk

Bagian Utama

Roda nilon: Cocog ing lemah semen utawa lantai sing dicet, kuwat lan bisa dipakai.

Hand Stacker Full Electric

Rem Kaki

Kanthi rem sikil, gampang dioperasikake, ngirit wektu lan tenaga kerja, lan nambah safety.

Hand Stacker Full Electric

Panel Operasi

Panel sing gampang dilakokno, lukisan lan desain sing apik.

Hand Stacker Full Electric

Kaki sing disesuaikan

Garpu lan sikil bisa disesuaikan karo ukuran sing beda-beda, sing ditrapake kanggo palet sing beda.

Forging fork iku tenan lan hard kanggo deform.

Hand Stacker Full Electric






Hot Tags: Hand Stacker Full Electric, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan