Ngarep > Produk > Trolley Hoist

Trolley Hoist Produsen

1.Shanghai yiying crane machinery company.a pabrik manual specialized ing kabeh jinis produk crane kanggo luwih saka 30 taun, We are Alibaba kang supplier emas, kita duwe sertifikat CE saka TUV.
Kita duwe telung pabrik lan gudang ing China, sing dumunung ing Baoding, Hebei, Huai'an, Jiangsu, lan Jiulongpo, Chongqing.Hoist Trolley minangka produk bintang kita ana luwih saka 3000 pesenan saben wulan.

2. Trolley Hoist kalebu troli sing digambar tangan, troli push tangan, lan troli listrik. Umume digunakake bebarengan karo hoists listrik. The Hoist Trolley nduweni fungsi anti-tabrakan. Bisa push barang liwat zipper tangan, lan bisa lumaku bebas ing flange ngisor trek I-baja. Jarak antarane flanges wheel bisa diatur miturut jembaré trek I-baja. Gantung hoist manual ing ngisor crane kanggo mbentuk troli ngangkat lan transportasi manual. Troli bisa digabungake karo hoist chain kanggo mbentuk jembatan, balok tunggal utawa crane cantilever, sing akeh digunakake ing pabrik, tambang, dermaga, gudang, situs konstruksi, lsp.
Troli tangan anyar Hugong wis perawatan lumahing lacquer ireng kanggo padhange long-tahan. Troli kasebut didorong dening barang abot sing didorong tangan. Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik, tambang, dermaga lan gudang. Ing situs konstruksi, troli monorel digunakake kanggo instalasi mesin lan peralatan, lan acara ing ngendi barang diangkut. Troli monorel utamané cocok kanggo karya ing panggonan tanpa sumber daya.
Troli listrik didorong dening listrik, sing luwih hemat tenaga kerja, trep lan cepet, cocog kanggo nyopir kargo akeh.

3. Hoist Trolley minangka produk bintang kita
Kita seneng reputasi dhuwur kanggo kualitas apik lan layanan sawise sale apik. Lan kita uga kerja sama karo akeh proyek pemerintah.
Kaya China Petrochemical, China Petroleum, konstruksi rel iki wis kerja sama. Produk kita diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Australia lan negara liyane.
View as  
 
Troli Chain Hoist

Troli Chain Hoist

Troli Chain Hoist kita dirancang kanggo nyedhiyakake kekuatan, daya tahan, lan efisiensi sing ora ana tandhingane, dadi pilihan sing cocog kanggo digunakake ing pabrik, gudang, situs konstruksi, lan bengkel.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Troli Listrik Kab

Troli Listrik Kab

Aplikasi Electric Hoist Trolley iku ekstensif. Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik-pabrik utama, gudang, pembangkit tenaga angin, logistik, dermaga, bangunan, cetakan hardware lan papan liya kanggo ngangkat utawa mbukak lan mbongkar barang. Bisa uga digunakake kanggo ngangkat barang abot kanggo nggampangake karya utawa ndandani mesin gedhe.Swara kerja sing sithik, kapasitas kakehan sing kuwat, torsi rem gedhe.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Trolley Hoist, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Trolley Hoist kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.