Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Hydraulic Hand Pallet Truk
Hydraulic Hand Pallet Truk
  • Hydraulic Hand Pallet TrukHydraulic Hand Pallet Truk
  • Hydraulic Hand Pallet TrukHydraulic Hand Pallet Truk
  • Hydraulic Hand Pallet TrukHydraulic Hand Pallet Truk
  • Hydraulic Hand Pallet TrukHydraulic Hand Pallet Truk
  • Hydraulic Hand Pallet TrukHydraulic Hand Pallet Truk

Hydraulic Hand Pallet Truk

Truk Pallet Tangan Hidraulik minangka alat mekanik sing dirancang kanggo nindakake kekuwatan sing signifikan utawa ngangkat beban sing abot. Fungsi liwat salah siji mekanisme thread meneng ing cilik saka Jack mechanical utawa nggunakake daya hydraulic ing Jack hydraulic. Biasane katon minangka jacks mobil, jacks lantai, utawa jacks garasi, piranti kasebut ngangkat kendaraan, supaya bisa ditindakake tugas pangopènan. Ultra Low Profile Jacks umume dikategorikaké miturut kapasitas ngangkat maksimum sing, kayata 1,5 ton utawa 3 ton, sanajan padha bisa dirating kanggo ngangkat akeh ton saka bobot.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Truk Pallet Tangan Hidraulik minangka jack hidrolik kompak, nyedhiyakake kapasitas operasional sing tambah ing ruang sing terbatas. Subset utama, kayata seri RSM, ngemot macem-macem kemampuan tonase. Jacks iki dikenal kanggo mbangun entheng, kapasitas tonase dhuwur, lan maneuverability. Nampilake bolongan soyo tambah trep kanggo fiksasi gampang lan lumahing dicet kanggo nambah resistance karat, Ultra Low Profil Jacks Versatile lan praktis ing macem-macem aplikasi.


Spesifikasi produk

Model

Kapasitas

Dolan

Dhuwur awak

Dhuwur extension

Bore silinder

Dhiameter njaba

Tekanan Mpa

 

T

mm

mm

mm

mm

mm

 

JTTJ-50

5

6

26

32

35

50

63

JTTJ-100

10

11

35

46

45

70

63

JTTJ-200

20

11

42

53

60

92

63

JTTJ-300

30

13

49

62

75

102

63

JTTJ-500

50

16

57

73

100

127

63

JTTJ-750

75

16

66

82

115

146

63

JTTJ-1000

100

16

70

86

130

165

63

JTTJ-1500

150

16

84

100

160

205

63

 

fitur lan aplikasi


Truk Palet Tangan Hidraulik dilengkapi plunger berlapis krom lan nduwe desain tunggal, spring-retracted kanthi permukaan plunger beralur, ngilangi kabutuhan pelana. Iki kalebu gagang portabel sing trep. Ultra Low Profile Jacks nemokake aplikasi utamane ing ruang kompak ing situs konstruksi, nyedhiyakake operasi sing efisien ing wilayah sing terbatas. Ukurane luwih cilik dibandhingake karo ndhuwur tipis RCS. Jacks iki nggabungake selang tekanan dhuwur sing disambungake menyang ndhuwur tipis, mbisakake operasi remot. Struktur segmen kasebut ndadekake perbaikan lan pangopènan sing trep.

Nalika operasi, langkah awal kalebu nyambungake konektor cepet pump tangan menyang ndhuwur, posisi iku, banjur tightening sekrup saluran lenga kanggo miwiti fungsi. Mudhunake rod piston mbutuhake counterclockwise loosening saka wheel tangan pump lenga manual kanggo mbongkar silinder lenga, mboko sithik mudhun rod piston. Ketaatan kanggo paramèter utama sing diwènèhaké nalika nggunakake Ultra Low Profil Jacks iku wigati, ngindhari ngluwihi dhuwur ngangkat tartamtu utawa ton kanggo nyegah bocor lenga abot ing ndhuwur silinder kang.



rincian produk

Ultra Low Profile Jack nganggo desain flat kompak, cocok kanggo operasi spasi cilik, gampang digawa, gerakan fleksibel.

 

Ultra Low Profile Jack piston wis dilapisi karo Chrome hard, kang èfèktif bisa nyegah Jack saka goresan lan corroded ing proses apa lan ndawakake umur layanan prodhuk.

 

Ultra Low Profile Jack karo desain ring bledug, nyuda karusakan bledug menyang Jack, ndawakake umur layanan prodhuk.

 

Ultra Low Profile Jack lumahing nggunakake proses baking Paint, resistance karat, bisa Applied kanggo sawetara lingkungan atos, sawetara saka sudhut aplikasi.







Hot Tags: Truk Pallet Tangan Hidrolik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.