Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Hidrolik

Jack Hidrolik Produsen

Jack hidrolik nuduhake jack sing nggunakake plunger utawa silinder hidrolik minangka anggota angkat kaku. Nduweni karakteristik struktur kompak, karya stabil, pasukan ndhukung dhuwur lan ngunci poto. Kapasitas ndhukung jacks hydraulic kuwat, lan pasukan ndhukung saka jacks hydraulic heavy-tugas ngluwihi 100t.
Shanghai Yiying minangka produsen jack hidrolik. Wis pabrik dhewe lan bisa ngontrol biaya. Nduwe rega sing paling kompetitif nalika njamin kualitas, nggawe produk ngangkat luwih gampang, luwih aman lan luwih aman nalika digunakake. Apa ing ndandani mobil utawa panggonan liyane ngendi jacks digunakake, iku gampang kanggo nggunakake lan aman
Iku kasusun saka kamar lenga, pump lenga, growong panyimpenan lenga, piston, crank, tutup lenga lan bagean utama liyane. Nalika nggarap, anggere gagang engkol dibales, pompa lenga manual terus-terusan meksa lenga menyang silinder lenga. Nalika tekanan lenga ing silinder lenga terus mundhak, piston lan obyek abot ing piston dipeksa munggah bebarengan. Nalika tutup bali lenga dibukak, lenga tekanan dhuwur ing silinder lenga mili bali menyang growong panyimpenan lenga, lan obyek abot lan piston uga tiba bebarengan.
View as  
 
Jack Hydraulic 20 Ton

Jack Hydraulic 20 Ton

Jack Hydraulic 20 Ton, alat angkat dhasar kanthi dhuwur ngangkat winates, nawakake struktur kompak, kinerja stabil, lan mekanisme ngunci dhewe, saengga digunakake kanthi akeh. Nanging, kekurangane dumunung ing dhuwur ngangkat sing diwatesi lan kacepetan ngangkat sing relatif alon. Jack iki kalebu komponen penting kayata kamar lenga, pompa lenga, ruang panyimpenan lenga, piston, engkol, katup lenga, lan bagean integral liyane sing dibutuhake kanggo operasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jack Hidrolik 3 Ton

Jack Hidrolik 3 Ton

Hydraulic Jack 3 Ton kasedhiya ing macem-macem jinis, kalebu pneumatik, listrik, hidrolik, lan versi mekanik, kanthi jack hidrolik lan mekanik sing paling umum digunakake. Jack iki serves kanggo ngganti ban serep kendaraan, menehi penak kanggo ngganti ban nalika ing dalan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jack Botol 12 Ton

Jack Botol 12 Ton

Jack Botol 12 Ton minangka piranti angkat baja kompak sing digunakake kanggo ngangkat lan ndhukung beban. Iki nggunakake krenjang ndhuwur utawa mekanisme cakar ngisor kanggo ngangkat obyek sing luwih entheng, dadi alat angkat skala cilik. Jinis jack iki nemokake aplikasi sing nyebar ing ndandani kendaraan, ndhukung tugas ing pabrik, tambang, transportasi, lan macem-macem departemen liyane. Kualitas sing misuwur kalebu entheng nanging kuwat, kanthi struktur sing fleksibel lan bisa dipercaya. Dirancang kanggo gampang digunakake, bisa digawa lan dioperasikake dening wong siji.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Jack Hidrolik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Jack Hidrolik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.