Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 2ton > Hydraulic Pallet Stacker
Hydraulic Pallet Stacker
  • Hydraulic Pallet StackerHydraulic Pallet Stacker
  • Hydraulic Pallet StackerHydraulic Pallet Stacker
  • Hydraulic Pallet StackerHydraulic Pallet Stacker
  • Hydraulic Pallet StackerHydraulic Pallet Stacker
  • Hydraulic Pallet StackerHydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker minangka solusi loading lan unloading sing ramah lingkungan lan bebas energi. Ora gumantung ing sumber daya, iku pamer struktur kompak, gampang maneuverability, operasi langsung, lan radius ngowahi cilik, nggawe produk Versatile lan pangguna-loropaken kanggo kabutuhan transportasi.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Hydraulic Pallet Stacker dadi solusi sing cocog kanggo lingkungan sing tahan geni lan bledosan kaya bengkel percetakan, depot minyak, gudang, lan dermaga. Integrasi karo palet lan kontaner ngidini transportasi unitized, minimalake risiko tabrakan, goresan, lan area tumpukan kanggo bagean, pungkasane nyuda tugas nangani lan ningkatake efisiensi. Kanthi struktur gantry tunggal lan desain sing kompak, iki cocog kanggo macem-macem industri kayata manufaktur mesin, pembuatan kertas, percetakan, logistik, lan penanganan, sing digunakake minangka alat sing penting kanggo penanganan material.

Stacker iki ora mung paling entheng nanging uga banget pangguna-loropaken, ngidini operasi gampang kanggo sapa wae. Nggunakke stasiun hidrolik Mekatronik lan nampilake garpu baja kanthi kekuatan dhuwur, njamin safety, linuwih, lan daya tahan. Penggabungan silinder lenga kualitas dhuwur lan dering sealing sing diimpor kanthi signifikan ningkatake kinerja sealing nalika nyuda biaya pangopènan. Kajaba iku, mode relief tekanan sing digerakake sikil njamin kacepetan angkat sing stabil, nambah safety.

Kajaba iku, stacker ngalami proses uyuh plastik canggih, nambah tampilan lan daya tahan sakabèhé. Minangka penumpuk hidraulik manual tanpa polusi, nawakake transportasi sing cerdas, operasi sing fleksibel, lan radius puteran cilik, saengga cocog kanggo macem-macem setelan kalebu pabrik produksi, bengkel, gudang, stasiun, dermaga, lan bandara. Kolaborasi karo palet lan wadhah ora mung nyuda tabrakan lan goresan, nanging uga ngoptimalake beban kerja, area tumpukan, lan efisiensi kerja sakabèhé, utamane ing lingkungan sing tahan geni lan bledosan kaya bengkel percetakan, depot minyak, lan gudang kimia.


 

Spesifikasi Produk

jinis produk

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Pengangkat manual

Kapasitas muatan (ton)

0.5

1

1.5

2

tengah loading (mm)

400

400

400

400

Jinis roda

nilon

nilon

nilon

nilon

Ukuran bantalan roda (mm)

75*42

80*60

80*60

80*60

Ukuran setir (mm)

180*50

180*50

180*50

180*50

Min.fork diturunake dhuwur (mm)

90

90

90

90

Max.fork lifting dhuwur (mm)

1600

1600

1600

1600

Jembaré garpu sakabèhé (mm)

220-720

220-940

220-940

260-940

Jembar ing antarane garpu (mm)

20-520

20-740

20-740

20-700

Ukuran garpu (mm)

800/100/53

900/100/30

900/100/30

900/120/30

Sakabèhé dawa (mm)

1284

1375

1430

1430

 

Fitur lan Aplikasi

Stacker palet hidrolik minangka alat bantu sing ora bisa ditindakake kanggo penanganan materi. Stacker palet hidrolik sing paling entheng lan sing paling penting yaiku sapa wae sing bisa ngoperasikake. Wangun tiller cocok, karo klip nangani plastik, kang utamané nyaman kanggo nggunakake. Tangan operator dilindhungi dening pelindung sing kuwat. Rod kontrol ngangkat, ngedhunake lan mlaku bisa gampang dioperasikake kanthi tangan. Truk palet entheng, aman lan nyaman digunakake. Struktur baja tahan torsi, garpu digawe saka baja saluran tarik dhuwur. Ing tip garpu digawe menyang bunder, nalika dilebokake menyang tray, tray dilindhungi saka karusakan, lan rodha guide ndadekake garpu lancar dipasang menyang tray. Sistem ngangkat kasar bisa nyukupi syarat-syarat sing paling akeh lan galvanis miturut syarat standar. Silinder minyak pompa dipasang ing kursi perlindungan tugas abot, lan tong minyak silinder dilapisi krom. Katup kontrol tingkat rendah lan katup kebanjiran njamin operasi sing aman lan ndawakake umur layanan. Roda fleksibel lan dilengkapi bantalan sing disegel. Roda ngarep lan mburi digawe saka nilon tahan nyandhang, karo resistance rolling sethitik, lan karet, polyurethane utawa ban khusus kasedhiya. Sistem hidrolik lan bantalan ora mbutuhake pangopènan, nanging ing kasus sing ekstrem, kayata ing lingkungan sing lembab utawa siram kanthi selang tekanan dhuwur, kabeh bantalan dilengkapi bolongan ngisi minyak kanggo ngisi minyak.


Detail Produk

Stabilisasi lan nguatake silinder lenga gedhe.

Bisa digunakake ing minus 15 derajat. Iku tahan kanggo suhu kurang. Pabrik kasebut duwe teknologi canggih.Segel sing apik, ora bocor minyak.

Hydraulic Pallet Stacker

Produk kita dilengkapi garpu kenthel lan kaku sing dilas, sing stabil lan tahan lama. Urip layanan dawa, kuwat lan awet.

Hydraulic Pallet Stacker

Roda pandhu arah

Bantalan anyar, roda pandhuan sing ditingkatake, beban sing luwih stabil, trek gantry sing dirancang kanthi profesional, macet ing roda pandhuan, lan gantry luwih kuwat lan ora gampang deform.

Hydraulic Pallet Stacker






Hot Tags: Hydraulic Pallet Stacker, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.