Ngarep > Produk > Pengangkat Meja > Hydraulic Table Lifter
Hydraulic Table Lifter
  • Hydraulic Table LifterHydraulic Table Lifter
  • Hydraulic Table LifterHydraulic Table Lifter
  • Hydraulic Table LifterHydraulic Table Lifter
  • Hydraulic Table LifterHydraulic Table Lifter
  • Hydraulic Table LifterHydraulic Table Lifter

Hydraulic Table Lifter

Hydraulic Table Lifter asring diarani minangka platform ngangkat car.Hydraulic Table Lifter digunakake kanggo ngangkat peralatan mechanical saka operasi pangeboman lan pangopènan. Hydraulic Table Lifter nduweni karakteristik struktur stabil, gerakan fleksibel, ngangkat lancar, operasi sing trep lan beban gedhe. Iku trep kanggo unit kerja ing altitude.device sing dhuwur.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

1. Hidrolik Tabel Lifter


Apa sampeyan kerja ing gudang, jalur produksi, situs konstruksi utawa setelan liyane sing mbutuhake ngangkat abot, Hydraulic Table Lifter minangka alat sing cocog kanggo pakaryan kasebut.

Salah sawijining fitur utama produk iki yaiku sistem hidrolik, sing nyedhiyakake aksi angkat sing lancar lan gampang. Kontrol sing ramah pangguna ngidini posisi beban sampeyan kanthi tepat, dene fitur safety sing dibangun mesthekake yen ruang kerja sampeyan aman sawayah-wayah.



2. Spesifikasi Hydraulic Table Lifter

model spesifikasi

Fab150

Fac200

Fab350

Fab500

Fac350

Fac500

Bantalan beban (kg)

150

200

350

500

350

500

Dhuwur maksimal (mm)

720

2000

900

900

1300/1500

1300/1500

Dhuwur minimal (mm)

210

410

280

280

350

350/400

Ukuran meja kerja

700*450*40

925*665*55

820*500*50

820*500*50

920*500*50

920*500*50

Diameter roda (mm)

100

125

125

125

125

125

Dhuwur gagang (mm)

730

960

960

960

960

960

dawa awak (mm)

780

980

880

880

980

980

Bobot operasi (kg)

42

137

74

80

103/107

107/113

Ukuran kemasan luar (cm)

78*53*31

100.5*68.5*31

90*51*31

90*51*31

100*50*31

100*51*31


3. Hidrolik Tabel Lifter Fitur


Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka Hydraulic Table Lifter yaiku gampang digunakake. Bisa dioperasikake kanthi mencet tombol sing gampang, tanpa mbutuhake tenaga fisik sing signifikan saka pangguna. Iki ndadekake pilihan becik kanggo pangguna kabeh umur lan kabisan.

Keuntungan liyane saka produk kita yaiku daya tahan. Hydraulic Table Lifter dibangun kanggo tahan, kanthi pigura baja tugas abot sing bisa tahan sanajan ing kahanan sing paling angel. Kajaba iku, iki dirancang kanggo mbutuhake pangopènan minimal, dadi solusi biaya-efektif kanggo bisnis kabeh ukuran.



4. Hydraulic Tabel Lifter

①Silinder lenga

Silinder minyak sing disegel lenga anti bocor, kanthi kapasitas beban sing luwih kuat lan kinerja sing stabil. Silinder minyak sing ditutup kanthi lengkap, dilengkapi piranti proteksi kakehan, kanthi efektif bisa nyegah kakehan, kinerja sealing sing apik lan pangopènan sing gampang.

Hydraulic Table Lifter

②Gunting Garpu Kandel

Garpu gunting digawe saka baja berkualitas tinggi. Iku nolak kanggo Cut sudhut lan Cut bahan kanggo mesthekake firmness prodhuk. Garpu geser sing kenthel nambah kapasitas mbeta, njamin ngangkat kargo sing aman lan stabil, lan nambah safety kendaraan.

Hydraulic Table Lifter

③ Nganyarke lan Ngendelake Countertops Cat

Awet lan tahan karat.

Hydraulic Table Lifter

④Kastor Rem

Kastor roda poliuretan tahan nganggo fungsi rem, aman lan trep kanggo panggunaan saben dina, cocog kanggo macem-macem lantai kayata cat epoksi, tahan lama lan tahan, kapasitas bantalan beban sing kuat, umur layanan dawa, lan nyuda nyandhang lantai.

Hydraulic Table Lifter

⑤Pengontrol Lift

Pedal surem, ana narik-jinis Ngalahake lan Rotary imbuhan stepless Ngalahake kanggo ngisor, kontrol munggah lan mudhun, operasi prasaja lan trep.

Hydraulic Table Lifter

⑥Ergonomis Gagang

Nangani lipat, gagang dilapisi krom, tahan karat lan karat, katon apik, genggeman sing nyaman, dicekel tangan nangani ngisor, bisa ngontrol posisi Mudhunake.









Hot Tags: Hydraulic Table Lifter, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.