Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Tuas

Blok Tuas Produsen

Blok tuas minangka alat ngangkat manual sing gampang digunakake lan gampang digawa. Hoist tuas bisa nindakake ngangkat, traksi, ngedhunake, kalibrasi lan operasi liyane. Bobot angkat umume ora ngluwihi 50T. Iki digunakake kanthi akeh ing instalasi peralatan, ngangkat obyek, narik mesin, lan liya-liyane ing industri pembuatan kapal, tenaga listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, pos lan telekomunikasi.

Perusahaan kita yaiku perusahaan mesin crane Shanghai Yiying. Kita wis ing industri iki kanggo 30 taun. Kanthi pengalaman produk liyane, sampeyan bisa dipercaya kualitas kita. Kita uga duwe teknologi canggih. Biaya produk kita wis suda. Mulane rega kita kompetitif banget. Kita duwe sertifikasi CE saka TUV.

Blok tuas digunakake akeh ing instalasi peralatan ing galangan kapal, tenaga listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, pos lan industri telekomunikasi, uga kanggo ngangkat barang lan narik bagean. Hoist lever nduweni karakteristik safety, linuwih, daya tahan; kinerja apik, pangopènan gampang; ukuran cilik, bobot entheng, trep kanggo nindakake; pasukan tangan cilik, efficiency dhuwur; struktur sampurna, katon ayu lan ing. Kerekan rantai tangan lan kerekan tuas diarani kerekan manual, sing nggunakake tenaga manungsa kanggo ngangkat barang abot. Gagang operasi ora kudu dipanjangake kanthi sewenang-wenang; Ngalahake liyane kudu diijini kanggo mindhah bebas sak operasi tanpa jamming. Hoist saka tonase sing tepat kudu dipilih miturut ukuran beban.
View as  
 
Blok Tuas 3 Ton

Blok Tuas 3 Ton

Lever Block 3 Ton nggambarake apparatus angkat manual sing ramah pangguna lan portabel. Versatility ngidini kanggo ngangkat, narik, ngedhunake, kalibrasi, lan macem-macem operasi, nangani bobot biasane nganti 50 ton. Alat iki nemokake aplikasi ekstensif ing industri pembuatan kapal, tenaga listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, lan pos lan telekomunikasi kanggo instalasi peralatan, ngangkat obyek, lan mesin narik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Blok Tuas 1,5 Ton

Blok Tuas 1,5 Ton

Lever Block 1.5 Ton1 minangka rantai hoist jinis ratchet kanthi kapasitas angkat 1,5 ton lan dhuwur angkat 5 kaki / 1,5 meter. Iki nduweni rantai diameter 7.1mm sing kuat kanthi rong pancing putar, saben dilengkapi kait pengaman kanggo penanganan sing aman. Blok tuas iki nduweni pancing abot kanthi kekuatan dhuwur 360 derajat sing nduduhake resistensi sing apik banget kanggo mlengkung sanajan nganggo kekuwatan sing alon. Iki kalebu kunci pas ndhuwur lan ngisor sing bisa diatur, diiringi kunci gear kanggo fleksibilitas tambahan. Desaine ngidini pangaturan gampang ing posisi netral supaya cocog karo syarat angkat tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Blok Tuas, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Blok Tuas kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.