Ngarep > Produk > Chain Hoist > Blok Tuas > Blok Tuas 3 Ton
Blok Tuas 3 Ton
  • Blok Tuas 3 TonBlok Tuas 3 Ton
  • Blok Tuas 3 TonBlok Tuas 3 Ton
  • Blok Tuas 3 TonBlok Tuas 3 Ton
  • Blok Tuas 3 TonBlok Tuas 3 Ton
  • Blok Tuas 3 TonBlok Tuas 3 Ton

Blok Tuas 3 Ton

Lever Block 3 Ton nggambarake apparatus angkat manual sing ramah pangguna lan portabel. Versatility ngidini kanggo ngangkat, narik, ngedhunake, kalibrasi, lan macem-macem operasi, nangani bobot biasane nganti 50 ton. Alat iki nemokake aplikasi ekstensif ing industri pembuatan kapal, tenaga listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, lan pos lan telekomunikasi kanggo instalasi peralatan, ngangkat obyek, lan mesin narik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Lever Block 3 Ton ngemot ciri-ciri utama kayata safety, linuwih, lan daya tahan, ditambah karo kinerja sing apik lan gampang perawatan. Ukuran sing kompak lan bobot entheng nggawe portabel banget, nggampangake transportasi sing trep. Hoist iki nyilikake kekuwatan tangan nalika ngoptimalake efisiensi, amarga struktur sing dirancang kanthi apik lan penampilan sing apik. Hoists chain tangan lan Lever Block 3 Ton kalebu ing kategori hoists manual, gumantung ing daya manungsa kanggo ngangkat beban abot. Penting kanggo ngindhari pegangan operasi kanthi sewenang-wenang, supaya gerakan gagang liyane lancar sajrone operasi tanpa alangan. Pilihan tonase sing tepat miturut ukuran beban iku penting, uga nggunakake model tali kawat sing ditemtokake kanggo ndandani hoist kanthi aman. Biasane digawe saka logam, pangopènan lengkap penting kanggo njamin operasi peralatan sing ora gangguan lan aman. Hoists iki umume dioperasikake liwat motor rotor berbentuk kerucut kandhang bajing kanthi rem bawaan utawa motor rotor silinder sing dilengkapi rem elektromagnetik. Padha bisa ngangkat bobot saka 0,1 kanggo 80 ton ing dhuwur antarane 3 kanggo 30 meter.

Kajaba iku, saliyane panggunaan mandiri, kerekan tuas bisa digabung karo troli manual, rantai, utawa listrik, digantung saka payon bangunan utawa balok crane kanggo fungsi sing ditambahi lan aplikasi serbaguna.



Spesifikasi Produk

Model

VA0.75T

VA1.5T

VA3T

VA6T

VA9T

Kapasitas   (t)

0.75

1.5

3

6

9

Angkat Standar (m)

1.5

1.5

1.5

1.5

1.5

Beban tes mlaku (kn)

1

2

4

7

10.5

Headroom (digambar cedhak) hmin (mm)

285

315

340

380

475

Upaya maneh ing kapasitas (N)

25

33

34

34

35

Jumlah baris mbukak chain tiba

1

1

2

2

3

Diameter rantai beban (mm)

6

8

10

10

10

NW (Kg)

7

11

21

31

47

GW (KG)

8

12

22.5

34

50

Packing (L * W * H) (Cm)

36*13*16

50*14*19

54*17*21

54*18*21

82*32*15


Fitur lan Aplikasi


Lever Block 3 Ton minangka alat serbaguna sing cocog kanggo macem-macem lingkungan kaya pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, lan pusat transportasi. Luwih unggul ing tugas kayata instalasi peralatan, ngangkat kargo, ngamanake obyek, lashing, lan traksi, utamane ing ruang sing sempit utawa sudut. Kinerja sing luar biasa ngluwihi setelan ruangan tanpa sumber daya, nuduhake efisiensi, safety, lan daya tahan. Blok tuas inovatif iki nggabungake telung fungsi penting: ngangkat, traksi, lan tensioning. Kanthi kapasitas ngangkat sing dirating mulai saka 250 kg nganti 9000 kg, kanthi efektif nyedhiyakake spektrum syarat beban. Berfungsi minangka awak tang, Lever Block 3 Ton nggunakake gagang manual kanggo narik gerakan, nyedhiyakake traksi linier sing cocog karo beban. Kaluwihan kasebut yaiku kompak, entheng, portabilitas, desain hemat tenaga kerja, safety, linuwih, umur layanan sing dawa, tenaga minimal, lan nyuda nyandhang ing tali kawat.

Blok tuas iki nindakake macem-macem operasi kalebu ngangkat, traksi, nyuda, lan kalibrasi. Nalika dilengkapi piranti khusus, ora mung nindakake operasi traksi non-linear nanging uga ngidini pilihan posisi operasi sing gampang, utawa malah ngganda kapasitas muatan kanthi mesin ton sing luwih cilik.



Detail Produk


Kabeh rotasi ing Blok Tuas 3 Ton difasilitasi dening gear, kanthi bantalan utawa lengen ing persimpangan gear lan poros kanggo njamin operasi lan daya tahan sing lancar. Pancing alloy profesional sing kalebu ing blok pengungkit iki dirancang khusus kanggo ngatasi kakehan, bisa nyukupi syarat bobot nganti 150% saka beban sing dirating. Model Lever Block 3 Ton iki wis misuwur kanthi online amarga rantai angkat kualitas unggul lan pancing abot sing muter 360 derajat, ditondoi kanthi kinerja mlengkung alon. Sprocket hoisting, sing dipasangake karo peralatan iki, ditempelake kanthi tepat, nuduhake resistensi nyandhang sing luar biasa lan sifat tahan karat. Salah siji fitur standout saka seri alat angkat iki dumunung ing garis lancar sing dirancang kanthi tliti. Desain iki nyumbang kanggo operasi sing luwih lancar sakabèhé, mbantu ngusapake rantai sing mulus, lan njamin ngangkat macem-macem obyek kanthi cepet lan aman.




Hot Tags: Lever Block 3 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan