Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik

Pengangkat Magnetik Produsen

1.Shanghai yiying perusahaan mesin crane .a manualfactory specialized ing kabeh jinis Magnetic Lifter kanggo luwih saka 30 taun, We are Alibaba kang supplier emas, kita duwe sertifikat CE saka TUV.
Kita duwe telung pabrik lan gudang ing China, sing dumunung ing Baoding, Hebei, Huai'an, Jiangsu, lan Jiulongpo, Chongqing.

2.Sembrani chuck permanen, uga dikenal minangka Magnetic Lifter punika peralatan Magnetik digunakake digunakake ing pabrik mesin, pabrik jamur, lan kothak mesin liyane, kang bisa nemen nambah efficiency clamping saka bahan baja Magnetik. Sembrani chuck permanen adhedhasar kinerja dhuwur-kinerja langka bumi materi neodymium wesi boron (N>40) minangka inti. Kanthi ngowahi gagang chuck, sistem magnetik boron wesi neodymium ing jero chuck diganti kanggo nahan utawa ngeculake workpiece sing diproses.
1) faktor safety dhuwur, lan pasukan narik-metu maksimum 3 kaping pasukan ngangkat dirating
2) periode garansi super dawa 2 taun, ndawakake umur layanan produk lan nyuda biaya perusahaan
3) ngisor adopts teknologi welding argon busur lan welding kanthi terlampir (proses unik kita), kang ngalangi pin wesi lan impurities cilik saka ngetik awak disk, nambah keluwesan disk lan prolongs urip layanan.
4) loro-lorone crane digawe saka super stainless steel, kang luwih ngalangi, awet lan impact tahan.
5) baja Magnetik adopts super kuwat Magnetik standar n42 lan nggedhekake sembrani permanen (ls1-0.6 adopts 16mm sudhut).
6) Proses chamfering gedhe watara ngisor bisa èfèktif nglindhungi flatness saka lumahing kontak ngisor lan nggawe crane menehi play lengkap kanggo pasukan Magnetik sawijining.
7) Desain U-groove ing sisih ngisor, sing luwih akeh digunakake. Cocog kanggo ngangkat baja bunder sing cocog lan obyek berbentuk khusus.

3. Kita seneng reputasi dhuwur kanggo kualitas apik lan layanan sawise sale apik. Lan kita uga kerja sama karo akeh proyek pemerintah.
Kaya China Petrochemical, China Petroleum, konstruksi rel iki wis kerja sama. Produk kita diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Australia lan negara liyane.

View as  
 
Pengangkat Magnetik 1000 kg

Pengangkat Magnetik 1000 kg

HUGO kualitas dhuwur Magnetic Lifter 1000 kg bisa digunakake ing macem-macem industri kanggo ngangkat lan obah saka baja, bagean mesin, barang semi-diprodhuksi lan cetakan. Kita nggawe merek HUGO sing misuwur ing China. Kita minangka salah sawijining pemasok peralatan angkat ing industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengangkat Magnetik 1 Ton

Pengangkat Magnetik 1 Ton

The Magnetic Lifter 1 Ton minangka piranti sing digunakake kanggo ngangkat barang logam abot kanthi gampang lan presisi. Produk iki nggunakake magnet sing kuat kanggo narik lan nangkep obyek logam, banjur ngangkat lan pindhah menyang lokasi sing dikarepake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengangkat Magnetik 500kg

Pengangkat Magnetik 500kg

Pengangkat Magnetik 500kg dadi peralatan magnetik sing umum ing pabrik mesin lan cetakan, bebarengan karo macem-macem lapangan mesin. Iku Ngartekno nambah efficiency gripping saka bahan baja Magnetik. Nggunakake Ndfeb materi bumi langka kinerja dhuwur (karo N>40) minangka inti, lifter iki nggunakake gagang manual kanggo muter chuck. Rotasi iki ngowahi sistem magnetik ing inti Ndfeb, ngidini kanggo nyekel utawa ngeculake workpiece kanthi aman sajrone proses.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengangkat Magnetik 300kg

Pengangkat Magnetik 300kg

The Magnetic Lifter 300kg nawakake gampang operasi, njamin safety lan linuwih, nalika kompak lan entheng. Iki nemokake panggunaan sing akeh ing pabrik, dermaga, gudang, lan industri transportasi. Minangka kanggo Magnetic Lifter saka kapasitas 300kg, serves minangka alat cepet lan trep kanggo mbukak lan unloading operasi. Penyebar magnet iki minangka aksesori penting sing digunakake karo macem-macem gilingan permukaan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengangkat Plat Magnetik

Pengangkat Plat Magnetik

The Magnetic Plate Lifter sacara signifikan ningkatake efektifitas grip bahan baja konduktif magnetik. Inti kasebut digawe saka bahan bumi langka kanthi kinerja dhuwur sing dikenal minangka boron wesi neodymium. Ngoperasikake gagang chuck kanthi manual ngowahi sistem magnetik ing boron wesi neodymium, ngidini kanggo nyekel utawa ngeculake workpiece sing diproses kanthi aman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pengangkat Magnetik Permanen

Pengangkat Magnetik Permanen

The Permanent Magnetic Lifter becik kanggo angkat lan obah bagean mesin warata lan produk baja, nggawe iku utamané migunani ing industri melu jamur lan Processing mesin. Pengangkat jinis iki nemokake aplikasi ekstensif ing macem-macem setelan kayata pusat mesin, pabrik galangan kapal, lan pabrik manufaktur mesin.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Pengangkat Magnetik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Pengangkat Magnetik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.