Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Magnetik 1 Ton
Pengangkat Magnetik 1 Ton
  • Pengangkat Magnetik 1 TonPengangkat Magnetik 1 Ton
  • Pengangkat Magnetik 1 TonPengangkat Magnetik 1 Ton
  • Pengangkat Magnetik 1 TonPengangkat Magnetik 1 Ton
  • Pengangkat Magnetik 1 TonPengangkat Magnetik 1 Ton
  • Pengangkat Magnetik 1 TonPengangkat Magnetik 1 Ton

Pengangkat Magnetik 1 Ton

The Magnetic Lifter 1 Ton minangka piranti sing digunakake kanggo ngangkat barang logam abot kanthi gampang lan presisi. Produk iki nggunakake magnet sing kuat kanggo narik lan nangkep obyek logam, banjur ngangkat lan pindhah menyang lokasi sing dikarepake.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Pengangkat Magnetik 1 Ton, nduweni jalur magnetik sing kuat sing diprodhuksi dening magnet NdFeB sing nyedhiyakake daya permanen,

The Magnetic Lifter 1 Ton minangka piranti sing digunakake kanggo ngangkat barang logam abot kanthi gampang lan presisi. Produk iki nggunakake magnet sing kuat kanggo narik lan nangkep obyek logam, banjur ngangkat lan pindhah menyang lokasi sing dikarepake. Piranti iki minangka alat serbaguna lan efisien sing bisa digunakake ing macem-macem industri, kayata manufaktur, konstruksi, lan logistik.



Spesifikasi

Model

Kapasitas

(KG)

Daya tarik maksimal (KG)

UKURAN (mm)

Bobot resik

(KG)

L

B

H

R

YS-100

100

300

90

63

68

145

2.7

YS-200

200

600

69

73

190

181

4.45

YS-400

400

1200

160

95

180

160

91

YS-600

600

1800

220

115

125

230

192

YS-1000

1000

3000

260

145

145

280

34

YS-2000

2000

5000

340

160

165

410

68

YS-3000

3000

7500

420

185

185

510

87

YS-5000

5000

15000

580

300

300

650

198

 

Fitur lan Aplikasi


Piranti kinerja dhuwur iki nduweni jalur magnetik sing kuwat, diprodhuksi kanthi nggunakake magnet NdFeB, sing nyedhiyakake daya permanen kanggo ngangkat lan nggawa bahan nganti 1 Ton.

Piranti kasebut dirancang kanggo menehi efisiensi maksimal ing operasi nangani lan ngangkat. Mateni lan mateni jalur magnetik dikontrol kanthi gagang manual sing gampang digunakake sing bisa diuripake kanggo nguripake lan mateni magnet. Piranti kasebut sampurna kanggo nangani bahan sing rata lan bunder kayata piring baja, pamblokiran, lan silinder, saengga bisa digunakake ing industri tugas abot kayata konstruksi, pengerjaan logam lan manufaktur.


 

Magnetic Lifter 1ton kekuatan dhuwur ngangkat ring, resistance tensile ngalangi, ora breakage

Magnetic Lifter 1 Ton

Magnetic Lifter 1 Ton nangani prasaja kanggo operate, kanthi nyedhot Magnetik kuwat, demagnetization resik

 Magnetic Lifter 1 Ton

Magnetic Lifter 1 Ton U desain alur, loro piring lan baja babak bisa digunakke

 Magnetic Lifter 1 Ton

Magnetic Lifter 1 Ton bahan magnet kualitas dhuwur, ora nuthuk ora tutul ora demagnetization

 Magnetic Lifter 1 Ton

Pengangkat Magnetik 1 Ton kanthi kekuwatan patah kaping telu, nyedhot kuwat, gunakake luwih yakin

 Magnetic Lifter 1 Ton

Magnetic Lifter 1 Ton  sertifikasi resmi, aman lan terjamin.

 Magnetic Lifter 1 Ton



Hot Tags: Pengangkat Magnetik 1 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.