Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Magnetik 300kg
Pengangkat Magnetik 300kg
  • Pengangkat Magnetik 300kgPengangkat Magnetik 300kg
  • Pengangkat Magnetik 300kgPengangkat Magnetik 300kg
  • Pengangkat Magnetik 300kgPengangkat Magnetik 300kg
  • Pengangkat Magnetik 300kgPengangkat Magnetik 300kg
  • Pengangkat Magnetik 300kgPengangkat Magnetik 300kg

Pengangkat Magnetik 300kg

The Magnetic Lifter 300kg nawakake gampang operasi, njamin safety lan linuwih, nalika kompak lan entheng. Iki nemokake panggunaan sing akeh ing pabrik, dermaga, gudang, lan industri transportasi. Minangka kanggo Magnetic Lifter saka kapasitas 300kg, serves minangka alat cepet lan trep kanggo mbukak lan unloading operasi. Penyebar magnet iki minangka aksesori penting sing digunakake karo macem-macem gilingan permukaan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Kapasitas Pengangkat Magnetik 300kg digawe nggunakake bahan magnet permanen kanthi kinerja dhuwur, nggawe sistem magnetik sing kuat. Kanthi muter gagang, sistem iki bisa èfèktif nahan utawa ngeculake workpieces. Nampilake dering ngangkat ing sisih ndhuwur lan alur berbentuk V ing sisih ngisor, bisa ngangkat obyek lan barang silinder sing cocog.

Pengangkat iki ngemot ukuran sing kompak, daya nyedhot sing luar biasa, operasi sing ramah pangguna, efektifitas biaya, kabutuhan perawatan nol, efisiensi energi, lan umur sing luwih dawa. Iku kalebu gagang ngalih unik lan tombol safety kanggo penak ditambahaké lan safety. Nangani operasi mbisakake nyedhot materi utawa discharge liwat narik manual.

Desain V-alur ing lumahing nyedhot accommodates baja bunder lan piring baja, nggawe spreader Magnetik cepet lan trep kanggo loading lan unloading tugas. Iku aksesoris wigati kanggo macem-macem grinders lumahing lan digunakake digunakake ing pamblokiran nyambungake lan silinder asli materi baja Magnetik workpieces sak nangani lan hoisting operasi ing baja, mesin, cetakan, warehouses, lan industri related.



Spesifikasi produk

Model

Dirating beban

Daya tarik maksimal

Bobot resik

YS-100

100

300

2.7

YS-200

200

600

4.45

YS-400

400

1200

91

YS-600

600

1800

192

YS-1000

1000

3000

34

YS-2000

2000

5000

68

YS-3000

3000

7500

87

YS-5000

5000

15000

198


fitur lan aplikasi


Crane magnet permanen sing kuat nemokake aplikasi utama ing galangan kapal, pabrik riveting lan welding, pabrik struktur baja, gudang, bengkel, lan lapangan barang. Iki dirancang khusus kanggo ndhukung bahan ferromagnetik sing bentuke piring utawa benda kerja, nangani bahan ferromagnetik sing gedhe lan dawa kanthi efisien.

Kren iki minangka unit tunggal utawa bisa digunakake kanggo ngrakit lan ngangkut bahan ferromagnetik sing cukup gedhe. Dheweke nawakake alternatif sing sregep kanggo elektromagnet kanggo ngangkat piring baja ing lapangan kargo, jalur produksi pretreatment piring baja, lan garis pemotongan piring baja. Karakteristik sing penting kalebu struktur sing entheng, operasi sing ramah pangguna, kekuwatan sing kuat, ora ana konsumsi daya, lan fokus ing safety lan linuwih.

Kehadirane banget nambah kahanan kerja sajrone operasi bongkar muat, nambah produktivitas tenaga kerja. Minangka alat angkat sing inovatif, efisiensi dhuwur, aman, lan hemat energi, crane iki wis akeh digunakake ing industri kayata galangan kapal, mesin teknik, lan manufaktur cetakan.



rincian produk

Pengangkat magnetik 300kg nggunakake blok magnetik berkualitas tinggi, kapasitas adsorpsi luwih kuat. Jumlah pamblokiran Magnetik saka specifications beda uga beda.

Magnetic Lifter 300kg

Gelang pengangkat magnetik 300kg galvanis utawa dilapisi krom. Iki minangka bahan sing kuwat lan awet, sing ningkatake safety lan stabilitas cangkir nyedhot. Lumahing alus lan tahan karat lan awet.

Magnetic Lifter 300kg

Gagang pengangkat magnetik 300kg duwe rong jinis gagang non-slip sing dilapisi karet lan gagang sing ora dilapisi, lan ana baut pengaman kanggo ndandani gagang kanggo nambah safety. Gagang bisa diputer kanthi fleksibel, sing bisa nambah efisiensi kerja.

Magnetic Lifter 300kgMagnetic Lifter 300kg

Struktur U-shaped lifter Magnetik 300kg ing ngisor bisa selaras kanggo struktur V-shaped. Struktur iki ndadekake area kontak luwih gedhe nalika adsorbing pipa baja, dadi kurang rawan kanggo kacilakan lan nambah faktor safety.

Magnetic Lifter 300kg







Hot Tags: Pengangkat Magnetik 300kg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.