Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Magnetik 500kg
Pengangkat Magnetik 500kg
  • Pengangkat Magnetik 500kgPengangkat Magnetik 500kg
  • Pengangkat Magnetik 500kgPengangkat Magnetik 500kg
  • Pengangkat Magnetik 500kgPengangkat Magnetik 500kg
  • Pengangkat Magnetik 500kgPengangkat Magnetik 500kg
  • Pengangkat Magnetik 500kgPengangkat Magnetik 500kg

Pengangkat Magnetik 500kg

Pengangkat Magnetik 500kg dadi peralatan magnetik sing umum ing pabrik mesin lan cetakan, bebarengan karo macem-macem lapangan mesin. Iku Ngartekno nambah efficiency gripping saka bahan baja Magnetik. Nggunakake Ndfeb materi bumi langka kinerja dhuwur (karo N>40) minangka inti, lifter iki nggunakake gagang manual kanggo muter chuck. Rotasi iki ngowahi sistem magnetik ing inti Ndfeb, ngidini kanggo nyekel utawa ngeculake workpiece kanthi aman sajrone proses.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Nggunakake bahan magnet permanen Ndfeb (ND-FE-B) kanthi kinerja dhuwur minangka inti, produk iki nduweni ukuran sing luwih cilik, tambah daya angkat, lan kekuatan magnet sing tahan lama. .The Magnetic Lifter 500kg fitur desain sirkuit Magnetik optimized, asil ing meh nul remanence.Tampilan sing dirancang profesional nambah estetika produk lan daya tarik visual.



Spesifikasi Produk

Jinis

HG150

HG300

HG350

HG500

Kapasitas Muatan

150 kg

300 kg

350 kg

500kg

Dhuwur maksimal

720 mm

900 mm

1300 mm

900 mm

Min. Dhuwur

280 mm

280 mm

350 mm

280 mm

Ukuran Tabel

815 * 500 * 50 mm

815 * 500 * 50 mm

910 * 500 * 50 mm

910 * 500 * 50 mm

Jumlah Stroke Pedal Kaki kanggo Tekan Dhuwur Max

≤20

≤30

≤40

≤30

Bobot Selt

45 kg

80 kg

106 kg

86 kg


Fitur lan Aplikasi

Dianggo:

1. Selehake workpiece ing meja nyedhot lan lebokake spanner menyang bolongan poros kanggo terus workpiece siap kanggo Processing.

2. Kanggo nyegah rotasi ora sengaja saka spanner ing negara magnetizing, spanner kudu dibusak sadurunge Processing.

3. Sawise workpiece wis diproses, masang spanner menyang bolongan poros lan nguripake counterclockwise kanggo 180 kanggo "OFF" kanggo lengkap demagnetization lan mbusak workpiece aman.

Pangopènan:

1. Ngresiki lumahing cangkir nyedhot sadurunge digunakake supaya goresan mengaruhi akurasi.

2, nggunakake suhu sekitar ing -40C- 50C, wis strictly dilarang kanggo ngalahake, ing cilik saka abang pasukan Magnetik.

3, sawise nggunakake pasuryan digunakake ditutupi karo lenga anti-karat, kanggo nyegah karat.


Detail Produk

Pengangkat Magnetik 500kg beroperasi adhedhasar prinsip kontinuitas fluks magnetik lan prinsip superposisi medan magnet. Sirkuit magnetik kasebut disusun dadi pirang-pirang sistem magnetik. Kanthi mbisakake gerakan relatif ing antarane sistem kasebut, intensitas medan magnet ing kutub magnet sing digunakake bisa diatur-tambah utawa suda-kanggo entuk tujuan nyekel lan ngeculake obyek.

Magnetic Lifter 500kg








Hot Tags: Pengangkat Magnetik 500kg, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.