Ngarep > Produk > Pengangkat Magnetik > Pengangkat Plat Magnetik
Pengangkat Plat Magnetik
  • Pengangkat Plat MagnetikPengangkat Plat Magnetik
  • Pengangkat Plat MagnetikPengangkat Plat Magnetik
  • Pengangkat Plat MagnetikPengangkat Plat Magnetik
  • Pengangkat Plat MagnetikPengangkat Plat Magnetik
  • Pengangkat Plat MagnetikPengangkat Plat Magnetik

Pengangkat Plat Magnetik

The Magnetic Plate Lifter sacara signifikan ningkatake efektifitas grip bahan baja konduktif magnetik. Inti kasebut digawe saka bahan bumi langka kanthi kinerja dhuwur sing dikenal minangka boron wesi neodymium. Ngoperasikake gagang chuck kanthi manual ngowahi sistem magnetik ing boron wesi neodymium, ngidini kanggo nyekel utawa ngeculake workpiece sing diproses kanthi aman.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Fungsi Pengangkat Plat Magnetik adhedhasar prinsip kontinuitas fluks magnetik lan superposisi medan magnet. Sirkuit magnetik kasebut disusun dadi pirang-pirang sistem magnetik. Sistem kasebut bisa nggawe variasi kekuatan medan magnet ing permukaan kutub magnet sing digunakake liwat gerakan relatif-bisa nambah utawa mbatalake gaya magnetik-kanggo nggayuh tujuan nyekel lan ngeculake obyek. Ing industri kaya mesin lan manufaktur cetakan ing negaraku, tekane bahan bumi langka NdFeB sing berkinerja tinggi wis nyebabake tren. Ana kecenderungan sing saya akeh kanggo nggunakake bahan magnet permanen NdFeB kanggo ngembangake peralatan magnetik, sing nyebabake munculna lan nyebarake Magnetic Plate Lifters.



Spesifikasi.

Model No.

Kapasitas Ngangkat Rated

Kapasitas Ngangkat Silinder

Kapasitas Ngangkat Lumahing Datar

Max Operating Temp


Demensi (mm)

Bobot Dhewe

Minimal Piring Thinkness Mbutuhake


(kg)

(kg)

(kg)

(℃)

L

B

H

R

(kg)

(mm)

ZY-1

100

30

300

80

95

65

75

145

3

> 4

ZY-2

200

75

200

80

163

91

90

160

9

> 6

ZY-3

300

100

900

80

162

92

91

180

9

> 8

ZY-5

500

150

1500

80

233

122

118

220

23

> 12

ZY-6

600

200

1800

80

233

120

120

220

23

> 15

ZY-10

1000

300

3000

80

260

175

165

285

50

> 25

ZY-20

2000

600

6000

80

386

233

202

465

125

> 40

ZY-30

3000

1000

9000

80

443

226

217

565

225

> 60

ZY-50

5000

1500

10500

80

443

226

217

635

250

> 60


Fitur lan Aplikasi


The Magnetic Plate Lifter unggul ing ngangkat lan ngirim bagean mesin warata lan produk baja, nggawe aset terkenal ing industri kaya jamur lan pangolahan mesin. Aplikasi kasebut ana ing macem-macem setelan kayata pusat mesin, pabrik galangan kapal, lan pabrik manufaktur mesin.

Desaine didhasarake ing prinsip njaga fluks magnetik sing terus-terusan lan medan magnet superimposing kanthi efektif. Desain iki njamin kepinteran ing nangani lan maneuver obyek kanthi aman, selaras karo kabutuhan industri sing melu mesin lan manufaktur cetakan.



Rincian

Ring hoist galvanis anti karat saka hoist magnetik nduweni kapasitas bantalan sing kuat lan bisa njamin safety

Magnetic Plate Lifter

Rod baja paduan saka suspensi magnetik ora gampang ditekuk, lan gagang non-slip bisa njamin kenyamanan nalika digunakake

Magnetic Plate Lifter

Bolt safety hoist magnetik minangka gagang tetep lan nambah efisiensi lan safety kerja

Magnetic Plate Lifter

Model utilitas poros puteran crane magnetik ngirit tenaga kerja lan fleksibel ing rotasi.

Magnetic Plate Lifter









Hot Tags: Pengangkat Plat Magnetik, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.