Ngarep > Produk > Jack Pallet > Jack Pallet Manual > Manual Pallet Jacks
Manual Pallet Jacks

Manual Pallet Jacks

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan HUGO® Manual Pallet Jacks. Iki minangka salah sawijining peralatan penanganan bahan sing paling populer.Miturut bahan sing beda-beda, bisa dipérang dadi jack pallet galvanis, jack pallet stainless steel, model lebar, model garpu lengkap, lan liya-liyane. Bisa digunakake ing bengkel, supermarket. , situs distribusi kargo.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin tuku HUGO sing disesuaikan


Parameter produk

Model

HC-AC2.0

HC-AC2.5

HC-AC3.0

HC-AC5.0

Kapasitas (kg)

2000

2500

3000

5000

Min. Dhuwur garpu (mm)

80

80

80

80

Maks. Dhuwur garpu (mm)

200

200

200

200

Dhuwur ngangkat (mm)

120

120

120

120

dawa garpu (mm)

1150/1220

1150/1220

1150/1220

1150/1220

Tinggi garpu tunggal (mm)

160

160

160

160

sakabèhé garpu Jembar (mm)

550/685

550/685

550/685

550/685

roda bantalan beban (mm)

80*70

80*70

80*70

80*70

Setir (mm)

180*50

180*50

180*50

180*50

Bobot Truk (kg)

73-92

73-92

73-92

73-130

Jumlah / 20 GP

180/144

180/144

180/144

180/144

Jumlah / 40 GP

336/360

336/360

336/360

336/360


rincian produk

Manual Pallet Jacks

1. Kita Manual Pallet Jacks

Manual Pallet Jacks

2. Jack pallet kita saben garpu karo 2 bêsik 75cm dawa dikiataken baja kanggo mesthekake yen forwarder barang ora mbengkongaken lan deformed.

Manual Pallet Jacks

3.Pompa minangka bagéan inti saka truk hidrolik. Kualitas pompa ana gandhengane karo umur layanan produk. Pompa sing digunakake minangka integral

Manual Pallet Jacks

4. HUGO account nggunakake Robot welding, welding jahitan nyenyet, ora ana longkangan, lan iku luwih ngalangi lan ayu.

Manual Pallet Jacks

5. HUGO Manual Pallet Jacks

Manual Pallet Jacks

6.Rubberized nangani, anget ing mangsa lan kelangan ing mangsa panas. Ana rong wujud gagang sing beda.

Manual Pallet Jacks


Pambuka Pabrik

Manual Pallet JacksManual Pallet Jacks

Kustomisasi - Kustomisasi warna

Truk pallet manual merek HUGO bisa disesuaikan karo macem-macem warna kayata biru, abang, kuning ireng lsp.

Manual Pallet Jacks

Ngatur garpu

Ukuran garpu umum 550 * 1150 mm

 Manual Pallet Jacks


Packaging lan Pangiriman

Kemasan umum yaiku pallet, 6 potong saben palet, lan kita nggunakake jalur logam kanggo ngikat, kanggo njamin kemasan sing padhet. Kita bisa mesthekake yen sampeyan nampa jack pallet ing kondisi apik.

Manual Pallet JacksManual Pallet Jacks


FAQ

Q1: Suwene Garansi kanggo Jack Pallet Manual iki?

A1: Kita


Q2: Apa babagan MOQ kanggo Manual Pallet Jacks?

A3:


Q3: Bisa

A4: Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut panjaluk sampeyan, OEM lan ODM bisa ditampa. Kita nindakake akeh produk non-standar, welcome request khusus.


Q4: Apa kita bisa njaluk warna dhewe kanggo produk?

A6: Ya, mesthi, sampeyan mung kudu menehi kode RAL.







Hot Tags: Manual Pallet Jacks, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.