Ngarep > Produk > Manual Stacker > Manual Stacker 2ton

Manual Stacker 2ton Produsen

1. manual stacker 2ton pigura lawang adopts heavy "C" baja, struktur stabil, tenan lan aman.
2. Struktur ngirit tenaga kerja tangan-swing unik saka manual stacker 2ton ndadekake ngangkat luwih cepet lan luwih aman.
Sensitivitas dhuwur, gampang banget kanggo operate.
3. manual stacker 2ton dilengkapi garpu luwes, jembaré garpu sawetara luwes: 132mm-690mm.
Rong piranti rem digunakake kanggo nemokake roda nyopir
4. manual stacker 2ton nganggo desain sing entheng lan kompak, operasi crank tangan sing gampang lan fleksibel, transportasi sing fleksibel.
5. manual stacker 2ton cocok kanggo hypermarket, workshop produksi, panyimpenan warehouse, papan sempit, stasiun, docks, bandara lan panggonan liyane, utamané cocok kanggo Nyegah geni, bledosan-bukti syarat situs, kayata printing workshop, kabeh jinis depot lenga, gudang kimia lan panggonan liyane.

View as  
 
Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker

Hydraulic Pallet Stacker minangka solusi loading lan unloading sing ramah lingkungan lan bebas energi. Ora gumantung ing sumber daya, iku pamer struktur kompak, gampang maneuverability, operasi langsung, lan radius ngowahi cilik, nggawe produk Versatile lan pangguna-loropaken kanggo kabutuhan transportasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Truk Stacker Manual

Truk Stacker Manual

Manual Stacker Truck minangka peralatan penanganan material sing digunakake kanggo ngangkat, numpuk lan ngangkut palet utawa barang ing gudang, bengkel utawa lingkungan industri. Ora kaya forklift bertenaga, stacker manual dioperasikake kanthi manual lan ora mbutuhake baterei utawa bahan bakar kanggo operate. Wis karakteristik struktur kompak, transportasi fleksibel, operasi prasaja lan radius ngowahi cilik. Iku entheng lan gampang kanggo operate.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Stacker Manual Hidrolik

Stacker Manual Hidrolik

Hydraulic Manual Stacker minangka solusi sing ramah lingkungan kanggo mbukak lan mbukak tugas tanpa gumantung ing sumber daya. Nampilake struktur sing kompak lan desain sing bisa maneuver, nggampangake transportasi sing gampang, operasi sing disederhanakake, lan nduweni radius putar cilik.Peralatan iki nemokake sarana kanggo nangani lan numpuk barang ing macem-macem setelan kayata pabrik, bengkel, gudang, stasiun, lan dermaga. Iki cocog banget kanggo situs sing mbutuhake kahanan tahan geni lan bledosan, kalebu bengkel percetakan, depot minyak, dermaga, lan gudang.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Manual Stacker 2ton, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Manual Stacker 2ton kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.