Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Mekanik

Jack Mekanik Produsen

Shandhai yiying Crane Machinery Company minangka grosir jack Mechanicall, Jack Mechanical minangka peralatan angkat paling gampang kanthi dhuwur ngangkat cilik (kurang saka 1m). VMechanicalJacks utamané dipigunakaké ing pabrik, tambang, transportasi lan departemen liyane minangka ndandani kendaraan lan ngangkat liyane lan karya ndhukung. Strukture entheng, mantep, fleksibel lan dipercaya, lan bisa digawa lan dioperasikake dening wong siji. Minangka sawetara saka sudhut pribadi, Jack Mechanical dibuwang karo bahan kualitas paling apik kanggo njamin kualitas lan urip layanan saka Jack. Jack mekanik nganggo prinsip mekanik. Nalika gagang ditarik bali lan kasebut, pawl narik metu pindah ratchet kanggo muter ing longkangan. Gear bevel cilik nyopir gear bevel gedhe lan muter sekrup angkat, supaya lengen angkat bisa diangkat utawa diturunake kanggo entuk gaya angkat. Fitur. specifications safety operasi kanggo jacks mechanical: Priksa manawa kabeh bagean ing kondisi apik lan apa lenga resik sadurunge digunakake. Iku wis strictly pareng nggunakake bolt safety saka Jack hydraulic nalika rusak, utawa nyandhang saka meneng utawa rak jinis Jack thread lan rak tekan 20%. Jack mechanical kudu disetel ing panggonan sing rata lan padhet, lan leveled karo pad kayu. Jack mechanical kudu jejeg lumahing mbukak, lan bantal non-slip kudu ditambahake antarane ndhuwur Jack lan lumahing kontak obyek abot. Jack mechanical wis strictly dilarang saka overloading, ora nangani maneh, lan ora luwih saka jumlah tartamtu saka wong kanggo operate. Nalika jack mechanical digunakake, ora ana sing diijini ngadeg ing ngarepe bolt safety. Sajrone proses ngangkat, bantalan safety kudu ditambahake ing sangisore barang sing abot nalika bobote mundhak, lan barang sing abot kudu diamanake ing wektu sawise tekan dhuwur ngangkat. Nalika loro utawa luwih jacks digunakake kanggo ngangkat obyek ing wektu sing padha, total ngangkat kapasitas jacks ngirim ora kurang saka kaping pindho mbukak. Nalika ngangkat, wong khusus kudu tanggung jawab kanggo mesthekake yen kacepetan ngangkat lan pasukan saben Jack padha Sejatine.
View as  
 
Jack Mekanik kanggo Mobil

Jack Mekanik kanggo Mobil

Jack mechanical minangka alat praktis sing dirancang kanggo ngangkat mobil lan ndhukung kanggo wektu sing cendhak, ngidini sampeyan ngganti ban kempes utawa nindakake pangopènan. Iku kasusun saka pigura baja, mekanisme sekrup, lan lengen ngangkat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Jack Mekanik 3 Ton

Jack Mekanik 3 Ton

Dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi, jack mekanik 3 ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake angkat sing dipercaya lan aman kanggo kendaraan nganti 6,000 lbs. Kanthi konstruksi baja sing abot, bisa nahan bobote kendaraan sing paling abot, lan sistem hidrolik angkat cepet njamin sampeyan bisa kerja kanthi cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan pemasok profesional China Jack Mekanik, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Produk kita bisa disesuaikan. Kajaba iku, produk kita uga ndhukung grosir. Rega cukup, pangiriman ing wektu mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin manawa tuku Jack Mekanik kualitas dhuwur saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.