Ngarep > Produk > Angkat Jack > Jack Mekanik > Jack Mekanik 3 Ton
Jack Mekanik 3 Ton
  • Jack Mekanik 3 TonJack Mekanik 3 Ton
  • Jack Mekanik 3 TonJack Mekanik 3 Ton
  • Jack Mekanik 3 TonJack Mekanik 3 Ton
  • Jack Mekanik 3 TonJack Mekanik 3 Ton
  • Jack Mekanik 3 TonJack Mekanik 3 Ton

Jack Mekanik 3 Ton

Dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi, jack mekanik 3 ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake angkat sing dipercaya lan aman kanggo kendaraan nganti 6,000 lbs. Kanthi konstruksi baja sing abot, bisa nahan bobote kendaraan sing paling abot, lan sistem hidrolik angkat cepet njamin sampeyan bisa kerja kanthi cepet.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi, jack mekanik 3 ton kita dirancang kanggo nyedhiyakake angkat sing dipercaya lan aman kanggo kendaraan nganti 6,000 lbs. Kanthi konstruksi baja sing abot, bisa nahan bobote kendaraan sing paling abot, lan sistem hidrolik angkat cepet njamin sampeyan bisa kerja kanthi cepet.

Jack kita uga gampang digunakake, kanthi gagang tuas sing gampang ngangkat lan ngedhunake kendaraan sampeyan kanthi cepet lan ora repot. Lan kanthi desain sing kompak lan portabel, sampurna kanggo njupuk ing dalan utawa disimpen ing bagasi kanggo kahanan darurat.



Spesifikasi

model

packing

werna

dhuwur minimal

Dhuwur maksimum

Spesifikasi paket

3T

Kemasan karton

ireng

9 cm

55 cm

88*46*20

 

Fitur lan Aplikasi

1. Gampang digunakake lan kuwat banget. Aku bisa ngangkat trukku tanpa masalah.

2. Angkat cepet dianggo apik, nggawe proses ngangkat mobil saya effortless.

3. Ukuran kompak ndadekake sampurna kanggo panyimpenan ing garasi cilik.

Mechanical Jack 3 Ton cocok kanggo industri ndandani mobil. Iki digunakake kanggo ndandani ban, ngganti oli, lan ndhukung mobil sajrone perawatan.


Rincian

Kekandelan saka piring baja Mechanical Jack 3 Ton wis thickened, lan wis dites kanggo 1,25 kaping kapasitas mbukak-prewangan. Proses quenching suhu dhuwur baja karbon dhuwur digunakake, lan keluwesan lan kinerja turunan luwih kuwat lan safety dijamin.

Mechanical Jack 3 Ton

Mechanical Jack 3 Ton luwih kuat, ora bocor lenga, nduweni stabilitas sing luwih kuat, nambah kapasitas lan safety beban, lan luwih fleksibel nalika ngangkat.

Mechanical Jack 3 Ton

Mechanical Jack 3 Ton wis rotor rotatable 360 ​​derajat lan pad mopping karet, kang bisa ngangkat lan tiba stably tanpa slipping mati, lan aman lan stabil.

Mechanical Jack 3 Ton

 





 



Hot Tags: Jack Mekanik 3 Ton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan